naravno da kuzis. inace bi poludio. aj nadji onu sliku sukera iz spanjolske di suker cestita dan pobjede nad fasizmom..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..a unda » wrote: pa eto, besmislen. mislim, isto je navijat za neki klub, reprezentaciju i za ne znam.. dzeneral motors ili koka kolu ili naftne sibirske noci..
i eto, tu sad imamo na raspolaganju citava sarenila i lepeze mehanizama, od identifikacija do manipulacija, ustvari, sve je to trziste u smislu antitrzista, monopola, pa onda i sukladnih organiziranih sila, organizacija.. do fasizma cas posla..
nece se raja zasitit. definicija raje jest upravo u tome da se ne zasiti. uvijek ce se ona odrzavat gladnom.
ne bih ja nista to uvodio da se nesto mora, neki ti omladinski pogoni, nesto. svakome je na izbor.
..ali, ono sto bih ja napravio ili pokusao napravit, to ej nesto slicno onom tvom, osnovao bih ligu, van nogometnih saveza i pizdarija. cista amaterska ili dovoljno amaterska liga postavljena na nekim sasvim drugim osnovama. ne bi bilo lako, trebalo bi tu dogovora i zastitnih ugovora nekih..
..ali, garantiram ti, za pet godina, niko vise ovdje ne bi pratio ove nase pizdun lige..
pa ok, nek se ori, neka ide hr do kraja - orgijanje na max..a unda wrote: ali, sutra ce se sigurno orit..za dom!
eto, toliko o kulturama, sportu, biznisu, mafiji, politici, danima ovim, danima onim..![]()
doći će i sutra dan.. pa neka pitanja, neke reakcije.. bilo bi učinkovitije nego da se sutra-preksutra sve završi.. amo unda, amo hr, amo, amo
pa eto, kazem, nemam nista protiv. sta mos imat protiv kulture? a nista..Zmaj021 » wrote: pa ok, nek se ori, neka ide hr do kraja - orgijanje na max
doći će i sutra dan.. pa neka pitanja, neke reakcije.. bilo bi učinkovitije nego da se sutra-preksutra sve završi.. amo unda, amo hr, amo, amo![]()
nece doc nikakva pitanja, mogu doc samo odgovori. rjesenja. i ponos.
..i eto, onda ce zavrsit, a da se nije ni osjetilo kad je pocelo.. idealno konacno rjesenje.
Mislis na ovu..a unda » wrote:
naravno da kuzis. inace bi poludio. aj nadji onu sliku sukera iz spanjolske di suker cestita dan pobjede nad fasizmom..
http://www.kurir-info.rs/suker-sa-pavel ... nak-307867
nisam mislio iznutra.. da je takvo šta moguće, valjda bi do sad i bilo...a unda » wrote: pa eto, kazem, nemam nista protiv. sta mos imat protiv kulture? a nista..
nece doc nikakva pitanja, mogu doc samo odgovori. i ponos.
Suki do groba poglavnika..a unda » wrote: ne znam, lose mi otvara linkove. aj opisi malo sta je na sliji..
slika - CV
Aj kad smo to rjesili, kako jedna partija ka esdepe sa jebacem ka sta je zoki to ne skrati 
..a unda » wrote: nemojmo se previse zajebavat, miki bi nam se mogao naljutit da mu diramo u domoljubne svetinje..
naći će se način za obrnut lovu.. a još ispast pozitivac....a unda » wrote: ma, to su nam napravili uslugu.
lova, lova.. ne postoji tako visoki zid kojeg magarac natovaren zlatom nece preskocit..
Zasto sebe, pitan tebe, ka vjernog glasaca jebaca zokija..a unda » wrote: pitaj sebe. kazem, ne mos protiv kulture.. ili si njen dio ili nisi.
Pa je, nije domoljubno navijat protiv vlastite domovine koja je u ustavu antifasisticka..a unda » wrote: a sta sad.. pa ono, hrvatska jel, kaka je taka je, pa nes valjda protiv nje navijat, jelda? nije, ono, ka.. domoljubno, jel? ono, zelimo sve najbolje hrvatskoj, pa da..
..papir svasta trpi..miky0 » wrote:
Pa je, nije domoljubno navijat protiv vlastite domovine koja je u ustavu antifasisticka
a ti onda navijaj domoljubno za ustav, sta ti drugo rec, a da se prihvati za sive stanice..
Ako si protiv ove drzave, sta radis na njenom rusenju i stvaranju nove, pravednije i normalnije drzave..a unda » wrote: ..papir svasta trpi..
Glasajuci na izborima dajes legimitet ovoj i ovakoj drzavi
pokusavam mislit. svojom glavom.miky0 » wrote:
Ako si protiv ove drzave, sta radis na njenom rusenju i stvaranju nove, pravednije i normalnije drzave
ali kazem opet, ne mos protiv kulture..
pa nisam rekao da sam idealan i da sve znam. a i inace, da mi je bilo nekada pameti kao sada, eh..
da, slazem se..nakon godina i godina, mogu rec da je glasanje ovdje besmisleno.
-
- Information
-