Kad ga vidim zastanem

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Tea Tree

Post 28 Aug 2012, 22:29

Pa gdje je taj sad, jadan ne bio? :D Mislim, ako zastaješ kad ga vidiš, nekako slutim da više niste u ljubavi. :misli:
Zapravo, ako jeste, onda je logično da ćeš zastati. Pa ne bi valjda samo prošla pored nekoga s kim si u ljubavi. :D

Aristocat

Post 28 Aug 2012, 22:38

Kad procitam kako pises - recimo - tebe ne bih nikad mogla voljeti. :D
Tea Tree

Post 28 Aug 2012, 22:41

Aristocat » wrote:Kad procitam kako pises - recimo - tebe ne bih nikad mogla voljeti. :D
Pa ne trebaš mene voljeti. :D A, nisam te to ni pitala. Aj ti rađe reci šta je bilo s tim lolom. :D
Aristocat

Post 28 Aug 2012, 22:42

Tea Tree » wrote:Pa gdje je taj sad, jadan ne bio? :D Mislim, ako zastaješ kad ga vidiš, nekako slutim da više niste u ljubavi. :misli:
Zapravo, ako jeste, onda je logično da ćeš zastati. Pa ne bi valjda samo prošla pored nekoga s kim si u ljubavi. :D
Ali ajde da ti kazem dvije tri. Moderator si. Ispitiujes privatne stvari. Ne sudjelujes da bi razvila razgovor nego radi znatizelje. Nekako mi je ton ovog posta podsmjesljivo/pazarski.

Trekeljam(o). To je cinjenica. Ali daj da ipak ne prodajemo jaja na placu.
Aristocat

Post 28 Aug 2012, 22:43

Tea Tree » wrote: Aj ti rađe reci šta je bilo s tim lolom. :D
Evo. Tushe. Hvala sto si istaknula moj point. :kava:
Tea Tree

Post 28 Aug 2012, 22:46

Aristocat » wrote:
Ali ajde da ti kazem dvije tri. Moderator si. Ispitiujes privatne stvari. Ne sudjelujes da bi razvila razgovor nego radi znatizelje. Nekako mi je ton ovog posta podsmjesljivo/pazarski.

Trekeljam(o). To je cinjenica. Ali daj da ipak ne prodajemo jaja na placu.
Pa kako ja ispitujem privatne stvari, a ti otvorila temu o loli? Vidi naslova! :D
Ja ne bih znala ni da on postoji da nisi otvorila temu.
Jest podsmješljivo pazarski, ali ne s namjerom da se tebi rugam nego pristupam temi na šaljiv način.
Ne shvaćaj to tako osobno. :mig:
Almost Rosey

Post 28 Aug 2012, 22:56

I ja sam moderator :kokice:
Perzefona

Post 28 Aug 2012, 22:58

Ja nisam. Ja se smijem ponašat kao baba na placu. I mene isto zanima kao i vas. :kokice:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Tea Tree

Post 28 Aug 2012, 23:09

Aristocat » wrote:
Evo. Tushe. Hvala sto si istaknula moj point. :kava:
Evo, samo još nešto.

Nije tushe nego touche. :D
Morticia

Post 29 Aug 2012, 08:13

Aristocat » wrote:
:cerek:

Jeste li se voljeli? Nesto kao oceanski osjecaj -- zajedno ste i znate da ste voljeni. Oboje.

:)
Da.
Samo jednom do sad.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Potjeh

Post 29 Aug 2012, 11:22

Aristocat » wrote: On je bio onaj za kojeg se umire. Sve ostalo je bilo prizeljkivanje i imitacija.
Žao mi je što je rečenica u pefrektu napisana. Zar nije moglo drugačije završiti? Možda su svi kasniji nedorasli iluziji onoga za kojeg se umire. Bi li ostao fatalan da ste još trajali ili bi i tu sliku nagrizlo nemilosrdno vrijeme....
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 29 Aug 2012, 15:54

Eto, kakvi smo mi forumaši..
dobijemo temu na kjoj se možemo rastopit, ili zaledit, ohrabrit ili naučiti kako se nositi sa emocijama, kako prepoznati iskrice ili leptiriće ili dobru priliku, enivej, pa nikom ništa
a tamo gdje se širi zbunjoza i nervoza , ekipa se napali i trkelja o romantičnosti i neromantičnosti :ne zna:
vidim da se svi boje reći nešto :facepalm:

ko vas šljivi
priznajte da ste ginuli , srce vam je pucalo u milijun komada za osobom koja je do vas držala ko do lanjskog snijega..
ili priznajtte da te imali svemirsku, a ne samo oceansku ljubav ali je netragom nestala s prstenom na ruci ili trećim djetetom
ili da ste i nakon drugog unuka jednako sretni kao i onda kad ste se zavjetovali na vječnu ljubav
dajte molim vas, pa znamo da niste kiborzi ni roboti nego ljudi pa čak i ako se sramite toga ( ne toga da ste ljudi , nego svojih emocija :p)

ili samo recite da ste nekad ili još uvijek osjetili vrelinu sunca na licu kad ugledate tu osobu koja vam daje smisao
uff, znam da postoji
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 29 Aug 2012, 16:00

Chilimama » wrote: dajte molim vas, pa znamo da niste kiborzi ni roboti nego ljudi pa čak i ako se sramite toga ( ne toga da ste ljudi , nego svojih emocija :p)

ili samo recite da ste nekad ili još uvijek osjetili vrelinu sunca na licu kad ugledate tu osobu koja vam daje smisao
uff, znam da postoji
Čekaj, čekaj...
Ti si iz nečijih postova na onoj temi iščitala da se srami ljubavi, da glumi robota ili kiborga?
Donna Sole

