"Monogamy is ridiculous"

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 20 Feb 2014, 23:26

:giggle:

'if you fall, i'll be there' (floor)
Tea Tree

Post 21 Feb 2014, 01:09

Euklid » wrote::giggle:
Neozbiljan si. :mad:

Ako se netko baci na pecanje, a kad tamo svi hoće samo monogamne veze do kraja života, onda je to problem. I tako tome treba i pristupiti. :mudri:
nodens

Post 21 Feb 2014, 10:06

Tea Tree » wrote:Jes to počeo pecat pićke?
Jok. :ne zna: Nisam u tom filmu, nikad neću ni bit. Samo sam razmontiran sukobom između nekakvog naivnog idealizma i racionalnog cinizma. :zubo:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 21 Feb 2014, 10:20

nodens » wrote:
Jok. :ne zna: Nisam u tom filmu, nikad neću ni bit. Samo sam razmontiran sukobom između nekakvog naivnog idealizma i racionalnog cinizma. :zubo:
Uludo utrosen zivot :tuzni:
nodens

Post 21 Feb 2014, 10:39

miky0 » wrote: Uludo utrosen zivot :tuzni:
:ne zna: Pa valjda jest. Nisam ipak siguran kakav život nije uludo potrošen - i koliko ih postotno uopće ima, u generalnoj populaciji.
miky0
ST Leader

Post 21 Feb 2014, 10:47

nodens » wrote:
Nisam ipak siguran kakav život nije uludo potrošen
Za onog kojem je cilj u zivotu jebat sta vise zena, a u tom se i trosi, sigurno zivot nije uludo utrosen :durica:

Ali s tvoje perspektive, dajem ti za pravo da i njegov zivot smatras uludo potrosenim, ma koliko ja smatrao tvoju filozofiju pogresnom :)
nodens

Post 21 Feb 2014, 11:01

miky0 » wrote:Za onog kojem je cilj u zivotu jebat sta vise zena, a u tom se i trosi, sigurno zivot nije uludo utrosen :durica:
Ne kužim - hoćeš reći da je koncept 'uludo potrošenog života' relativan, tj. ovisi o percepciji samog tog čovjeka? :misli:

No, pa tada bi bilo suvišno nekom drugom reći da je uludo potrošio život :zubo: - jer bi ta ocjena ovisila isključivo o njemu, zar ne?

miky0 » wrote:Ali s tvoje perspektive, dajem ti za pravo da i njegov zivot smatras uludo potrosenim, ma koliko ja smatrao tvoju filozofiju pogresnom
Ja samo pitam, ništa ne prejudiciram.

Jebat što više žena, hmm... bilo kakvih? Ili npr. što više što zgodnijih ili tako nešto? :rofl:
miky0
ST Leader

Post 21 Feb 2014, 11:12

nodens » wrote:
Ne kužim - hoćeš reći da je koncept 'uludo potrošenog života' relativan, tj. ovisi o percepciji samog tog čovjeka? :misli:

No, pa tada bi bilo suvišno nekom drugom reći da je uludo potrošio život :zubo: - jer bi ta ocjena ovisila isključivo o njemu, zar ne?

Ja samo pitam, ništa ne prejudiciram.

Jebat što više žena, hmm... bilo kakvih? Ili npr. što više što zgodnijih ili tako nešto? :rofl:
To sto si ti sad napisao, bi zaista bilo tocno, da ti nisi napisao sljedece:

Ne znam ciji zivot nije uludo utrosen.

Tako da ti potvrdjujes moju tezu uludo utrosenog tvog zivota :bicedobro:
nodens

Post 21 Feb 2014, 11:22

miky0 » wrote: To sto si ti sad napisao, bi zaista bilo tocno, da ti nisi napisao sljedece:

Ne znam ciji zivot nije uludo utrosen.

Tako da ti potvrdjujes moju tezu uludo utrosenog tvog zivota :bicedobro:
No, pa samo sam se nadovezao na tvoju terminologiju. :zubo: Ako hoćeš da budem precizan, 'ne znam što uopće znači uludo/smisleno potrošen život'. Znači, za bilo koji dani život ne znam na temelju čega da ga smatram uludo ili pak smisleno potrošenim. A ovo maločas sam se samo nadovezao na tipično promišljanje te dileme... ne učitavaj iz toga ono što ne slijedi nužno. :rofl:

Nego, bolje mi odgovori: je li uludo potrošen život čisto subjektivna stvar, svakome na vlastitu procjenu, ili se pak može zbilja govoriti o 'objektivno' uludo potrošenom životu? :cerek:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 21 Feb 2014, 12:01

