Hrvatski laburisti - Stranka rada

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 23 Feb 2014, 21:17

visekratni klon » wrote:
Oli ti to njemu naređuješ? A ako neće? Zalit ćeš ga govnima?

:zubo:
Ma ne naredjujem, ja samo s vremena na vrijeme imam imperativne ispade :lol:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 23 Feb 2014, 21:21

miky0 » wrote:
Ma ne naredjujem, ja samo s vremena na vrijeme imam imperativne ispade :lol:
..e da su samo imperativni. i e da je samo s vremena na vrijeme.. :zubo: :D
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 21:22

..a unda » wrote: :rofl:

..ma provjeravaj, brate sestro, ko ti brani.. :D

da lesar zna ko ga podrzava.. ma, zna nekako, tj kolicina je njemu bitna, ali ipak..mislim da ni on to sam nije ocekivao.. :D

on moze dobit koje zastupnicko mjesto vise u saboru samo ako se ogradi od nekih svojih jel, biraca ili potencijalnih biraca.
a ne znam ko je to uopce do sada napravio, da moli nekog..aj, pls, sve ce bit dobro, samo pls, nemoj glasat za mene ako mi oces dobra..i pls, nemoj me okolo naglas podrzavat i zagovarat, sve ces mi sasrat. :D :D
Aj reci javno sta zelis rec. Aj, reci javno da mu narusavam rejting. Aj reci zasto? Sta krivo detektiram, aj sad kad si krenija :ne zna:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 21:28

miky0 » wrote:
Aj reci javno sta zelis rec. Aj, reci javno da mu narusavam rejting. Aj reci zasto? Sta krivo detektiram, aj sad kad si krenija :ne zna:
:rofl:

nista ti ne narusavas, samo ti budi slobodan, slobodno govori, ponasaj se.. ma ja bih se na tvom mjestu uclanio u laburiste, zasto ne? sta te sprijecava? dijelite iste nazore, njima clanova fali, a mos im pomoc i eto, malo se zrtvovat, dio svog vremena tu i tamo konkretno posvetis opcem boljitku i tako pomognes svima, narodu, drzavi.. :kokice:
visekratni klon

Post 23 Feb 2014, 21:29

nista ti ne narusavas, samo ti budi slobodan, slobodno govori, ponasaj se.. ma ja bih se na tvom mjestu uclanio u laburiste, zasto ne? sta te sprijecava? dijelite iste nazore, njima clanova fali, a mos im pomoc i eto, malo se zrtvovat, dio svog vremena tu i tamo konkretno posvetis opcem boljitku i tako pomognes svima, narodu, drzavi.. :kokice:
Pa što nije? Ili sam ja to izhalucinirala? :misli:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 21:29

visekratni klon » wrote:
Pa što nije? Ili sam ja to izhalucinirala? :misli:
..pa ne znam.. ako je, jos bolje.. :D
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 21:32

Jesam, vec godinu ipo-dvi...
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 21:37

miky0 » wrote:
Jesam, vec godinu ipo-dvi...
..pa bravo, eto.. vidis.

a kazi mi..mislim, ako mos, a jel imas ti tamo dosta svojih istomisljenika? ono, slazete se i u nastupu, retorici, idejama.. oni slicno isto ovako pisu okolo po tim forumima, upiru, bore se.. ? :kokice:
mislim, jes ti sta novo naucio u toj stranci, pa si se prilagodio nekako ili te vec zatekao poznati, domaci teren, iste misli, iste ideje, napokon netko kome ne moras sve objasnjavat, ono, kuzite se odmah, isto disete? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 21:43

..a unda » wrote: ..pa bravo, eto.. vidis.

a kazi mi..mislim, ako mos, a jel imas ti tamo dosta svojih istomisljenika? ono, slazete se i u nastupu, retorici, idejama.. oni slicno isto ovako pisu okolo po tim forumima, upiru, bore se.. ? :kokice:
mislim, jes ti sta novo naucio u toj stranci, pa si se prilagodio nekako ili te vec zatekao poznati, domaci teren, iste misli, iste ideje, napokon netko kome ne moras sve objasnjavat, ono, kuzite se odmah, isto disete? :kokice:
Ne trebas se ti njih bojat, oni su premekani za moj pojam. Meni triba nesto radikalnije. A sta oni privatno rade, barem ovi splitski, ne znam, ali manje vise su svi ovako stariji od mene, normalniji ljudi, tako da bas i ne virujem da su po forumima :)
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 21:51

miky0 » wrote:
Ne trebas se ti njih bojat, oni su premekani za moj pojam. Meni triba nesto radikalnije. A sta oni privatno rade, barem ovi splitski, ne znam, ali manje vise su svi ovako stariji od mene, normalniji ljudi, tako da bas i ne virujem da su po forumima :)
ma zasto bih se ja njih bojao? dapace. nego, ono.. ti vjerojatno tamo s njima pricas kao i ovdje, jel tako? ono, pricate, razmjenjujete misljenja i slazu se s tobom, ono, uvazavaju te..

