A sta je u konkretnom slucaju dnevno krivo napisaloTea Tree » wrote:Hoće li sad unda i miky počet nešto k'o dj-i, ono back to back?
Na jedan undin link s geology.com ide jedan mikyjev s dnevno.hr.
Globalno zatopljenje
Nisam, ali mi ne otvara na mobu normalno stranicu, to trebam s laptopa. Sta tu govore? O cemu se uopce radi?
Evo me sad na lapu, i ne razumin kako ovaj link funkcionira, jer ja upirem na metre, a karta ostaje jednaka realnoj situaciji
Zumiran, a ono nista, a glupog li laptopaPero » wrote:Zumiraj Miki, pa onda lupi +60.
Ali mi se nismo ni dogovorili što je za tebe Dalmacija.![]()
Dugopolje ti je na suhom.
Evo malo kako se zapadna europa bori s poplavama
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=748479
To je ono sto ja tvrdim. Cijeli normalan svijet se bori protiv nepogoda, a mi, iako svake godine poplavljujemo, i dalje se branimo -vrecama. I kad se dogode ovakve katastrofe, cmizdrimo ko kisna godina
a da kurcom nismo makli da nam se ovako nesto ne dogodi. U kurcu smo s mentalitetom, u picku materinu 
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=748479
To je ono sto ja tvrdim. Cijeli normalan svijet se bori protiv nepogoda, a mi, iako svake godine poplavljujemo, i dalje se branimo -vrecama. I kad se dogode ovakve katastrofe, cmizdrimo ko kisna godina
il mi je miki dugopoljac? longfild vilidz? pa sta ne kazes..Pero » wrote:Zumiraj Miki, pa onda lupi +60.
Ali mi se nismo ni dogovorili što je za tebe Dalmacija.![]()
Dugopolje ti je na suhom.
dugopolje, selo u tri reda, iz daleka ki njujork izgleda..
a iz kojeg je dugopolja? ..ne piva cilo dugopolje identicne rere, osjeti se razlika.
Ne, ne, nisam ti ja dugopoljac, nego sam neki dan napisao kako sam imao priliku kupit zemlju u dugopolju prije 5,6 godina, na sta me zena upitala, zasto bas u dugopolju, a na sta sam joj ja odgovorio da ce to za par godina bit prvi red od mora..a unda » wrote: il mi je miki dugopoljac? longfild vilidz? pa sta ne kazes..
dugopolje, selo u tri reda, iz daleka ki njujork izgleda..
a iz kojeg je dugopolja? ..ne piva cilo dugopolje identicne rere, osjeti se razlika.
..onda si negdi put vrlike. pola bacvica je najprije saslo u sinj, pa onda uopaala, kroz tunel i odma skok na bace.miky0 » wrote:
Ne, ne, nisam ti ja dugopoljac, nego sam neki dan napisao kako sam imao priliku kupit zemlju u dugopolju prije 5,6 godina, na sta me zena upitala, zasto bas u dugopolju, a na sta sam joj ja odgovorio da ce to za par godina bit prvi red od mora
Ne, ne, stari iz vele luke, a mater iz tucepa, a ja iz splita..a unda » wrote: ..onda si negdi put vrlike. pola bacvica je najprije saslo u sinj, pa onda uopaala, kroz tunel i odma skok na bace.
-
- Information
-