Image

(Powered by frubar.net)
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 21 Feb 2014, 14:00

nodens » wrote:

Nego, bolje mi odgovori: je li uludo potrošen život čisto subjektivna stvar, svakome na vlastitu procjenu, ili se pak može zbilja govoriti o 'objektivno' uludo potrošenom životu? :cerek:
To je vec visa matematika, triba bi mozgat, a ko ce to :brukica:
nodens

Post 21 Feb 2014, 15:34

miky0 » wrote:
To je vec visa matematika, triba bi mozgat, a ko ce to :brukica:
Da probamo pojednostavit? Kolko si dosad pojebao žena, i kolko je među njima bilo zbilja zgodnih? :o :rofl:

Koja je bila najzgodnija i kolko dugo ti je bila baš onako žešće napeta? :misli: :rofl:

Eto vidiš kako jednostavna pitanja...
Beau

Post 21 Feb 2014, 15:47

Koja si ti voajerčina, nodens..
nodens

Post 21 Feb 2014, 15:51

Beau » wrote:Koja si ti voajerčina, nodens..
Je li to nešto loše? :zubo: :o :rofl:
miky0
ST Leader

Post 21 Feb 2014, 17:00

nodens » wrote:
Da probamo pojednostavit? Kolko si dosad pojebao žena, i kolko je među njima bilo zbilja zgodnih? :o :rofl:

Koja je bila najzgodnija i kolko dugo ti je bila baš onako žešće napeta? :misli: :rofl:

Eto vidiš kako jednostavna pitanja...
Prvo utvrdimo, zasto je broj bitan? Sto mijenja jedna pojebana ili 12 000 pojebanih npr.?

Ne znam tocno ni sto te zanima, ali pretpostavljam da pucas na one koji su imali mali broj partnerica, da ciljaju na zgodnije, a jebaci koji su imali veci broj partnerica pucaju na to da ta ima samo rupicu, a ono sto je oko rupice, nije uopce bitno, dakle na ono sto naleti.

Postoji i ona treca grupa, to su djevci, i oni cekaju pravu, a ta im se rijetko ili gotovo rijetko pruzi, jer su djevci :cerek:
Beau

Post 21 Feb 2014, 17:30

nodens wrote:
Je li to nešto loše? :zubo: :o :rofl:
Pa ne. Samo mi je zanimljivo. Odakle ta potreba za zavirivanjem u tudju intimu, ha? :cerek:

:nodens: :zubo:

Sto to ima uljuudima tuuznoo.. :rofl:
nodens

Post 21 Feb 2014, 18:49

miky0 » wrote: Prvo utvrdimo, zasto je broj bitan? Sto mijenja jedna pojebana ili 12 000 pojebanih npr.?
Pa sam si rekao, jebat što više žena? :misli:

Tomaš, češki intelektualac i kirurg, rekao bi da mu jebanje žena služi tome da istražuje njihove idiosinkratske osobine koje dolaze do izražaja jedino tijekom seksa. :ne zna: Valjda on zna, lol. To čak i meni zvuči bar načelno interesantno. Koje poze voli? Kakve zvukove pušta? Što je privlači, što je pali, kakvi muškarci, kakve situacije, kakvo ponašanje? Koliko je perverzna, a koliko možda i zakočena? I tako dalje. No, takva znatiželja mi se istovremeno čini i nekako šuplja, površna i besmislena. (Doduše, sve je besmisleno pa nije čudno da je i ovo, lol).

miky0 » wrote:Ne znam tocno ni sto te zanima, ali pretpostavljam da pucas na one koji su imali mali broj partnerica, da ciljaju na zgodnije, a jebaci koji su imali veci broj partnerica pucaju na to da ta ima samo rupicu, a ono sto je oko rupice, nije uopce bitno, dakle na ono sto naleti.

Postoji i ona treca grupa, to su djevci, i oni cekaju pravu, a ta im se rijetko ili gotovo rijetko pruzi, jer su djevci :cerek:
Ne, samo istražujem koliko su neke stvari socijalno nezgodne i razmišljam zašto je tako. Ako te baš zanima, ja sam o 'pravoj' na taj naivni način razmišljao negdje do 20-te godine; već tada mi je to počelo izgledati nekako smiješno i djetinjasto...

Beau » wrote:Pa ne. Samo mi je zanimljivo. Odakle ta potreba za zavirivanjem u tudju intimu, ha? :cerek:

:nodens: :zubo:

Sto to ima uljuudima tuuznoo.. :rofl:
Što to ima u ljudima tužno, da se u pjesmama dotiču tužnih ljudi? :rofl: Što ne pišu vesele pjesme lol?

