Ali zašto?..a unda » wrote: o frend zoni.![]()
o tome sto bi ti kad ne bi, bi ipak nesto..dok onaj drugi isto bi, ali za razliku od tebe i on bi nesto, sto ti, doduse, neces, pa onda nista ni neces, ako nije onako kao sto ti oces i onda se jos uvjeris da ti to tako oces jer je i onako svemir kriv za sve.
"friend zone"
..zato jer si ustvari agresivna, ali to nastojis potisnut tako da drugi izgledaju agresivni.ex anais » wrote:
Ali zašto?
Sad mi imaju smisla tvoje kokice...a unda » wrote: ..zato jer si ustvari agresivna, ali to nastojis potisnut tako da drugi izgledaju agresivni.
tesko usvajate, ogromni napor je potreban, zapantavrljena ega, mukotrpno je, ne znam isplatili se uopce..ali, nekako ide, polako, ali, evo, neki napredak ipak se vidi, neki koracic se napravi tu i tamo, pa eto, covjek se uvjerava da barem nekog smisla sve to ima..ex anais » wrote:
Šta usvajamo? Hm, sad sam se sjetila da ti dosta onako, oduvijek, indirektno ili direktno, nama ženama trkeljašicama spočitavaš agresivnost...a unda » wrote: tesko usvajate, ogromni napor je potreban, zapantavrljena ega, mukotrpno je, ne znam isplatili se uopce..ali, nekako ide, polako, ali, evo, neki napredak ipak se vidi, neki koracic se napravi tu i tamo, pa eto, covjek se uvjerava da barem nekog smisla sve to ima..![]()
Sve neke aždaje, neki pritajeni strah od aždaja, aždaje u svemiru, bla... zanimljivo. Reci.
ex anais » wrote:
Šta usvajamo? Hm, sad sam se sjetila da ti dosta onako, oduvijek, indirektno ili direktno, nama ženama trkeljašicama spočitavaš agresivnost.
Sve neke aždaje, neki pritajeni strah od aždaja, aždaje u svemiru, bla... zanimljivo. Reci.
..oftopik si.
Nisam. Eno Zec je nedavno na tapetu, kao Gargantua, kit, šta već, ja sam bila prije, sad si navalio na Perz i Marge.
..ako je i tako, a nije, kakfe to feze ima sa frendzoniranjem?ex anais » wrote:
Nisam. Eno Zec je nedavno na tapetu, kao Gargantua, kit, šta već, ja sam bila prije, sad si navalio na Perz i Marge.
Nikakve, kao ni pola tvojih postova na ovoj temi...a unda » wrote: ..ako je i tako, a nije, kakfe to feze ima sa frendzoniranjem?
nije istina, nije istina..
osim toga, nisam ja prvi poceo. osim toga, di je tu ravnopravnost, drugi pocnu i onda kad ja se nadovezem, onda sam ja kriv. osim toga, ja stalno ocu vratit na ontopik. osim toga..nije istina, nije istina to sto govoris..
Pola? Zar ijedan ima?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..svaki skoro, svaki. to sta vi zapizdite misleci da ste vi ontopik sami po sebi, to je druga stvar..Perzefona » wrote: Pola? Zar ijedan ima?
Pisalo bi da sam i inače...a unda » wrote: ok. mogu mislit sta bi tek rekla da je pisalo sam pok sebi..
ne sumnjam. upoznaj tudjim tipfelerom sebe da bi se vise volio..Perzefona » wrote: Pisalo bi da sam i inače.
-
- Information
-