"Monogamy is ridiculous"
Jok.Tea Tree » wrote:Jes to počeo pecat pićke?
Za onog kojem je cilj u zivotu jebat sta vise zena, a u tom se i trosi, sigurno zivot nije uludo utrosennodens » wrote:
Nisam ipak siguran kakav život nije uludo potrošen
Ali s tvoje perspektive, dajem ti za pravo da i njegov zivot smatras uludo potrosenim, ma koliko ja smatrao tvoju filozofiju pogresnom
Ne kužim - hoćeš reći da je koncept 'uludo potrošenog života' relativan, tj. ovisi o percepciji samog tog čovjeka?miky0 » wrote:Za onog kojem je cilj u zivotu jebat sta vise zena, a u tom se i trosi, sigurno zivot nije uludo utrosen![]()
No, pa tada bi bilo suvišno nekom drugom reći da je uludo potrošio život
Ja samo pitam, ništa ne prejudiciram.miky0 » wrote:Ali s tvoje perspektive, dajem ti za pravo da i njegov zivot smatras uludo potrosenim, ma koliko ja smatrao tvoju filozofiju pogresnom
Jebat što više žena, hmm... bilo kakvih? Ili npr. što više što zgodnijih ili tako nešto?
To sto si ti sad napisao, bi zaista bilo tocno, da ti nisi napisao sljedece:nodens » wrote:
Ne kužim - hoćeš reći da je koncept 'uludo potrošenog života' relativan, tj. ovisi o percepciji samog tog čovjeka?
No, pa tada bi bilo suvišno nekom drugom reći da je uludo potrošio život- jer bi ta ocjena ovisila isključivo o njemu, zar ne?
Ja samo pitam, ništa ne prejudiciram.
Jebat što više žena, hmm... bilo kakvih? Ili npr. što više što zgodnijih ili tako nešto?
Ne znam ciji zivot nije uludo utrosen.
Tako da ti potvrdjujes moju tezu uludo utrosenog tvog zivota
No, pa samo sam se nadovezao na tvoju terminologiju.miky0 » wrote: To sto si ti sad napisao, bi zaista bilo tocno, da ti nisi napisao sljedece:
Ne znam ciji zivot nije uludo utrosen.
Tako da ti potvrdjujes moju tezu uludo utrosenog tvog zivota
Nego, bolje mi odgovori: je li uludo potrošen život čisto subjektivna stvar, svakome na vlastitu procjenu, ili se pak može zbilja govoriti o 'objektivno' uludo potrošenom životu?
To je vec visa matematika, triba bi mozgat, a ko ce tonodens » wrote:
Nego, bolje mi odgovori: je li uludo potrošen život čisto subjektivna stvar, svakome na vlastitu procjenu, ili se pak može zbilja govoriti o 'objektivno' uludo potrošenom životu?
Da probamo pojednostavit? Kolko si dosad pojebao žena, i kolko je među njima bilo zbilja zgodnih?
Koja je bila najzgodnija i kolko dugo ti je bila baš onako žešće napeta?
Eto vidiš kako jednostavna pitanja...
Prvo utvrdimo, zasto je broj bitan? Sto mijenja jedna pojebana ili 12 000 pojebanih npr.?nodens » wrote:
Da probamo pojednostavit? Kolko si dosad pojebao žena, i kolko je među njima bilo zbilja zgodnih?![]()
![]()
Koja je bila najzgodnija i kolko dugo ti je bila baš onako žešće napeta?![]()
![]()
Eto vidiš kako jednostavna pitanja...
Ne znam tocno ni sto te zanima, ali pretpostavljam da pucas na one koji su imali mali broj partnerica, da ciljaju na zgodnije, a jebaci koji su imali veci broj partnerica pucaju na to da ta ima samo rupicu, a ono sto je oko rupice, nije uopce bitno, dakle na ono sto naleti.
Postoji i ona treca grupa, to su djevci, i oni cekaju pravu, a ta im se rijetko ili gotovo rijetko pruzi, jer su djevci
Pa ne. Samo mi je zanimljivo. Odakle ta potreba za zavirivanjem u tudju intimu, ha?nodens wrote:
Je li to nešto loše?![]()
![]()
Sto to ima uljuudima tuuznoo..
Pa sam si rekao, jebat što više žena?miky0 » wrote: Prvo utvrdimo, zasto je broj bitan? Sto mijenja jedna pojebana ili 12 000 pojebanih npr.?
Tomaš, češki intelektualac i kirurg, rekao bi da mu jebanje žena služi tome da istražuje njihove idiosinkratske osobine koje dolaze do izražaja jedino tijekom seksa.
Ne, samo istražujem koliko su neke stvari socijalno nezgodne i razmišljam zašto je tako. Ako te baš zanima, ja sam o 'pravoj' na taj naivni način razmišljao negdje do 20-te godine; već tada mi je to počelo izgledati nekako smiješno i djetinjasto...miky0 » wrote:Ne znam tocno ni sto te zanima, ali pretpostavljam da pucas na one koji su imali mali broj partnerica, da ciljaju na zgodnije, a jebaci koji su imali veci broj partnerica pucaju na to da ta ima samo rupicu, a ono sto je oko rupice, nije uopce bitno, dakle na ono sto naleti.
