Zapravo, ako jeste, onda je logično da ćeš zastati. Pa ne bi valjda samo prošla pored nekoga s kim si u ljubavi.
Kad ga vidim zastanem
Pa ne trebaš mene voljeti.Aristocat » wrote:Kad procitam kako pises - recimo - tebe ne bih nikad mogla voljeti.
Ali ajde da ti kazem dvije tri. Moderator si. Ispitiujes privatne stvari. Ne sudjelujes da bi razvila razgovor nego radi znatizelje. Nekako mi je ton ovog posta podsmjesljivo/pazarski.Tea Tree » wrote:Pa gdje je taj sad, jadan ne bio?Mislim, ako zastaješ kad ga vidiš, nekako slutim da više niste u ljubavi.
![]()
Zapravo, ako jeste, onda je logično da ćeš zastati. Pa ne bi valjda samo prošla pored nekoga s kim si u ljubavi.
Trekeljam(o). To je cinjenica. Ali daj da ipak ne prodajemo jaja na placu.
Evo. Tushe. Hvala sto si istaknula moj point.Tea Tree » wrote: Aj ti rađe reci šta je bilo s tim lolom.
Pa kako ja ispitujem privatne stvari, a ti otvorila temu o loli? Vidi naslova!Aristocat » wrote:
Ali ajde da ti kazem dvije tri. Moderator si. Ispitiujes privatne stvari. Ne sudjelujes da bi razvila razgovor nego radi znatizelje. Nekako mi je ton ovog posta podsmjesljivo/pazarski.
Trekeljam(o). To je cinjenica. Ali daj da ipak ne prodajemo jaja na placu.
Ja ne bih znala ni da on postoji da nisi otvorila temu.
Jest podsmješljivo pazarski, ali ne s namjerom da se tebi rugam nego pristupam temi na šaljiv način.
Ne shvaćaj to tako osobno.
Evo, samo još nešto.
Nije tushe nego touche.
Da.Aristocat » wrote:
![]()
Jeste li se voljeli? Nesto kao oceanski osjecaj -- zajedno ste i znate da ste voljeni. Oboje.
Samo jednom do sad.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Žao mi je što je rečenica u pefrektu napisana. Zar nije moglo drugačije završiti? Možda su svi kasniji nedorasli iluziji onoga za kojeg se umire. Bi li ostao fatalan da ste još trajali ili bi i tu sliku nagrizlo nemilosrdno vrijeme....Aristocat » wrote: On je bio onaj za kojeg se umire. Sve ostalo je bilo prizeljkivanje i imitacija.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Eto, kakvi smo mi forumaši..
dobijemo temu na kjoj se možemo rastopit, ili zaledit, ohrabrit ili naučiti kako se nositi sa emocijama, kako prepoznati iskrice ili leptiriće ili dobru priliku, enivej, pa nikom ništa
a tamo gdje se širi zbunjoza i nervoza , ekipa se napali i trkelja o romantičnosti i neromantičnosti
vidim da se svi boje reći nešto
ko vas šljivi
priznajte da ste ginuli , srce vam je pucalo u milijun komada za osobom koja je do vas držala ko do lanjskog snijega..
ili priznajtte da te imali svemirsku, a ne samo oceansku ljubav ali je netragom nestala s prstenom na ruci ili trećim djetetom
ili da ste i nakon drugog unuka jednako sretni kao i onda kad ste se zavjetovali na vječnu ljubav
dajte molim vas, pa znamo da niste kiborzi ni roboti nego ljudi pa čak i ako se sramite toga ( ne toga da ste ljudi , nego svojih emocija
)
ili samo recite da ste nekad ili još uvijek osjetili vrelinu sunca na licu kad ugledate tu osobu koja vam daje smisao
uff, znam da postoji
dobijemo temu na kjoj se možemo rastopit, ili zaledit, ohrabrit ili naučiti kako se nositi sa emocijama, kako prepoznati iskrice ili leptiriće ili dobru priliku, enivej, pa nikom ništa
a tamo gdje se širi zbunjoza i nervoza , ekipa se napali i trkelja o romantičnosti i neromantičnosti
vidim da se svi boje reći nešto
ko vas šljivi
priznajte da ste ginuli , srce vam je pucalo u milijun komada za osobom koja je do vas držala ko do lanjskog snijega..
ili priznajtte da te imali svemirsku, a ne samo oceansku ljubav ali je netragom nestala s prstenom na ruci ili trećim djetetom
ili da ste i nakon drugog unuka jednako sretni kao i onda kad ste se zavjetovali na vječnu ljubav
dajte molim vas, pa znamo da niste kiborzi ni roboti nego ljudi pa čak i ako se sramite toga ( ne toga da ste ljudi , nego svojih emocija
ili samo recite da ste nekad ili još uvijek osjetili vrelinu sunca na licu kad ugledate tu osobu koja vam daje smisao
uff, znam da postoji
kurvanjski avatar, a
Čekaj, čekaj...Chilimama » wrote: dajte molim vas, pa znamo da niste kiborzi ni roboti nego ljudi pa čak i ako se sramite toga ( ne toga da ste ljudi , nego svojih emocija)
uff, znam da postoji
Ti si iz nečijih postova na onoj temi iščitala da se srami ljubavi, da glumi robota ili kiborga?
