necestitke..

Dobre želje i pozdravi
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 20 Apr 2014, 17:49

Chilimama » wrote:
ma to je vazmeno bdijenje, kakva ponoćka, pali se vazmena svijeća, blagoslovi se vatra ..ali zna potrajati do iza ponoći, napose ako imaju kakvo krštenje
A vajda si u pravu, ali eto sta bilo da bilo to sinoc, prisustvova ja sa svojim juniorom :D

karambol

Post 20 Apr 2014, 21:01

Nitko nije spomenuo da je na današnji dan Jordan ubacio 63 koša Celticsima i da su ipak izgubili...? :zubo:
Ajd, ima tome koja godinica...ali prije 2 godine je počela curiti nafta u Meksičkom zaljevu i danas već nitko ne pita kaj je s tim? Idem u off kao i Chilli pa čestitam na zaboravnosti svima... :zubo:

Nego, Miky...jesi li to juniora vodio kod starokršćana, armenaca, pravoslavnih, katolika ili kopta... :zubo:
karambol

Post 20 Apr 2014, 21:06

Zekoslawa » wrote:Je, baš uopće nije nastupilo doba zečeva i pravit ćemo se da nikad nitko nije čuo za zeca. Nego. :kava:
Unatoč naslovu, draga Zekoslawo, sretan ti dan dugouhih umiljatih listojeda koji nam pomažu sjetiti se da idu zajedno s danom obojanih jaja i mladog luka s kuhanim nogama veselih pajceka.
:cerek:

Jaaaaviiii zeee!! Jaaavii zee!! :zubo:
Zekoslawa

Post 20 Apr 2014, 23:12

karambol » wrote:
Unatoč naslovu, draga Zekoslawo, sretan ti dan dugouhih umiljatih listojeda koji nam pomažu sjetiti se da idu zajedno s danom obojanih jaja i mladog luka s kuhanim nogama veselih pajceka.
:cerek:

Jaaaaviiii zeee!! Jaaavii zee!! :zubo:
Image

:D
miky0
ST Leader

Post 20 Apr 2014, 23:33

karambol » wrote:Nitko nije spomenuo da je na današnji dan Jordan ubacio 63 koša Celticsima i da su ipak izgubili...? :zubo:
Ajd, ima tome koja godinica...ali prije 2 godine je počela curiti nafta u Meksičkom zaljevu i danas već nitko ne pita kaj je s tim? Idem u off kao i Chilli pa čestitam na zaboravnosti svima... :zubo:

Nego, Miky...jesi li to juniora vodio kod starokršćana, armenaca, pravoslavnih, katolika ili kopta... :zubo:
:)
Bara huda

Post 22 Apr 2014, 20:52

..a unda » wrote:..dakle, ovo je topik, utociste stovise, gdje necemo nista nikom za nista cestitat. ono, pustime ukurac, jos mi samo ti trebas cestitat..

eto, nista vam ne cestitam, drzte se, plivajte dok mozete i.. jebiga.. a sta drugo? :D
Necestitam necestitanje necestitarima! :lux:
Cestitam cestitanje cestitarima! :lux:

Kakav je zivot, svaki je razlog dobar da se :zivili: ili :Pivo:
Ili bar ljepsi.
:D
Bara huda

Post 22 Apr 2014, 21:02

Tea Tree » wrote:Mislim da sam nesto slicno spominjala na nekoj bozicnoj temi, ali i ova je prilicno inspirativna. :zubo:
Kao posljedica mog nekrscanskog odgoja ili krscanskog neodgoja, javlja mi se neki cudan osjecaj nelagode svaki put kad prihvacam i uzvracam cestitke za vjerske praznike, u situacijama i s ljudima kad se to obavi jer je red, bez velikih dubioza. S frendovima toga nema, cestitanja, jel.
Pa se u tim "red je" situacijama osjecam kao da nesto muljam, lazem, radim s figom u dzepu. Onako, ja cestitam uskrs nekome? Ja? I zahvaljujem se na pozeljenom "svakom dobru"?
Ma daaaj! :rofl:
Nemoj se opterecivat sa tim.
Cestitas nekome jer je to red, a i primas cestitke jer je to red.
A reda mora biti! :D

Budimo iskreni, koga vesele rodjendani nakon stote. Ili koje desetljece prije. :rolleyes:

Dobre zelje je uvijek dobro uputit. Povod neka bude manje bitan.
I dobro ih je primit.
Takodje bez povoda. :)
Bara huda

Post 22 Apr 2014, 21:08

miky0 » wrote:Sotonizirani trkeljasi, ja bio na polnocki sa svojim podmlatkom, jer je moj mali izrazija zelju vidit cuvare isusova posljednjeg pocivalista, kako grmi, siva, padaju na pod i ovaj uskrsuje. Lipa predstava, a vi, patite :giggle:
Jebate miki, da te nema, tribalo bi te izmislit. :S

A je bia kaki zec koji je pripomogao pri rodjenju bejbi Isusa?
Ili bar pri ustajanju iz groba? :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 23 Apr 2014, 17:01

Bara huda » wrote: Jebate miki, da te nema, tribalo bi te izmislit. :S

A je bia kaki zec koji je pripomogao pri rodjenju bejbi Isusa?
Ili bar pri ustajanju iz groba? :ne zna:
Sve zadimilo, samo se isus onako okrenija puku, mahnija rukama i otisa :cerek:
  • Information