Aaargh! U tri p...
pdf moda, topik donji veš.AdMulica » wrote:ok, ja sad uopće ne kontam kakve veze gazda ima i sa čim
Nek(v)arljiva.
Moja frendica skuplja te role. Mislila sam da je za nešto kreativno pa sam je pitala zašto, al zapravo samo odvaja smeće, a tako joj je lakše pa onda kad skupi dovoljno novina, rola i ne znam ni ja čega skupi te hrpice i baci kamo već baca.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 793 times
- Been thanked: 1512 times
Čuo sam da se može masturbirati s tim rolama za papir. Ne znam kako, doduše, nisam probao. 
Potpisi su za budale.
dobro, gdje čuješ takve stvari? gdje se čuju takve rečenice?Hekatonhir » wrote:Čuo sam da se može masturbirati s tim rolama za papir. Ne znam kako, doduše, nisam probao.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana » wrote: dobro, gdje čuješ takve stvari? gdje se čuju takve rečenice?
aisling wrote:Pa evo ja sam to čula na forumu![]()
- Stitch
- Head Honcho
Pa i ja sam pročitao na forumu. Kako drukčije? Nije da s frendovima razgovaram o rolama. 
Potpisi su za budale.
ne znam ja ništa.Hekatonhir » wrote:Pa i ja sam pročitao na forumu. Kako drukčije? Nije da s frendovima razgovaram o rolama.
rekao si da si čuo.
pa me zanimalo di se čuju takve rečenice
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Metafora, naravno. Kad sam prije nekoliko godina pratio blogere, čitao sam jedan iz Japana. I bilo mi je posve uobičajeno započeti sa: "Jedan moj poznanik veli..." kad god bih poželio s društvom podijeliti neku zanimljivost. 
Potpisi su za budale.
Padaju mi na pamet različiti načini ali prva asocijacija na rolu na vrhu mi je veliki joint.Hekatonhir » wrote:Čuo sam da se može masturbirati s tim rolama za papir. Ne znam kako, doduše, nisam probao.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ma nisi.
zajebavam se, nisi. lastan je zao. samo čeka po zasjedama.
Nek(v)arljiva.
ma jesam.
mislim, bilo mi je čudno pitanje, a onda sam umjesto da razmislim, odmahnula rukom i odgovorila. nekad sam fkt kreten.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- nemam pojma
koliko velik?Margarita » wrote:Padaju mi na pamet različiti načini ali prva asocijacija na rolu na vrhu mi je veliki joint.
-
- Information
-