jel slucajno neko od njih procitao tvoj neki post na trkeljanju?
mislim, pratim lesara vec odavno, a i, jel, o laburistima se tu i tamo prica i tako, imam sirok krug ljudi, neki od njih razmisljaju o glasanju za laburiste, pa da ja dam njima da ovdje na trkeljanju procitaju malo i da se tako mozda odluce da glasaju za laburiste, a?
ono, malo da vide, da osjete sta je to? :kokice:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 23 Feb 2014, 21:54

..a unda » wrote: ma zasto bih se ja njih bojao? dapace. nego, ono.. ti vjerojatno tamo s njima pricas kao i ovdje, jel tako? ono, pricate, razmjenjujete misljenja i slazu se s tobom, ono, uvazavaju te..

mislim, pratim lesara vec odavno, a i, jel, o laburistima se tu i tamo prica i tako, imam sirok krug ljudi, neki od njih razmisljaju o glasanju za laburiste, pa da ja dam njima da ovdje na trkeljanju procitaju malo i da se tako mozda odluce da glasaju za laburiste, a?
Kad bi preduvjet za članstvo u SDP-u bio pročitati i shvatiti neku tvoju plahtu, ta bi se partija brzo osula...
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:02

..a unda » wrote: ma zasto bih se ja njih bojao? dapace. nego, ono.. ti vjerojatno tamo s njima pricas kao i ovdje, jel tako? ono, pricate, razmjenjujete misljenja i slazu se s tobom, ono, uvazavaju te..

Ogradjujem se. Ovo sto ja ovdje pisem, je moj osobni stav, iskljucivo osobni, a ne stranke. Tako da bi se ti ljudi mogli navest na krivi put.

Ono nacelno sto govorimo, jest da zoki vodi drzavu u propast. Sluzbeni stav laburista, ako uopce mogu zastupat stavove predsjednistva (po statutu ne mogu) jest taj da zoki ne zna vodit drzavu. Moj osobni stav jest da on itekako zna vodit drzavu, pitanje je samo za ciji interes.
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:05

judolino » wrote: Kad bi preduvjet za članstvo u SDP-u bio pročitati i shvatiti neku tvoju plahtu, ta bi se partija brzo osula...
:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:06

judolino » wrote: Kad bi preduvjet za članstvo u SDP-u bio pročitati i shvatiti neku tvoju plahtu, ta bi se partija brzo osula...
..ako je to uvjet i model za osipanje negdje neceg, pls odaberi neku plahtu i nek je procitaju u vladi, u saboru, u svim strankama.. :cheer:
..nije valjda u ovoj drzavi ovako jer su svi citali ono sto ja tu tamo nesto negdje pisem? :D

i nisam pricao o nikakvom clanstvu, nego ono, jel.. znas kako je prije izbora. kakvi su ovi, kakvi su oni, pa mozda ovi, mozda oni, aj idem bas jednom galasat za ove, i tako..znas kako to vec ide.
nisu svi politcki osvijesteni, angazirani.. imaju ljudi svojih briga, svoga posla, jebe ih se za stranke, ali ono, jednom u par ili nekoliko godina dodje i ta tema na red po kaficima, kuloarima, pa ono, kao da ides gledat neku utakmicu, tako ides i malo glasat.. ako je dan lijep, ako nemas pametnijeg posla..
i eto, tako i ja imam dosta ljudi s kojima pricam o tim nekim nasim drustvenim ritmovima i ne bas malo njih me pita.. ili ne mene, nego ono, pricamo o laburistima npr, glasat za njih, ne glasat, pa eto, kazem..da im ja pomognem da se odluce i da pomognem laburistima i dam im linke ovdje na ove temice, pa nek citaju.. mislim, il ima neki problem? :kokice:

a jes ti u laburistima? :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:09

miky0 » wrote:
Ogradjujem se. Ovo sto ja ovdje pisem, je moj osobni stav, iskljucivo osobni, a ne stranke. Tako da bi se ti ljudi mogli navest na krivi put.

Ono nacelno sto govorimo, jest da zoki vodi drzavu u propast. Sluzbeni stav laburista, ako uopce mogu zastupat stavove predsjednistva (po statutu ne mogu) jest taj da zoki ne zna vodit drzavu. Moj osobni stav jest da on itekako zna vodit drzavu, pitanje je samo za ciji interes.
na koji krivi put? sta krivi put? od cega se ogradjujes? ..zasto bi se ogradjivao? :kokice:

ne znam ja ko sta nacelno i nenacelno govori. narocito ne na ovom topiku, a topik je naslova laburisti, ne nikakav zoka, moka, joka.. :kokice:
Pero

Post 23 Feb 2014, 22:12

Lijepo, a za čiji interes bi Lesar vodio državu? :E
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:15

..a unda » wrote: na koji krivi put? sta krivi put? od cega se ogradjujes? ..zasto bi se ogradjivao? :kokice:

ne znam ja ko sta nacelno i nenacelno govori. narocito ne na ovom topiku, a topik je naslova laburisti, ne nikakav zoka, moka, joka.. :kokice:
Krivo sam razumija. Sto se tice topica, ako mozes te svoje ljude animirat da citaju, nek citaju.

