Blago tebi, u krizi se bar još pokušavaš batrgati.Perzefona » wrote:Sad mi se opet plače. Odite vrit, svi. I ti, i vrrrlet, i aisling i Tupelo i svi vi kojima nisam ogovorila na PM i koji ste se zabrinuli za mene i kojima fali moje piskaranje. Još ću si svašta umisliti. Sve vas grlim. I dobro sam. Imam puno posla, malo novca, mačka koji je nemoguć, učenike koji ne žele misliti, krizu srednjih godina i tak...
UĐITE! (službeni chat)
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Lord Byron
- schmokljan
jedna undasta:
u mog unde pametna je glava
sve dok Žižek miruje i spava
u mog unde pametna je glava
sve dok Žižek miruje i spava
Tvojih!
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
-
Whereabout
Ana Štefok - kako je nedostojanstveno umrla, takvu i zachatanu temu ima.
.
..nu me lipa pametna i sesna
dok se nogom cesem za usesa..
- Lord Byron
A nemoj tako.Whereabout » wrote:Ana Štefok - kako je nedostojanstveno umrla, takvu i zachatanu temu ima.
Podsjećaš me na vic kad nepušač kaže pušaču: "Ti pušiš već 30 godina??? Pa mogao si od tih novaca kupiti sportski automobil!", a ovaj mu odgovara "Da? A gdje je tvoj?".
Tema, koja čak i nije (samo, pa ni ponajprije) o Ani Štefok, stoji cijeli dan manje-više netaknuta. Prema tome, što se imalo za napisati, napisalo se, ajmo dalje. Jedna pura, dva pandura.
I time ni najmanje ne umanjujem tugu cijele te priče. Ako smijem primijetiti, moja tuga zbog nekih elemenata u toj priči je i donijela ovu temu.
-
Whereabout
Ako ništa, ova tema ponajprije jest povodom smrti Ane Štefok, neću više obrazlagati što sam htjela reći opaskom o chatu (ili preciznije: offtopicu), da mi se ne bi još koji put patronizirajućim tonom potezalo forumaške zasluge i prostore slobode.
.
fala
Naš je Unda pravi dasa,
mota ćunu oko pasa
- Nikolajevna
..a unda » wrote: e moj schmokljo
schmokljan wrote: u mog unde
mili bože, što će forum reći
od dva stiha, mjere čiji je veći
- Lord Byron
Žao mi je što moj ton iščitavaš kao patronizirajući. Ozbiljno, iskreno mi je žao.Whereabout » wrote:da mi se ne bi još koji put patronizirajućim tonom potezalo forumaške zasluge i prostore slobode.
Negdje valjda griješim ako ljudi koji znaju čitati tako pogrešno "čuju" ton mojih rečenica. Sad bih rado napisao "možda će biti bolje ako pokušaš te rečenice pročitati onako kako su pisane, mirno i dobronamjerno", ali će, kakve sam sreće, i to biti doživljeno kao pasivna agresivnost ili sarkazam ili nešto.
Patroniziranje mi nije bilo ni u primislima, ali nemam načina da te u to uvjerim. Žao mi je.
Lorde, mislim da nije mislila na tebe.
Ali zašto ljudi kod ovakvih slučajeva jednostavno ne prijave post od kojeg je krenuo chat?
Zašto ne olakšati posao moderatorima?
U tom slučaju se ne bi nitko imao potrebe pozivati na ikakve zasluge.
Pomozite, umjesto što kritizirate.
Prijaviš, moderator će preseliti, tema ide dalje, bez ovako ružnih spuštanja i rasprava.
Nikad mi neće biti jasno zašto ljudi prvo ne pokušaju učiniti nešto konstruktivno, a onda kritiziraju.
Ako jest prijavljeno ispričavam se i žao mi je zbog oštrog nastupa.
Edit: evo, prijavit ću i ja i počistit će se.
Ali zašto ljudi kod ovakvih slučajeva jednostavno ne prijave post od kojeg je krenuo chat?
Zašto ne olakšati posao moderatorima?
U tom slučaju se ne bi nitko imao potrebe pozivati na ikakve zasluge.
Pomozite, umjesto što kritizirate.
Prijaviš, moderator će preseliti, tema ide dalje, bez ovako ružnih spuštanja i rasprava.
Nikad mi neće biti jasno zašto ljudi prvo ne pokušaju učiniti nešto konstruktivno, a onda kritiziraju.
Ako jest prijavljeno ispričavam se i žao mi je zbog oštrog nastupa.
Edit: evo, prijavit ću i ja i počistit će se.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
lipa mala pomalo se tuli
ka magare kad brstinu guli..
- schmokljan
Slog previše ti u drugom stihu
Moglo bi se odrazit na psihu
Evo i ja jednu za kraj (a može i za Nikolajevnu
):
Mala moja, runjava po drobu
Il' se šišaj, ili plati globu
Mala moja, runjava po drobu
Il' se šišaj, ili plati globu
- Nikolajevna