Study inspiration
-
visekratni klon
:kick in the ass: Sjetila sam se Karla sad. Beštija jedna, nikad ne dolazi...a unda wrote: ..jes vidio ti te nable, a? i poason i laplas bi se tu namucili..
jbga, u tim smo godinamavisekratni klon wrote:Bagro trkeljaška (kopirajt by unda), zašto začetavate studentsku temu?![]()
Šta je, zaželjeli se studija?
Mislim na undu i zmaja. Kelji tu golotinju na svoju temu.
(doduše, neki više, neki manje
sta golotinja, di? ..pa ako ono nije inspiracija za studirat, e pa ne znam sta je..visekratni klon wrote:Bagro trkeljaška (kopirajt by unda), zašto začetavate studentsku temu?![]()
Šta je, zaželjeli se studija?
Mislim na undu i zmaja. Kelji tu golotinju na svoju temu.
to su ti nable, sta..ono, fizika,. matematika i to.. ako nabla ide na bicikli dva kilometra na sat..kuzis..
-
visekratni klon
Unda je prestar za to. Ti si ... ne znam, povodljiv. Sram vas bilo oba!Zmaj021 wrote:
jbga, u tim smo godinama
(doduše, neki više, neki manje)
-
visekratni klon
Šta meni neka gola guzica ima bit inspiracija za studiranje? Jesi se napio?..a unda wrote: sta golotina, di? ..pa ako ono nije inspiracija za studirat, e pa ne znam sta je..
-
visekratni klon
Nogom ću te u guzicu, svega mi...a unda wrote: pa di ti vidis golu guzicu, sta je tebi? pa kako je tebe uopce pustilo na fakultet?
-
visekratni klon
Nema veze emer s tim. Emer je druga priča.Zmaj021 wrote:
emere, ukaži se..
Nije ništa krivo napravija.Zmaj021 wrote:
oooo, prepoznajem neku gospodu.. gaus, maksvel.. fina raja.. daleko im lijepa kuća
ima jedna urbana legenda.. kad je profesor iz teka ili magnetike, inače jeben tip, zatražio od studenta da mu popravi tv. ovaj se bavio time iz hobija pa je znao kako, al umjesto opravljenog tv-a mu je vratio isti s ceduljicom na koju je ispisao 4 maksvelove jednačine, pošto je to, jel, osnova svega..
Zato kažen ka dica u pješčaniku, velik dio vrimena nema koristi. Osin kad ima. Onda je jebeno.
Da, točno tako. Nekad bi i robu peglao.blue wrote:Totalno kužim Majtija![]()
Ti trokutići, svijećnjaci, BEBE![]()
Ja sam mogla učit samo u čistom okruženju, izglanacanih parketa, složenog kreveta, složenog ormara, složenih polica, najedena, napijena kave, otuširana - razumijete strategijuSrećom pa tada nije bilo toliko interneta, uglavnom samo u internetskim učioncama i s dial-up vezom, pa mi to nije moglo odvlačit pažnju
Puknit ću te nablon.. dva puta...a unda wrote: sta golotinja, di? ..pa ako ono nije inspiracija za studirat, e pa ne znam sta je..
to su ti nable, sta..ono, fizika,. matematika i to.. ako nabla ide na bicikli dva kilometra na sat..kuzis..
-
visekratni klon
Majti, jesi oduvijek znao da ćeš to studirati? Djeluješ mi kao netko kome idu i društvene znanosti.
Ne znam zašto ja prirodnjake smatram bedacima za društvene znanosti.
Predrasuda.
u mom slučaju, opravdana, šmrcvisekratni klon wrote:Majti, jesi oduvijek znao da ćeš to studirati? Djeluješ mi kao netko kome idu i društvene znanosti.Ne znam zašto ja prirodnjake smatram bedacima za društvene znanosti.
Predrasuda.
-
visekratni klon
..a unda wrote: ..emere, dodji i reci koja si ti prica, a prva si, jelda, i kako stojis s nablama i inspiracijama..
Ne znam, ti mi se činiš kao netko manje opsjednut guzicama pa zato se čudim.
-
visekratni klon
Ne vidiš ti to, to sve mačke prekriju.
Danas sam prevarila slučajno susjedovog mačka. Zvala sam ga i skočio je iz njihove kuće kao munja misleći da će dobti jest. Nisam imala mu što dat pa je ljuto udarao repom o krov. Sirot.
- Nenia Salonitana
iz ovakve sobe ne bi imala potrebu mjesecima izaći van. 
sreća što postoji dostava hrane i namirnica.

-
visekratni klon
Nable te dabogda.Euklid wrote:@unda
daj radije stavi još onih nabli...
E, toga mi daj.Nenia Salonitana wrote:iz ovakve sobe ne bi imala potrebu mjesecima izaći van.
- Nenia Salonitana
naravno, ne bi čitala ono smeće od knjiga za faks, nego knjige s ovih divnih polica. 
Pa ne baš egzaktno.visekratni klon wrote:Majti, jesi oduvijek znao da ćeš to studirati? Djeluješ mi kao netko kome idu i društvene znanosti.Ne znam zašto ja prirodnjake smatram bedacima za društvene znanosti.
Predrasuda.
Prva sjećanja su mi vezana sa žicama, strujom, baterijama, rastavljanjem do jedne igračke da vidim kako funkcionira, u većini slučajeva i nemogućnosti sastavljanja iste. To me fasciniralo dok nisam ugledao kompjuter. E to mi je bilo čudesno. Veći dio djetinstva sam sanjao postat programer jer me jednostavno fasciniralo da klikneš botun i kompjuter nešto napravi. Uglavnom nisam imao ideju što bi programirao, ali me pomisao okupirala. To me mučilo sve negdje do 2008., kada sam bio 8. razred i kad sam odlučio naučit programirat. I naučio sam se. To znanje je eksponencijalno raslo, ali paralelno uz to su mi se opet vratile one žice i raznorazne dodatne gluposti. Pa sam se tako malo mislija i izabra ovo.
Šta se tiče društvenih znanosti, okružen sam od kad sam bio mali dečec. Mater me čuvala i držala repeticije pa san tako skoro i progovorija engleski. A i učila me pivat na engleski. Srića da tad nije bilo toliko kamera i sranja jer bi još neko ima traume od toga
Ima još kod mene društvenjaka i umjetnika, al ja nisan taj. Iako me često zanimaju takve stvari pa se satima znam udubit u čitanje raznoraznih zakona i gluposti, razlika anglosaksonskog i ovog našeg prava i tako to. A jezici mi ovako idu, rekla meni ova profesorka iz latinskog da se vidi da iman nos. A i mater. Dosta me nekad zanima etimologija nekakvih riči i izraza, zanimaju me raznorazni jezici pa na takve stvari potrošin nebulozne količine vrimena. A od svih predmeta, samo san hrvatski u srednjoj ima 3.
-
- Information
-