- Donna Sole
a jel? a ti si iz mog posta iščitala da sam ja to iščitala? 
u prvih nekoliko postova netko je lijepo rekao da se srami pisati o ljubavi, a u slijedećim nekima se kao ljubavni par spominju kiborzi roboti i slične šeme o kojima ja ne znam ništa
mislim, meni je sve to zapravo zabavno
Ti si pročitala samo pola posta?
u prvih nekoliko postova netko je lijepo rekao da se srami pisati o ljubavi, a u slijedećim nekima se kao ljubavni par spominju kiborzi roboti i slične šeme o kojima ja ne znam ništa
mislim, meni je sve to zapravo zabavno
Ti si pročitala samo pola posta?
kurvanjski avatar, a
Gle, Chilli, mrzim leptiriće, topljenja zaleđivanja i druge hormonalne pojave koje prate zaljubljenost. Mrzim zaljubljenost. Ljubav je već druga stvar. Ljubav je ono što traje kad leptirići odlepršaju. I ne pada mi je na pamet uspoređivati s nekakvim oceanima. Ljubav izjavljujem uživo, a ne preko foruma, zaboga. Ne želim svoje emocije pretvarati u jeftini, milijun puta prežvakani kič. Nikada.
I, ne, ne zastajkujem kad vidim nekoga tko mi je nekada toliko značio. Dobro, ponekad zastanem, lupim se po čelu i kažem si, jao, Leteća, kakva si budala bila.
Eto, sad sam uništila ovu temu koja nekom valjda nešto znači. Sretna? Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
I, ne, ne zastajkujem kad vidim nekoga tko mi je nekada toliko značio. Dobro, ponekad zastanem, lupim se po čelu i kažem si, jao, Leteća, kakva si budala bila.
Eto, sad sam uništila ovu temu koja nekom valjda nešto znači. Sretna? Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
I couldn't agree more.Leteća » wrote:Gle, Chilli, mrzim leptiriće, topljenja zaleđivanja i druge hormonalne pojave koje prate zaljubljenost. Mrzim zaljubljenost. Ljubav je već druga stvar. Ljubav je ono što traje kad leptirići odlepršaju. I ne pada mi je na pamet uspoređivati s nekakvim oceanima. Ljubav izjavljujem uživo, a ne preko foruma, zaboga. Ne želim svoje emocije pretvarati u jeftini, milijun puta prežvakani kič. Nikada.
- Donna Sole
Joj, pa to je čisto u reduLeteća » wrote:Gle, Chilli, Zašto nisu lijepo neromantični mogli ostat na jednoj, a romantični na drugoj strani?
nisi za pisanje na temi koja nije tema i ne zanima te.. tvoje lagelano pravo
kurvanjski avatar, a
Ma dobro da smo se složile.
Inače mi uopće nisu loša tvoja razmišljanja o ljubavi, ali ova tema me jednostavno kolje. Ipak, ako Šmoks ima pravo na svoje pihove ima i Aristocat na temu o... nečemu.
Pa makar i jedina pisala na njoj.
Pa makar i jedina pisala na njoj.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Tushe, again.
Oh, gorka spoznajo! Koliko domacica na jednom mjestu! Ah.
Domacice pa jos dislekticne. Ke tuzno! Ke ridikulozno!
Anyway, nisu sve. One koje znaju da nisu prepoznat ce se. Pozdrav chilimama, pozdrav mortisa.
I da utvrdimo gradivo dok se dinsta kapula. Ovako drugarice; stricek Frojd ... sta?... ne, ne, nije bio kuhar; anyway, stricek Frojd je govorio o oceanskom osjecaju a ne o oceanu osjecaja. Kuzite?
Ne? Ah.
Never mind. Da vam pustim glazbenu numeru i da se pozdravim sa vama. Moj naklon gospodje.
Bile ste vise nego zanimljivo drustvo. Dovoljno za cijeli lifetime. Goodbye.
Domacice pa jos dislekticne. Ke tuzno! Ke ridikulozno!
Anyway, nisu sve. One koje znaju da nisu prepoznat ce se. Pozdrav chilimama, pozdrav mortisa.
I da utvrdimo gradivo dok se dinsta kapula. Ovako drugarice; stricek Frojd ... sta?... ne, ne, nije bio kuhar; anyway, stricek Frojd je govorio o oceanskom osjecaju a ne o oceanu osjecaja. Kuzite?
Ne? Ah.
Never mind. Da vam pustim glazbenu numeru i da se pozdravim sa vama. Moj naklon gospodje.
Bile ste vise nego zanimljivo drustvo. Dovoljno za cijeli lifetime. Goodbye.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Bila. I još sam uvijek. I on je.
Više ne zastajkujem toliko često, ali iz snova još jedno drugom nismo izašli. Kaže da ga ljubim dok spavam. Dok on spava, osim što me uspije ljubit, nekako mu i grljenje polazi za rukom.
Nemoj otići. Lijepi osjećaji javljaju se dok se čita ova tema. Moglo bi ih biti još. Hvala ti.Aristocat wrote: Never mind. Da vam pustim glazbenu numeru i da se pozdravim sa vama. Moj naklon gospodje.
- Donna Sole
BIla voljena, više puta..još sam i volim. Ljubav mi je hrana.
I nije uvijek crvena. Ima više boja.
kurvanjski avatar, a
Ljubaf je droga.Chilimama » wrote:BIla voljena, više puta..još sam i volim. Ljubav mi je hrana.
-
- Information
-