Postoji i ona treca grupa, to su djevci, i oni cekaju pravu, a ta im se rijetko ili gotovo rijetko pruzi, jer su djevci
Što to ima u ljudima tužno, da se u pjesmama dotiču tužnih ljudi?Beau » wrote:Pa ne. Samo mi je zanimljivo. Odakle ta potreba za zavirivanjem u tudju intimu, ha?
![]()
Sto to ima uljuudima tuuznoo..
All the lonely people - where do they all come from? All the lonely people - where do they all belong?
Enivej, da odgovorim. Koja je zapravo razlika između čitanja romana Zane Greya - i postavljanja sličnih pitanja stvarnim ljudima? U romanima Zane Greya se doduše radi o izmišljenim ljudima - no svejedno postoji, očito, taj faktor 'voajerizma', slažeš li se? Jer očito, čitatelja se stavlja de facto u ulogu 'boga', on često ne samo da zna što protagonisti *rade* - nego čak i što misle i osjećaju. Pa ako je netko pročitao gomilu romana tog tipa, ili recimo opsežnih amatersko-psiholoških romana tipa Dostojevskog - što je čudno da ga slična pitanja zanimaju i za stvarne ljude?
Kao što rekoh, ono što me tjera na *prigušivanje* te znatiželje čisto je nekakav načelni respekt prema tuđoj konkretnoj intimi. No kako seksualna 'intima' u današnjoj seksualno permisivnoj civilizaciji postaje sve više otvorena za javnost - tako nekako se i meni smanjuje taj respekt prema dotičnoj. I onda znatiželja polako preuzima prevlast... yebiga.
Ne cudim se ja tome uopce, i ja sam znatizeljna a lot. Svi smo u nekoj mjeri.
Ti se manje kocis od nas drugih ovdje, jer si ocito mnogo znatizeljniji
a i skloniji preispitivanju svega i svacega, pa nisam mogla ne komentirat 
Ti se manje kocis od nas drugih ovdje, jer si ocito mnogo znatizeljniji
Svega i svačega što spada na ovaj pdf, a i onoga što ne spada, ali bi moglo.Beau » wrote:Ne cudim se ja tome uopce, i ja sam znatizeljna a lot. Svi smo u nekoj mjeri.
Ti se manje kocis od nas drugih ovdje, jer si ocito mnogo znatizeljnijia i skloniji preispitivanju svega i svacega, pa nisam mogla ne komentirat
Za udovoljiti znatiželji trebaš pitati ljude s kojima si jako blizak. Ili pitati anonimuse. Ovdje se većina nas koliko toliko poznaje. Čudno da očekuješ da će netko ovdje istresti intimu.nodens » wrote: Kao što rekoh, ono što me tjera na *prigušivanje* te znatiželje čisto je nekakav načelni respekt prema tuđoj konkretnoj intimi. No kako seksualna 'intima' u današnjoj seksualno permisivnoj civilizaciji postaje sve više otvorena za javnost - tako nekako se i meni smanjuje taj respekt prema dotičnoj. I onda znatiželja polako preuzima prevlast... yebiga.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Ma neka čovjek malo gušta. Evo ja ću se žrtvovati. 
U intimi doma svog gledam National Geographic. Kad tamo - parenje medvjeda.
Bogami, medvjedica se poda tri mužjaka, bar ono što su oni uspjeli snimiti. Keč je u tome da sva tri mužjaka trebaju misliti da je potomstvo njihovo pa da ih ne napadaju, jedu i što bi im već napravili da nisu njihovi.
Što bi unda rekao, ljukava je k'o ljisica.
Misli čovjek medvjedica, a ono lisica.
Ako su medvjedice ovako proračunate, tko bi znao što je sve ženama u glavi.
Eto, nadam se da sam probila led. Iznesite i vi vašu intimu, recite nam što je kod vas na programu.
U intimi doma svog gledam National Geographic. Kad tamo - parenje medvjeda.
Bogami, medvjedica se poda tri mužjaka, bar ono što su oni uspjeli snimiti. Keč je u tome da sva tri mužjaka trebaju misliti da je potomstvo njihovo pa da ih ne napadaju, jedu i što bi im već napravili da nisu njihovi.
Što bi unda rekao, ljukava je k'o ljisica.
Ako su medvjedice ovako proračunate, tko bi znao što je sve ženama u glavi.
Eto, nadam se da sam probila led. Iznesite i vi vašu intimu, recite nam što je kod vas na programu.
Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.Tea Tree » wrote:
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Najbolje da nije gledaoMargarita wrote: Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.
Ma nu ti medjedice ljisice
A sta bi bilo da je jedan od svalera vidio kako ju prc prc drugi medjed. Bil ga mucilo ko je caca
I o cemu se radija filmMargarita » wrote: Sinoć na programu bio drugi dio "Nimfomanke". Mogao bi i nodens pogledati.
-
- Information
-