Ugađanje partnerima
-
jednokratni klon
Perzefona » wrote:Iz duše mi zboriš. I ja se čitav dan naprežem.
Namjerno je to otvorila. Grozna grozna tema.
... još uvijek razmišljam.
Perzefona » wrote:Iz duše mi zboriš. I ja se čitav dan naprežem.
Iznenadila sam se što je topik na drugoj stranici, ja nikako nisam znala što bih napisala.
-
jednokratni klon
Bezdušne smo.
Ono kad viriš u tuđe odgovore na ispitu ili tuđe zadaćnice da znaš što bi napisala, e, to radim na ovoj temi. Možda me tuđa nesebičnost podsjeti na svoju zaboravljenu.
Ono kad viriš u tuđe odgovore na ispitu ili tuđe zadaćnice da znaš što bi napisala, e, to radim na ovoj temi. Možda me tuđa nesebičnost podsjeti na svoju zaboravljenu.
-
jednokratni klon
Što jedan ujutro? To je višak u pitanju.Zmaj021 » wrote:Ultimativni test: bili motale pitu u 1 ujutru?
Ja se pristanem skinuti ako je i hladnjikavo. Jel to dovoljno dobro za sudjelovanje na ovoj temi? 
Tupelo valjda spava, i ovdje nas može posmicat, lijepo trolajte.
@Zmaj, kojoj Bili? Zašto njoj treba motat pitu?
Tupelo valjda spava, i ovdje nas može posmicat, lijepo trolajte.
@Zmaj, kojoj Bili? Zašto njoj treba motat pitu?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Pekla bih palačinke?Zmaj021 » wrote:Ultimativni test: bili motale pitu u 1 ujutru?
Teško je reći, odustala sam od razvlačenja tijesta za pitu kad sam u kardiokuharici našla recept za bučnicu s lisnatim, od onda na razini obitelji koristimo lisnato. Mama radi krompirušu s lisnatim. :heretičarke:
Lisnatog obično imam u ledu, mogla bih ga otopit i razvuć ako bi on nasjeckao nadjev. A vjerojatno bi, nekako mu bude muka kad me vidi kako držim nož pa mi ga uzme.
-
jednokratni klon
Na to sam zaboravila. Nee, ni ona nije tako okrutna!Perzefona » wrote: Tupelo valjda spava, i ovdje nas može posmicat, lijepo trolajte.
Ok, odustajem.
-
jednokratni klon
Ne računa.kuki » wrote:Perze, sad kad spominješ, išla sam u šetnju na plus 4 u najlonkama i haljiničici ispod kaputa. Jel se to računa?
Pa sad, "tko nije" možeš pitat i za peglanje košulja, a meni to ne da bi se računalo, nego bi se računalo više nego da nam on djecu rodi.
-
Almost Rosey
Jel ja sad i ovdje mogu vajnat da ću gledat Gospodara prstenja?
Volim kad mu je lijepo sa mnom, to je najprizemniji oblik samopotvrđivanja ali nije me stid. Ono, da svojim postojanjem, riječima i/ili djelima nekome do koga ti je stalo činiš ugodu. Meni je to naj. I ne osjećam da gubim time neki važan si dio osobnosti ili čega već.
Volim kad mu je lijepo sa mnom, to je najprizemniji oblik samopotvrđivanja ali nije me stid. Ono, da svojim postojanjem, riječima i/ili djelima nekome do koga ti je stalo činiš ugodu. Meni je to naj. I ne osjećam da gubim time neki važan si dio osobnosti ili čega već.
-
Almost Rosey
Šta?kuki » wrote:A tebi je to jako teško za izvest, ili što? Po čemu je to ugađanje? Da se ne trudiš toliko, pretvorila bi mu svaku sekundu u pakao?
Jel ovo meni išlo?
Oprosti, stvarno se ne pravim grbava, ali ne kužim što htjede reći
Ne znam, meni ugađanje nekome nije nužno povezano s osobnom patnjom, odnosno nije ugađanje kad radiš samo ono što ti je mrsko. Ponekad jest
Eeee, ali bilo bi dobro navesti primjere toga što ste napravili, a prije vam je bilo jako mrsko ili niste ni mogli zamisliti da ćete napraviti.
I ne mora to biti nešto što ste nastavili raditi, ono, da ste baš promijenili životne navike (iako se i to ponekad dogodi).
Može i neki pojedinačni slučaj.
Može i neki pojedinačni slučaj.
-
jednokratni klon
Ali, ne možemo se sjetit nijednog primjera. Ničega. Kamoli toga. 
-
jednokratni klon
-
Almost Rosey
Pa ne čini li to ugodu partneru? Ako ne, onda su mi lagali
To je, po meni, primjer ugađanja koje je meni u određenim nježnim godinicama bilo mrsko a ideja da bih to mogla raditi nezamisliva. Kasnije, valjda klasičnim ter operantnim uvetovanjem, došlo je do nekih, jelte, promjena, i tako to.
Poše, nek mi netko išteka internete
To je, po meni, primjer ugađanja koje je meni u određenim nježnim godinicama bilo mrsko a ideja da bih to mogla raditi nezamisliva. Kasnije, valjda klasičnim ter operantnim uvetovanjem, došlo je do nekih, jelte, promjena, i tako to.
Poše, nek mi netko išteka internete
-
- Information
-