Zovu iz Amexa i krene žena objašnjavati proceduru, a ja njoj da nema potrebe, znam što mi je činiti, događalo se već.
Kad si smotan...
Ja ne znam spavati.
Konačno sam kupila pravi anatomski jastuk, misleći da će to riješiti moj problem trpanja ruku pod jastuk i buđenja s utrnutim rukama, ali sam opet trpala ruke ispod i sad me boli vrat jer mi je zajedno s rukama očito malo previsok jastuk. Šta da radim s tim rukama, di ću s njima, da ih zavežem, šta, šta?
Konačno sam kupila pravi anatomski jastuk, misleći da će to riješiti moj problem trpanja ruku pod jastuk i buđenja s utrnutim rukama, ali sam opet trpala ruke ispod i sad me boli vrat jer mi je zajedno s rukama očito malo previsok jastuk. Šta da radim s tim rukama, di ću s njima, da ih zavežem, šta, šta?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
odšarafi ruke i spremi ih preko noći pod krevetZekoslawa » wrote:Ja ne znam spavati.![]()
u jutro ih opet zašarafi na mjesto i samo pazi da ne zamijeniš lijevu i desnu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ni ja ne znam kamo bih s rukom nego pod jastuk. Samo sam ja mislila da to tako i treba. Sad ću početi misliti o tome pa će mi smetati.Zekoslawa » wrote:Ja ne znam spavati.![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Jucer sam platila 134 kn zakasnine u knjiznici. To ne bi bilo tako tragicno da prije dva dana nije bio dan kad se svima oprasta sav dug, samo treba vratit knjige. 
Nema u Zagrebuelma wrote:
![]()
u knjižnicama grada zagreba je bio takav dan? mislila sam da su to ukinuli
Al ja nisam iz Zagreba
Ma, preglupa sam. Zbog toga sam i odlucila bila kasnit s knjigama, racunajuci da za mjesec dana imam taj dan...I onda zaboravim
Kako tolika zakasnina, šta ne bi trebala biti maksimalna nekih stotinjak kuna?
Kad smo kod toga, znate za one moje čuvene knjige koje sam vratila nakon šest godina...
Nedavno mi jedna šalje na mail "Evo sad ti je dan bez zakasnine, moš konačno vratit one svoje knjige". A vratila sam ih prije tri godine.
Ono, ljudi kad pomisle na zakasnine i nevraćene knjige, sjete se mene, teško im je povjerovati da sam ja to vratila. 
Kad smo kod toga, znate za one moje čuvene knjige koje sam vratila nakon šest godina...
Uzasno je skupa zakasnina, ma kojih sto kuna max? I sta je najgore, nemilosrdni su. Ne daju ti da ostanes duzan ili platis u vise navrata. A jok, dok ne platis nema daljnjeg posudjivanjaZekoslawa wrote:Kako tolika zakasnina, šta ne bi trebala biti maksimalna nekih stotinjak kuna?![]()
Kad smo kod toga, znate za one moje čuvene knjige koje sam vratila nakon šest godina...Nedavno mi jedna šalje na mail "Evo sad ti je dan bez zakasnine, moš konačno vratit one svoje knjige". A vratila sam ih prije tri godine.
Ono, ljudi kad pomisle na zakasnine i nevraćene knjige, sjete se mene, teško im je povjerovati da sam ja to vratila.
Cijena zakasnine je 0,5 kn po danu po knjizi! A ja sam imala cetiri knjige po 60 i nesto dana kasnjenja.
Jao sta su me iznervirale. Prvo su se zgrazale i naricale da pa kako nisam nekog poslala da vrati knjige taj dan, kad sam ja vec bila sprijecena
Bila sam u napasti da kazem da necu vratit knjige sve do sljedece godina na dan oprastanja duga. I nista mi ne bi mogle.
Al, eto sta cu, dobar sam covjek
P.s.I ja imam takav imidj u vezi nevracanja knjiga medju krugom prijatelja
-
jednokratni klon
Ja još imam knjige iz listopada. Produžene, ali ne znam više dokle i šta. 
Grozne smo.
Meni je knjiznica doslovno 20 metara od kuce
Meni je knjiznica doslovno 20 metara od kuce
-
- Information
-