"Me čudi", a ne "ne čudi".
Chat
- Tyrion Lannister
Ne vidi se jako dobro i ne vidi se svaki put. Jučer su se klimatski uvjeti savršeno poklopili: položaj sunca, vedrina nakon kiše. Cijela planina je bila vidljiva u HDu.
Prije san s ponistre gleda Šoltu, a sad braću tifusare iz Bulajićevog filma.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1501 times
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Opet ja. Osim Nukca i Woba, tko još na Trkeljanje dolazi putem Tapatalka?
Rečeno mi je da se ankete na smartfonima ne vide pa komuniciram s podrškom, no trebat će mi dodatne informacije. Za prvu ruku, bio sam prilično općenit:
Hi,
when users are browsing the site with Tapatalk on their mobile phones, they cannot see any poll and they cannot vote. I wonder whether this is a known issue, or whether I am doing something wrong.
Regards,
S.
Nemam ni "printscreen" budući da Tapatalk kod mene ne funkcionira. Tako to ide, postolar uvijek ima najgore cipele. Bitno da radi vama.
Rečeno mi je da se ankete na smartfonima ne vide pa komuniciram s podrškom, no trebat će mi dodatne informacije. Za prvu ruku, bio sam prilično općenit:
Hi,
when users are browsing the site with Tapatalk on their mobile phones, they cannot see any poll and they cannot vote. I wonder whether this is a known issue, or whether I am doing something wrong.
Regards,
S.
Nemam ni "printscreen" budući da Tapatalk kod mene ne funkcionira. Tako to ide, postolar uvijek ima najgore cipele. Bitno da radi vama.
Potpisi su za budale.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 63 times
Ja malo preko Tapatalka (na tabletu i smartphonu), malo preko preglednika (na kompu). Preko Tapatalka se ne vide ankete. Onda odem na komp, pa pogledam anketu i glasujem.Stitch wrote:Opet ja. Osim Nukca i Woba, tko još na Trkeljanje dolazi putem Tapatalka?
Rečeno mi je da se ankete na smartfonima ne vide pa komuniciram s podrškom, no trebat će mi dodatne informacije.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Avion njemačke Vlade je danas imao vrlo "tvrdo" prizemljenje u Berlinu. Kako se čini, bio je vraćen nakon polijetanja zbog kvara.
Njemačko ratno zrakoplovstvo, koje ga fura, izjavilo je da su prilikom prizemljenja "oba krila dodirnula pistu".
OK, pretpostavimo ne istovremeno.
U avionu (srećom ili nesrećom, ovisi o gledištu.
) nije bila ni Merkelica ni itko drugi iz Vlade. Izgleda da je bila samo posada i da su svi OK.
Njemačko ratno zrakoplovstvo, koje ga fura, izjavilo je da su prilikom prizemljenja "oba krila dodirnula pistu".
OK, pretpostavimo ne istovremeno.
U avionu (srećom ili nesrećom, ovisi o gledištu.
- Marsovac7
- Svemirka
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 63 times
Ovi su valjda već pijani došli u avion, a oni im i dalje poslužuju alkohol.Lolita wrote: ↑04 May 2019, 00:51S Ircima nikad dosadno.![]()
![]()
https://www.irishtimes.com/news/ireland ... 2?mode=amp
Pa uvela bih alko-test za putnike prije ulaska u avion i apsolutno ukinula posluživanje alkohola.
Wow, postala sam moderatorica. :)
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Mislim da takve drasticne mjere nisu potrebne.
Nekim ljudima alkohol treba za svladavanje straha od letenja.
Uglavnom svi piju s mjerom. Osim Iraca i Britanaca. Uvijek su s njima problemi s alkoholon.
Nekim ljudima alkohol treba za svladavanje straha od letenja.
Uglavnom svi piju s mjerom. Osim Iraca i Britanaca. Uvijek su s njima problemi s alkoholon.
Ponekad i osoblje pretjeruje sa nuđenjem alkohola, meni nakon ručka popi digestiv pa digestiv...hebo te digestiv (nekakav konjak), daj mi što sam i dosad pio.
