..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..
Aaaa, onda ne bi triba najebat..a unda » wrote: nisi ti rekao nikom nista. kako ide onaj vic sa zekom.. sjedim na panju i pricam pizdarije..![]()
..sta bulat, koji bulat, di?
ma gledao sam to, dobar je film, ali.. opet sutnja neka.
,,hajd, bolan, kuca casti..
. .ono, krtisssovu, lud onaj koji je pet minuta bio u ovom ratu.. pet minuta. pravi balkanski dans makabr.. 
ma gledao sam to, dobar je film, ali.. opet sutnja neka.
,,hajd, bolan, kuca casti..
bulat, momo bulat. 
u nekim scenama se vrpolji ko dijete koje je krišom jelo pekmeza.
..pa kako brani slobu u jednom trenutku.
..ovdje postoji mišljenje da je sm mikijevski izdajnik
, ono, podigao je srbe u hr, a onda je trgovao njima i na kraju ih je ostavio na cjedilu. ovdje se i ne smatra da je htio v.srb, bar ne kao što se to naglašava u hr, a vezano za granice avnojevske hr. za bosnu ide druga priča.
što se tiče kadijevića, on mi je u neku ruku u rangu čiče.
nedorastao toj nekoj ulozi koja ga je zapala.
kompromitovao je vojsku, a nije ni kontrolisao stvari na terenu. šta je paravojska radila uz vojsku u slavoniji? zašto se vojska povukla iz slovenije? zašto su tukli du? .. i na kraju se povuče. ne znam, ne vidim konzistentnost
u nekim scenama se vrpolji ko dijete koje je krišom jelo pekmeza.
..pa kako brani slobu u jednom trenutku.
..ovdje postoji mišljenje da je sm mikijevski izdajnik
što se tiče kadijevića, on mi je u neku ruku u rangu čiče.
kompromitovao je vojsku, a nije ni kontrolisao stvari na terenu. šta je paravojska radila uz vojsku u slavoniji? zašto se vojska povukla iz slovenije? zašto su tukli du? .. i na kraju se povuče. ne znam, ne vidim konzistentnost
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
ŠEŠELJ DOLAZI U BEOGRAD Radikali otkrili kako će ga pozdraviti, spremaju i veliki miting
nema nam unde, možda je otišao na doček ovom velikom pacifisti i mirotvorcu... kad već nije stigao na đenazu Kadijeviću...
nema nam unde, možda je otišao na doček ovom velikom pacifisti i mirotvorcu... kad već nije stigao na đenazu Kadijeviću...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote:ŠEŠELJ DOLAZI U BEOGRAD Radikali otkrili kako će ga pozdraviti, spremaju i veliki miting
-
- Information
-