Još se nisam udala!1!!
bliss wrote:Znate kak mame plaču na vjenčanjima kad im se djeca udaju? Moja plače na tuđim vjenčanjima. Valjda je žena izgubila nadu
Da si nabavim nekog imaginarnog ko Mulica?
jadna tvoja mama! pa nađi nekog imaginarnog! ne znam! nek se žena veseli
meni je mama danas rekla da me mp neće dugo trpit nastavim li bit ovakva!
moja mama
meg ti je glupa!!! :xlux:
ja bih se na tvom mjestu pripazila. Moja je prvo plakala na tuđim vjenčanjima, a onda sam je jedan dan uhvatila kako mi "rješava prijevoz" za zagreb s kamiondžijom turskog podrijetla koji je išao prema Marseilleu, taman sam je uhvatila kako sprema devu, dvije koze i balu platna u špajzubliss wrote:Znate kak mame plaču na vjenčanjima kad im se djeca udaju? Moja plače na tuđim vjenčanjima. Valjda je žena izgubila nadu
Da si nabavim nekog imaginarnog ko Mulica?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
neam pojma. odma su mi metli hidžab, al naopako. ili uopće nije bilo onog za oči. sad to ne znam. jedva sam pobjegla.ElliQuinn wrote:Dakle, kamiondžija nije bio komad?
zapravo, evo, po prvi put sam otvorila dušu. ja zapravo svima govorim da sam otišla od doma studirat. kurac. onda valjda studiram jedanaest godina
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 790 times
- Been thanked: 1496 times
Kao da ne znaju pravi tvoj plan - otišla si u Zagreb bogato se udati, je li tako? A što je 11 godina za to, ništa. Penelopa je prvo deset godina čekala da završi rat. Onda još deset da se onaj njen vjetrogonja vrati kući. Pa da je i stoput kralj, opet je to dvadeset godina, hej!
Potpisi su za budale.
Zašto meni onda to majka spominje kao najgoru kletvu?djevojka wrote:
Bratiću si očito jako draga.![]()
To je nešto najljepše što netko jednoj djevojci može poželjeti.![]()
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- Lord Byron
Zato što je pametna žena.Serenità wrote:Zašto meni onda to majka spominje kao najgoru kletvu?![]()
Prenijet ću joj.Lord Byron wrote: Zato što je pametna žena.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Lord Byron
I inače si mazohist?Serenità wrote:Prenijet ću joj.
Pomalo, da.Lord Byron wrote: I inače si mazohist?
Ako ne boli, znači da ne djeluje, zar ne?
cicikrepnuo mi net domaElliQuinn » wrote:Je li nam se to Anderlonka udala kad je nema cijeli dan?
rekoše doć danas ovi iz tekoma! a ne mogu danas jer nema nikoga doma, a ni sutra neće bit!
al radim i danas i sutra pa možem na net!
joj, kako je to divno što se brinete za mene!
meg ti je glupa!!! :xlux:
- Megalodona
kako nisam vidjela ovu temu?
evo me sad, mulice, da priskočim u pomoć
iako, mulica i ja smo se već dogovarale oko njezine svadbe, pitala je moje mišljenje oko čokoladne fontane.
rekla sam da mi je to lijepo, ali znam se zaprljat zbog iste. a kako ću joj bit na svadbi u raskošnoj bijeloj haljini zamrljanoj čokoladom? ne bi htjela izgledati smiješno
ima još jako puno lijepih stvari koje mulica planira za svoju svadbu.
sve će ti cure pomoći, mulice, nismo ispunile 6 volumena gutanja a da ne bi svadbu znale isplanirat
samo nemoj zapustiti svoju temu i dopusti nam da četamo, tu i tamo. znam da ne možeš kartonirat jer opet nisi mod, ali možeš nam stavljati smajliće koji se belje. on pokazuje zavidnu zrelost jedne bridezille
i to je sve što sam ti htjela reći, uz naglasak da znam da nismo tvoja svekrva s kojom bi najradije planirala svadbu ali poklonjenom konju se ne gleda u zube
(predivna poslovica, tvoj imaginarni se samo jednom poveo njome i sad te ženi. u lukama pažljivo bira, ništa mi se ti ne sekiraj
)
ako sad ne počneš pisat i četat s nama, jebsedasejebi
evo me sad, mulice, da priskočim u pomoć
iako, mulica i ja smo se već dogovarale oko njezine svadbe, pitala je moje mišljenje oko čokoladne fontane.
rekla sam da mi je to lijepo, ali znam se zaprljat zbog iste. a kako ću joj bit na svadbi u raskošnoj bijeloj haljini zamrljanoj čokoladom? ne bi htjela izgledati smiješno
ima još jako puno lijepih stvari koje mulica planira za svoju svadbu.
sve će ti cure pomoći, mulice, nismo ispunile 6 volumena gutanja a da ne bi svadbu znale isplanirat
samo nemoj zapustiti svoju temu i dopusti nam da četamo, tu i tamo. znam da ne možeš kartonirat jer opet nisi mod, ali možeš nam stavljati smajliće koji se belje. on pokazuje zavidnu zrelost jedne bridezille
i to je sve što sam ti htjela reći, uz naglasak da znam da nismo tvoja svekrva s kojom bi najradije planirala svadbu ali poklonjenom konju se ne gleda u zube
(predivna poslovica, tvoj imaginarni se samo jednom poveo njome i sad te ženi. u lukama pažljivo bira, ništa mi se ti ne sekiraj
ako sad ne počneš pisat i četat s nama, jebsedasejebi
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Megalodona
nisam trapava, samo mi je motorika malo ukurcudejzi » wrote:Ma mrš, sad zato što si ti trapava, mi ne smijemo imat fontanu. E pa baš će bit!
I ti ćeš ju samo gledat!
ajd, onda da pišem mulici da ste joj odobrile fontanu?
jednoglasno?
pa ono, rana jesen, vrućine, split, žega, treba pokrit celulit i naslage na trbuhu pa će za to dobro doć korzet i krinolina, tijara dobro drži kosu na mjestu i takoAjvi wrote:I šta ti njoj imaš dolazit na vjenčanje u raskošnoj bijeloj haljini.
Aj, daj, i meni isplaniraj vjenčanje. Ionako se nikad neću udat, pa nećeš pogriješiti što god smislila.![]()
nisam mislila zasjenit mladu, zaista
tebi je lako, vas dvoje i sinovi idete potpisat i odete na put negdje. sve jednostavno da ne može jednostavnije, i putne torbe na hello kitty
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
- Lord Byron
mene ova podsjeca malo na exanais..ono frizura jel. a na avataru se ostalo ionako malo vidi.Lord Byron » wrote:
- Megalodona
pa kad mi ti nisi tip za to, ne mogu te zamislit u bijeloj haljini da me ubiješ
zapravo, haljini općenito
umjesto vatrometa će kit izbacit vodu.dejzi wrote:Ja mislim da bi se Ajvi trebala udat pod morem. Umjesto golubova puštat će se delfini.
-
- Information
-