A vajda si u pravu, ali eto sta bilo da bilo to sinoc, prisustvova ja sa svojim junioromChilimama » wrote:
ma to je vazmeno bdijenje, kakva ponoćka, pali se vazmena svijeća, blagoslovi se vatra ..ali zna potrajati do iza ponoći, napose ako imaju kakvo krštenje
necestitke..
Nitko nije spomenuo da je na današnji dan Jordan ubacio 63 koša Celticsima i da su ipak izgubili...?
Ajd, ima tome koja godinica...ali prije 2 godine je počela curiti nafta u Meksičkom zaljevu i danas već nitko ne pita kaj je s tim? Idem u off kao i Chilli pa čestitam na zaboravnosti svima...
Nego, Miky...jesi li to juniora vodio kod starokršćana, armenaca, pravoslavnih, katolika ili kopta...
Ajd, ima tome koja godinica...ali prije 2 godine je počela curiti nafta u Meksičkom zaljevu i danas već nitko ne pita kaj je s tim? Idem u off kao i Chilli pa čestitam na zaboravnosti svima...
Nego, Miky...jesi li to juniora vodio kod starokršćana, armenaca, pravoslavnih, katolika ili kopta...
Unatoč naslovu, draga Zekoslawo, sretan ti dan dugouhih umiljatih listojeda koji nam pomažu sjetiti se da idu zajedno s danom obojanih jaja i mladog luka s kuhanim nogama veselih pajceka.Zekoslawa » wrote:Je, baš uopće nije nastupilo doba zečeva i pravit ćemo se da nikad nitko nije čuo za zeca. Nego.
Jaaaaviiii zeee!! Jaaavii zee!!
karambol » wrote:
Unatoč naslovu, draga Zekoslawo, sretan ti dan dugouhih umiljatih listojeda koji nam pomažu sjetiti se da idu zajedno s danom obojanih jaja i mladog luka s kuhanim nogama veselih pajceka.
![]()
Jaaaaviiii zeee!! Jaaavii zee!!
karambol » wrote:Nitko nije spomenuo da je na današnji dan Jordan ubacio 63 koša Celticsima i da su ipak izgubili...?![]()
Necestitam necestitanje necestitarima!..a unda » wrote:..dakle, ovo je topik, utociste stovise, gdje necemo nista nikom za nista cestitat. ono, pustime ukurac, jos mi samo ti trebas cestitat..
eto, nista vam ne cestitam, drzte se, plivajte dok mozete i.. jebiga.. a sta drugo?
Cestitam cestitanje cestitarima!
Kakav je zivot, svaki je razlog dobar da se
Ili bar ljepsi.
Nemoj se opterecivat sa tim.Tea Tree » wrote:Mislim da sam nesto slicno spominjala na nekoj bozicnoj temi, ali i ova je prilicno inspirativna.
Kao posljedica mog nekrscanskog odgoja ili krscanskog neodgoja, javlja mi se neki cudan osjecaj nelagode svaki put kad prihvacam i uzvracam cestitke za vjerske praznike, u situacijama i s ljudima kad se to obavi jer je red, bez velikih dubioza. S frendovima toga nema, cestitanja, jel.
Pa se u tim "red je" situacijama osjecam kao da nesto muljam, lazem, radim s figom u dzepu. Onako, ja cestitam uskrs nekome? Ja? I zahvaljujem se na pozeljenom "svakom dobru"?
Ma daaaj!
Cestitas nekome jer je to red, a i primas cestitke jer je to red.
A reda mora biti!
Budimo iskreni, koga vesele rodjendani nakon stote. Ili koje desetljece prije.
Dobre zelje je uvijek dobro uputit. Povod neka bude manje bitan.
I dobro ih je primit.
Takodje bez povoda.
Jebate miki, da te nema, tribalo bi te izmislit.miky0 » wrote:Sotonizirani trkeljasi, ja bio na polnocki sa svojim podmlatkom, jer je moj mali izrazija zelju vidit cuvare isusova posljednjeg pocivalista, kako grmi, siva, padaju na pod i ovaj uskrsuje. Lipa predstava, a vi, patite
A je bia kaki zec koji je pripomogao pri rodjenju bejbi Isusa?
Ili bar pri ustajanju iz groba?
Sve zadimilo, samo se isus onako okrenija puku, mahnija rukama i otisaBara huda » wrote: Jebate miki, da te nema, tribalo bi te izmislit.![]()
A je bia kaki zec koji je pripomogao pri rodjenju bejbi Isusa?
Ili bar pri ustajanju iz groba?
-
- Information
-