Silajn nazivaš ovim svijetom? Dobar si, moja je samo sunce i zlato...a unda wrote: ne hendlam ja nista. ja sam sluga ponizni ovog svijeta..
Abortus u "sekularnoj" državi
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 791 times
- Been thanked: 1504 times
možemo nagađati o razlozima.. čini mi se da su vjerski čak najmanje zastupljeni, no akcenat je bio na pritisku; pritisku uslijed kojeg je zgodno iskoristiti pravo na prigovor savjesti.Stitch wrote:
A zašto misliš da su razlozi vjerski? Zaključujem to iz tvoje napomene o savjesti.
Mogu biti i emocionalni, iskustveni. Potaknuti životom i svakodnevicom. U praksi recimo vidiš da je abortus rizična pizdarija pa požališ što nisi tražio druga rješenja.
Ne treba generalizirati.
svaki doktor zna, a trebalo bi i pacijent, da nijedan zahvat nije bezopasan. znači, postoji procedura po kojoj se zahvat obavlja, ali i kada se sve odradi po proceduri, to ne znači da neće doći do komplikacija. ovo je odgovor i undi na pitanje (s onog foruma) zašto se doktor prekrsti prije operacije
sem toga, stvari koje svakodnevno rutinski radimo, ne radimo baš uvijek tip-top, po psu. toga su doktori itekako svijesni.. ne čudi što se mnogi od njih alkoholiziraju, breme je to.
..a unda wrote: ..pf, a da ti tek vidis sve ono sto nisam napisao.
ne da je optimizam, nego ono turbo bust varp ingejdz forsaz, ako nisi obucen za upravljat takvim silama, samo jedno pitanje ti pada na pamet..kako se gasi, kako se gasi?![]()
niš bez entuzijazma..
kad budes sat vremena otvarao i zatvarao vrata da macke mogu negdje uc i izac samo zato jer hoce di im ja otvarami zatvaram vrata, onda mi se javi..Stitch wrote:
Silajn nazivaš ovim svijetom? Dobar si, moja je samo sunce i zlato.
da, ona je sunce i zlato dok se porjeckate.
okolišaš ko mačka oko vruće kaše....a unda wrote: kad budes sat vremena otvarao i zatvarao vrata da macke mogu negdje uc i izac samo zato jer hoce di im ja otvarami zatvaram vrata, onda mi se javi..
da, ona je sunce i zlato dok se porjeckate...i ne, ne zanima me kako ti to izgladjujes. ne za ni ma me..
![]()
- Stitch
- Head Honcho
..a unda wrote: to su price. moje macke ne okolisaju. pusu da se ohladi..
Potpisi su za budale.
O cemu zapravo vi raspravljate
mislim sta se dogadja s grupom? Pitam jer ne mogu nista pametnog rasaznat priko mobitela na fejsu 
Ja mislim da je najbolja akcija napada na odgovorne za ovu situaciju (sdp jer je vladajuca stranka bez kicme, zatim hdz jer zeli uvest katolibanizam, te kaptol zbog katolibanizma) jajima. Onako svak id nas dade 100€, to je toliko jaja i zaspamat njih i njihove zgrade. Sve ovo drugo, tipa ovog na webu je nista, jerbo uvik mogu ugasit monitor i ne vidid kokodakanje grupe 
..je, sto eura cu davat za gadjat ih jajima, ne bi li progledali u monitor. ti si posandrcao potpuno..miky0 wrote:Ja mislim da je najbolja akcija napada na odgovorne za ovu situaciju (sdp jer je vladajuca stranka bez kicme, zatim hdz jer zeli uvest katolibanizam, te kaptol zbog katolibanizma) jajima. Onako svak id nas dade 100€, to je toliko jaja i zaspamat njih i njihove zgrade. Sve ovo drugo, tipa ovog na webu je nista, jerbo uvik mogu ugasit monitor i ne vidid kokodakanje grupe
solidan plan.. još samo da obezbijediš sredstva za čišćenje, krečenje, izvlačenje iz pritvora..miky0 wrote:Ja mislim da je najbolja akcija napada na odgovorne za ovu situaciju (sdp jer je vladajuca stranka bez kicme, zatim hdz jer zeli uvest katolibanizam, te kaptol zbog katolibanizma) jajima. Onako svak id nas dade 100€, to je toliko jaja i zaspamat njih i njihove zgrade. Sve ovo drugo, tipa ovog na webu je nista, jerbo uvik mogu ugasit monitor i ne vidid kokodakanje grupe
- Stitch
- Head Honcho
..a unda wrote: ..je, sto eura cu davat za gadjat ih jajima, ne bi li progledali u monitor. ti si posandrcao potpuno..
Potpisi su za budale.
Jbg, onda nisi lik za revolucije. Pusti ratobornije..a unda wrote: ..je, sto eura cu davat za gadjat ih jajima, ne bi li progledali u monitor. ti si posandrcao potpuno..
-
- Information
-