Btw. sad sam skužio da promjena leta od samo 25 min ranije i nije tako dobra iako se kraće presjeda i hvata raniji let te se prije stiže na destinaciju. Naime zbog ranijeg poletanja, iako samo 25 min, na avionu ne služe ručak nego doručak koji je bitno lošiji. I nema digestiva kojeg bih sad popio
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
- Stitch
- Head Honcho
Čuo sam da alkohol u avionu jače udara nego na zemlji. Jesi li to primijetio?
Potpisi su za budale.
Mislim da je to mit, samo ti je alkohol dostupniji tj. besplatan počevši od lounga nadalje...sve i da nije besplatan to je početak odmora i jednostavno neki počnu prerano slaviti...
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
Plus što su Irci i Britanci malo divlji sami od sebe. Dobitna kombinacija.
Meni je prije par godina prisjeo kratki Ryanov let od Londona do Dublina. Grozni su.
- Stitch
- Head Honcho
Što je bilo, nalijevali su se alkoholom pa izvodili pizdarije? 
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Najpametnije mi je da ovdje pitam, mislim. Što na popisu avionskih dolazaka znači onaj codeshare plus neki broj koji se stalno vrti ispod aviona koji je sletio?
Svaki let ima svoj "kod" koji se satoji od dvoznamenkastog (najčešće slovnog, ali zna biti i alfanumerički) koda aviokompanije i četveroznamenkastog broja samog leta. (Zna biti i napisan kao troznamenkasti, ali to samo znači da je prva znamenka 0.)
E, sad, osim aviokompanije koja stvarno obavlja let, često joj se u vidu codesharea općenito znaju "prikrpati" još neke aviokompanije, već prema međusobnim dogovorima. U tom slučaju i te druge kompanije imaju pravo prodavati karte za taj let, a smisao je najčešće u olakšavanju prodaje vezanih karate. Npr. ja sam nedavno letio iz Zagreba za Lisabon, uz presjedanje u Frankfurtu, kupivši kartu od TAP-a, iako TAP već neko vrijeme nema nikakvu liniju iz Zagreba, a osobito nikad nije imao let Zagreb - Frankfurt. No, taj dio sam letio s Lufthansom, a na karti mi je bio - "šerani" (podijeljeni) kod za taj let od TAP-a. Da nije bilo tog šeranja, takva karta (s Luftinim letom ZG - FRA i TAP-ovim FRA - LIS) bi bila teže moguća i najvjerojatnije skuplja.
Kodove međusobno dijele najčešće aviokompanije iz iste alijanse, iako ih ima i iz različitih.
E, sad, osim aviokompanije koja stvarno obavlja let, često joj se u vidu codesharea općenito znaju "prikrpati" još neke aviokompanije, već prema međusobnim dogovorima. U tom slučaju i te druge kompanije imaju pravo prodavati karte za taj let, a smisao je najčešće u olakšavanju prodaje vezanih karate. Npr. ja sam nedavno letio iz Zagreba za Lisabon, uz presjedanje u Frankfurtu, kupivši kartu od TAP-a, iako TAP već neko vrijeme nema nikakvu liniju iz Zagreba, a osobito nikad nije imao let Zagreb - Frankfurt. No, taj dio sam letio s Lufthansom, a na karti mi je bio - "šerani" (podijeljeni) kod za taj let od TAP-a. Da nije bilo tog šeranja, takva karta (s Luftinim letom ZG - FRA i TAP-ovim FRA - LIS) bi bila teže moguća i najvjerojatnije skuplja.
Kodove međusobno dijele najčešće aviokompanije iz iste alijanse, iako ih ima i iz različitih.
- MmeTipfeler
Ma ja sam mislila da je nekakav problem s letom iako je pisalo "sletio", i to samo s pola sata zakašnjenja. U međuvremenu se rodica javila da su sretno stigli i da ćemo se sutra vidjeti. Trebali su sletjeti u pola osam, sletjeli su malo prije osam, pa prtljaga pa ovo pa ono, a ja sam počela gubiti živce jer mi je obećala da će se javiti čim stignu. Moguće je da su se zadržali i na unajmljivanju rent-a-cara.
Svi živi i zdravi, sve okej. Hvala!
Svi živi i zdravi, sve okej. Hvala!
Ima i jednoznamenkastih
-
- Information
-