Ali mislio sam na svoje radikalne izjave, oni su moj osobni stav. Mislim na revolucije i te stvari koje sam govorio na drugim temama :cerek:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:16

Pero » wrote:Lijepo, a za čiji interes bi Lesar vodio državu? :E
A za ciji interes zoki vodi drzavu :ne zna:
Pero

Post 23 Feb 2014, 22:19

miky0 » wrote:
Ne znam. Al si ti počeo s interesima. I teorijom da Zoki vodi to po nekim interesima. Možda i vodi. Al je ovdje tema Lesar a ne Zoki. Valjda. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:20

miky0 » wrote:
Lruvo sa razumija. Sto se tice topica, ako mozes te svoje ljude animirat da citaju, nek citaju.

Ali mislio sam na svoje radikalne izjave, oni su moj osobni stav. Mislim na revolucije i te stvari koje sam govorio na drugim temama :cerek:
..mogu ja animirat, mogu. bez brige, to nemaj straha za to.. :D

i nebojh se ti nikakvih svojih izjava, sve su to, jel, pametni ljudi, osjetljivi, razumiju i hoce razumjet dosta toga, znaju da nitko nije savrsen i mogu oni jako dobro ocijenit povezat ili nepovezat o cemu se radi. :kokice:

..i stvarno ne znam zasto bi se ti igdje i od icega ovdje napisanog ogradjivao. sto to ti imas od drugih skrivat i prikrivat? nije valjda da jednom govoris jedno, drugom drugo, trecem trece.. ? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:26

Pero » wrote: Ne znam. Al si ti počeo s interesima. I teorijom da Zoki vodi to po nekim interesima. Možda i vodi. Al je ovdje tema Lesar a ne Zoki. Valjda. :zubo:
E i onda, sta ti mislis za ciji bi interes lesar vodija drzavu?
miky0
ST Leader

Post 23 Feb 2014, 22:28

..a unda » wrote: ..mogu ja animirat, mogu. bez brige, to nemaj straha za to.. :D

i nebojh se ti nikakvih svojih izjava, sve su to, jel, pametni ljudi, osjetljivi, razumiju i hoce razumjet dosta toga, znaju da nitko nije savrsen i mogu oni jako dobro ocijenit povezat ili nepovezat o cemu se radi. :kokice:

..i stvarno ne znam zasto bi se ti igdje i od icega ovdje napisanog ogradjivao. sto to ti imas od drugih skrivat i prikrivat? nije valjda da jednom govoris jedno, drugom drugo, trecem trece.. ? :kokice:
A ne, imam svoj stav, i ne minjam ga po potribi.
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:30

miky0 » wrote:
falio si topik. :D

na onom topiku je lakse pricat za ciji interes milanovic vodi drzavu. ovdje je lakse pricat za ciji bi interes lesar vodio drzavu ili sta vec vodi ili bi vodio. :D

i kako to da je jednom lesaru da se nametne, potrebna kritika milanovica i esdepea? pa jel ti laburisti rade nesto? nek pricaju vise o sebi, manje o drugima. nije valjda da je jedini nacin da lesar dodje na vlast, srusit milanovica?
valjda on i njegova stranka vise vrijede od toga? valjda znaju nesto i radit, ne samo gadit..
mislim, jel imaju laburisti svoga posla ili samo gledaju tudje i zive od toga? :kokice:
Pero

Post 23 Feb 2014, 22:31

miky0 » wrote:
E i onda, sta ti mislis za ciji bi interes lesar vodija drzavu?
Ne znam - ti si laburist, ja nisam. Npr. u vlastitom interesu - to je najjednostavnije i oprobano u zadnjih 20 i nešto godina? U interesu radnika? U interesu nezaposlenih? U interesu penzića? U interesu kapitala (svejedno mi je domaćeg ili stranog)? U interesu laburista? Valjda ste nešto odlučili, budući su sve to nabrojano konfliktni interesi. :D
..a unda
Undaminator

Post 23 Feb 2014, 22:33

miky0 » wrote:
A ne, imam svoj stav, i ne minjam ga po potribi.
..i? sta ti kazu u stranci za tvoj stav? jel oni uopce znaju koji ti je stav ili ne moraju ono bas sve o tome znat, a i ako im sto kazes, kazes im ono koliko je potrebno? tj, nemas bas nesto povjerenja u te ljude? :kokice:
  • Information