All the lonely people - where do they all come from? All the lonely people - where do they all belong?

Enivej, da odgovorim. Koja je zapravo razlika između čitanja romana Zane Greya - i postavljanja sličnih pitanja stvarnim ljudima? U romanima Zane Greya se doduše radi o izmišljenim ljudima - no svejedno postoji, očito, taj faktor 'voajerizma', slažeš li se? Jer očito, čitatelja se stavlja de facto u ulogu 'boga', on često ne samo da zna što protagonisti *rade* - nego čak i što misle i osjećaju. Pa ako je netko pročitao gomilu romana tog tipa, ili recimo opsežnih amatersko-psiholoških romana tipa Dostojevskog - što je čudno da ga slična pitanja zanimaju i za stvarne ljude?

Kao što rekoh, ono što me tjera na *prigušivanje* te znatiželje čisto je nekakav načelni respekt prema tuđoj konkretnoj intimi. No kako seksualna 'intima' u današnjoj seksualno permisivnoj civilizaciji postaje sve više otvorena za javnost - tako nekako se i meni smanjuje taj respekt prema dotičnoj. I onda znatiželja polako preuzima prevlast... yebiga.
Beau

Post 21 Feb 2014, 19:10

Ne cudim se ja tome uopce, i ja sam znatizeljna a lot. Svi smo u nekoj mjeri.

Ti se manje kocis od nas drugih ovdje, jer si ocito mnogo znatizeljniji :zubo: a i skloniji preispitivanju svega i svacega, pa nisam mogla ne komentirat :D
Tea Tree

Post 21 Feb 2014, 20:18

Beau » wrote:Ne cudim se ja tome uopce, i ja sam znatizeljna a lot. Svi smo u nekoj mjeri.

Ti se manje kocis od nas drugih ovdje, jer si ocito mnogo znatizeljniji :zubo: a i skloniji preispitivanju svega i svacega, pa nisam mogla ne komentirat :D
Svega i svačega što spada na ovaj pdf, a i onoga što ne spada, ali bi moglo. :zubo:
Margarita

Post 23 Feb 2014, 13:22

nodens » wrote: Kao što rekoh, ono što me tjera na *prigušivanje* te znatiželje čisto je nekakav načelni respekt prema tuđoj konkretnoj intimi. No kako seksualna 'intima' u današnjoj seksualno permisivnoj civilizaciji postaje sve više otvorena za javnost - tako nekako se i meni smanjuje taj respekt prema dotičnoj. I onda znatiželja polako preuzima prevlast... yebiga.
Za udovoljiti znatiželji trebaš pitati ljude s kojima si jako blizak. Ili pitati anonimuse. Ovdje se većina nas koliko toliko poznaje. Čudno da očekuješ da će netko ovdje istresti intimu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Tea Tree

Post 23 Feb 2014, 18:00

Ma neka čovjek malo gušta. Evo ja ću se žrtvovati. :ckzubo:

U intimi doma svog gledam National Geographic. Kad tamo - parenje medvjeda.

Bogami, medvjedica se poda tri mužjaka, bar ono što su oni uspjeli snimiti. Keč je u tome da sva tri mužjaka trebaju misliti da je potomstvo njihovo pa da ih ne napadaju, jedu i što bi im već napravili da nisu njihovi.

Što bi unda rekao, ljukava je k'o ljisica. :D Misli čovjek medvjedica, a ono lisica.

Ako su medvjedice ovako proračunate, tko bi znao što je sve ženama u glavi.

Eto, nadam se da sam probila led. Iznesite i vi vašu intimu, recite nam što je kod vas na programu. :raspa:
Margarita

Post 23 Feb 2014, 19:34

Tea Tree » wrote:
Eto, nadam se da sam probila led. Iznesite i vi vašu intimu, recite nam što je kod vas na programu. :raspa:
Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Beau

Post 23 Feb 2014, 19:41

Margarita wrote: Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.
Najbolje da nije gledao :D

Ma nu ti medjedice ljisice :ckzubo:
A sta bi bilo da je jedan od svalera vidio kako ju prc prc drugi medjed. Bil ga mucilo ko je caca :misli:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 20:56

Margarita » wrote: Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.
I o cemu se radija film :durica:
Tea Tree

Post 23 Feb 2014, 23:20

miky0 » wrote:
I o cemu se radija film :durica:
Prč, prč? :ne zna:
  • Information