Post 29 Aug 2012, 16:07

a jel? a ti si iz mog posta iščitala da sam ja to iščitala? :misli:
u prvih nekoliko postova netko je lijepo rekao da se srami pisati o ljubavi, a u slijedećim nekima se kao ljubavni par spominju kiborzi roboti i slične šeme o kojima ja ne znam ništa
mislim, meni je sve to zapravo zabavno
Ti si pročitala samo pola posta?
kurvanjski avatar, a
Beau

Post 29 Aug 2012, 16:09

haha sori krivo sam te skužila.
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 16:20

Gle, Chilli, mrzim leptiriće, topljenja zaleđivanja i druge hormonalne pojave koje prate zaljubljenost. Mrzim zaljubljenost. Ljubav je već druga stvar. Ljubav je ono što traje kad leptirići odlepršaju. I ne pada mi je na pamet uspoređivati s nekakvim oceanima. Ljubav izjavljujem uživo, a ne preko foruma, zaboga. Ne želim svoje emocije pretvarati u jeftini, milijun puta prežvakani kič. Nikada.

I, ne, ne zastajkujem kad vidim nekoga tko mi je nekada toliko značio. Dobro, ponekad zastanem, lupim se po čelu i kažem si, jao, Leteća, kakva si budala bila.

Eto, sad sam uništila ovu temu koja nekom valjda nešto znači. Sretna? Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Tea Tree

Post 29 Aug 2012, 16:23

Leteća » wrote:Gle, Chilli, mrzim leptiriće, topljenja zaleđivanja i druge hormonalne pojave koje prate zaljubljenost. Mrzim zaljubljenost. Ljubav je već druga stvar. Ljubav je ono što traje kad leptirići odlepršaju. I ne pada mi je na pamet uspoređivati s nekakvim oceanima. Ljubav izjavljujem uživo, a ne preko foruma, zaboga. Ne želim svoje emocije pretvarati u jeftini, milijun puta prežvakani kič. Nikada.

I, ne, ne zastajkujem kad vidim nekoga tko mi je nekada toliko značio. Dobro, ponekad zastanem, lupim se po čelu i kažem si, jao, Leteća, kakva si budala bila.

Eto, sad sam uništila ovu temu koja nekom valjda nešto znači. Sretna? Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
I couldn't agree more.
nodens

Post 29 Aug 2012, 16:31

Tea Tree » wrote: Evo, samo još nešto.

Nije tushe nego touche. :D

touché :cjepidlaka:
Tea Tree

Post 29 Aug 2012, 16:36

nodens » wrote:

touché :cjepidlaka:
A. jes. Što jes da jes. :D
Nisi cjepidlaka, bitno je za temu. :rofl:
Donna Sole

Post 29 Aug 2012, 17:14

Leteća » wrote:Gle, Chilli, Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
Joj, pa to je čisto u redu
nisi za pisanje na temi koja nije tema i ne zanima te.. tvoje lagelano pravo
kurvanjski avatar, a
Leteća
babin nakurnjak

Post 29 Aug 2012, 20:32

Ma dobro da smo se složile. :cerek: Inače mi uopće nisu loša tvoja razmišljanja o ljubavi, ali ova tema me jednostavno kolje. Ipak, ako Šmoks ima pravo na svoje pihove ima i Aristocat na temu o... nečemu.
Pa makar i jedina pisala na njoj.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Aristocat

Post 30 Aug 2012, 18:15

Tushe, again. :tuzni: Oh, gorka spoznajo! Koliko domacica na jednom mjestu! Ah.
Domacice pa jos dislekticne. Ke tuzno! Ke ridikulozno! :cerek:

Anyway, nisu sve. One koje znaju da nisu prepoznat ce se. Pozdrav chilimama, pozdrav mortisa. :)

I da utvrdimo gradivo dok se dinsta kapula. Ovako drugarice; stricek Frojd ... sta?... ne, ne, nije bio kuhar; anyway, stricek Frojd je govorio o oceanskom osjecaju a ne o oceanu osjecaja. Kuzite?
Ne? Ah.

Never mind. Da vam pustim glazbenu numeru i da se pozdravim sa vama. Moj naklon gospodje.
Bile ste vise nego zanimljivo drustvo. Dovoljno za cijeli lifetime. Goodbye. :)

nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 30 Aug 2012, 18:43

Aristocat » wrote:
Ali da se Rozi ne ljuti na mene, da razvijem temu: jeste li bili voljeni ? :)
Bila. I još sam uvijek. I on je.
Više ne zastajkujem toliko često, ali iz snova još jedno drugom nismo izašli. Kaže da ga ljubim dok spavam. Dok on spava, osim što me uspije ljubit, nekako mu i grljenje polazi za rukom.
Aristocat wrote: Never mind. Da vam pustim glazbenu numeru i da se pozdravim sa vama. Moj naklon gospodje.
Nemoj otići. Lijepi osjećaji javljaju se dok se čita ova tema. Moglo bi ih biti još. Hvala ti.
Donna Sole

Post 30 Aug 2012, 20:18

BIla voljena, više puta..još sam i volim. Ljubav mi je hrana.
I nije uvijek crvena. Ima više boja.
kurvanjski avatar, a
karambol

Post 31 Aug 2012, 09:26

Chilimama » wrote:BIla voljena, više puta..još sam i volim. Ljubav mi je hrana.
I nije uvijek crvena. Ima više boja.
Ljubaf je droga. :cerek:
  • Information