zoran je blagonaklon prema tom bedaku.

Nenia Salonitana wrote:ne sjećam se toga.![]()
prema gogi su ljudi baš zločesti.
sjećaš se kako ga je pusićka oprala?
http://www.jutarnji.hr/jandrokovic--pov ... -a/986396/
Ovo je sve sta rade i ostali nacelnici opcina po hrvatskoj. Koliko ono imamo opcinara, nacelnika i gradonacelnika? Par iljada? Kad se ocekuje i njihovo privodjenjeTOP 20 afera Bandića:
KRAŠOGRAD
PRENAMJENA ZEMLJIŠTA- RESNIK
IZMJENA GUP-a
NADSTREŠNICE
AFERA STROJARSKA
ZAGREPČANKA
AFERA FONTANA
AFERA PROČISTAČ
AFERA STADION I POSLOVI S DINAMOM
SLUČAJ SPALIONICA
ROBNI TERMINALI
ZAMJENA S TODORIĆEM
ZAGREBAČKE CESTE
AFERA PAVILJON
KUPOVINA STANA
AFERA POTOK
GUPČEVA ZVIJEZDA
ZLATNI WC
MONTAŽNE KUĆICE
AFERA KAMPANJA
..ma opet da se vratim na ovo.. do kada je rok za kandidaturu za predsjednika?karambol wrote:Z druge strane...morti je ovo neka originalna precjednička kampanja...![]()
A niš...idemo delati.
koje?MightyMe wrote:
Uvjeren sam da su bili obaviješteni. Čak imam neke konkretne indicije u vezi toga.
To ja i euklid pisemo otkad smo na ovom forumuelma wrote:netko je na traču na jebenom kokošinjcu napisao još prije par tjedana da će biti velika afera. toliko o tome
Kako si reka, a ja se ponada da je vec u agrokoru 100tinjak USKOKovih inspektora, a kad ono corakEuklid wrote:opa... evo i veze Bandić-Todorić... u Agrokoru je PNUSKOK...
miky0 wrote:
Kako si reka, a ja se ponada da je vec u agrokoru 100tinjak USKOKovih inspektora
To je spomenuto sada i biti će još....nikada.Euklid wrote:opa... evo i veze Bandić-Todorić... u Agrokoru je PNUSKOK...
..pa eto, moze to nesto znacit, moze. da sam na bandicevom mjesto ukratko bih objasnio sto dolazi, kako se ponasat, rec da se moraju drzat dogovorene price ili da ce nekog popapat noc.MightyMe wrote:Jučer ujutro je bia organiziran neki mali skup/sastanak na kojem je bandić prisustvova, bez da je iko bija obaviješten. Ne mora značit ništa, a može svašta.
cek, to sam zaboravio..il je on vitez malteski?karambol wrote:
To je spomenuto sada i biti će još....nikada.![]()
Imoćani...ko je ikada za rep ulovio Miomira Ž.? Malteškog viteza. Eeej. On je vitez.![]()
E, Ivica T. je od iste vrste.
Zaludu se nadaš.
uskok je objavio ovo (samo uvod optuiznice stavljam)..Nenia Salonitana wrote:što se još ne zna za što ga sve terete?
smatram da će najteža točka optužnice ipak biti ona za kulturocid.
..paa, ne bih se kladio da nece bit.. nasi gupovi, zemljista ta neka, planovi ti neki, odluke, vlasnistva, kako, kome, kad, zasto.. to su, mislim, najvaznija pitanja ove nase zemljice. ok, medju najvaznijim.Stitch wrote:Oružana?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests