ehehe.
tek toliko da se nešto napiše na sportu.
a jadan sport.
rekoh da ne vidim , samo čujem

Pa to je isto sranje, kazem ti... Ne igraju oni, stono se kaze, srcem. Boli ih dupe za sveto ime, ponos i slicne pizdarije... Igraju za lovicu koja je barem 10 puta veca od prosjecne hr place. Igraju da vlove kakvu curicu manekenku, teve voditeljicu, estradnu zvjezdicu ili barem nivesku i simonicu. Igraju da im daju lovicu za neki model auta u koji djevojcice same upadaju, a bekemica se sjajno slaze s linijom B stupa njihovih sjajnih kola, ne? Igraju da bi mogli platiti izlaske na cajke koje vriste u mukama ....Euklid » wrote:Ne zamaram se već dugo tom bagrom koja se nasadila u većini naših klubova i sišu šta god stignu.
Uvijek ih je bilo i još dugo će ih bit.
Više me brine kako je došlo do toga da u 3 utakmice lige prvaka gdje igrači moraju ginuti za svaku loptu oni skupe 1 žuti karton. Ukupno.
Pa da sam trener, osobno bih uklizao nekom protivničkom igraču i skupio crvendaća.
A ti si ptica nadalica, a? Nekak' mi mirise na punu mrezu... Ide se s tri napadaca, o jebote, jebote....ma, cini mi se da Diname nemre nista zaustaviti na putu do titule NAJLOSIJI klub ljige prvaka, ikad...Euklid » wrote:Veceras pada prvi gol ove sezone za Dinamo.
Makar izgubili 1:7. A necemo.
Nije sramota ako izgubis, sramota je ako ne pokusas pobijediti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests