..da, hruscvova su isto vrbovali, a titioje isao u ameriku samo zato jer su ga prisluskivali rusi pa nije mogao drugacije agenciji poslat izvjestaj, nego je morao doc osobno, pa ono, kao neki drzavnicki posjet, tamo amo, a on ustvari isao ispunjavat cijin formular..Euklid » wrote:
Pa da.
Jel možeš vjerovat da postoje ljudi koji misle kako su američke tajne službe znale vrbovati visoke oficire iz komunističkih zemalja? I to još one koji im dolaze na školovanje?
Mislim, koje bi to usrano gostoprimstvo bilo... baš bi se ameri brukali tako banalno...
..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..
kadijevic je bio spavac. i to generacijama.karambol » wrote:A evo se tu lijepo vidi da su ti Kadijevići s Amerima šurovali od davnina...A ne, ne...Nije to sam tak. Davno je to isplanirano. Davno...
aj sad vidi jel ima rumunjska nesto slicno, mora bit da ima tu nesto vampirsko..
Nego. Pola merike su potomci gospona Tepesa...Nu vidi..a unda » wrote: kadijevic je bio spavac. i to generacijama.
aj sad vidi jel ima rumunjska nesto slicno, mora bit da ima tu nesto vampirsko..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
pa razumio sam one neke slučajnosti i koincidencije... da su bile slučajne.....a unda » wrote: pa da. razumijes samo ono sto ti odgovara. a ja mislim da je to do juga..
al ovo za tita, hruščova...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Interesantno... ti, dakle, misliš da su Kadijevići godinama rovarili... pa ko bi to reko...karambol » wrote:A evo se tu lijepo vidi da su ti Kadijevići s Amerima šurovali od davnina...A ne, ne...Nije to sam tak. Davno je to isplanirano. Davno...
daj pričaj nam još malo o tome...
Ma jok. Ne mislim ja ništa. To si me ti zainrigiral s tim slučajnostima...Rekal si da je Veljko "slučajno" baš bil izabran nakon kaj su ga Ameri odškolovali i tak...pa sam skužil da je mekdonalds isto ošel u Beograd pa u zagreb i da su nas počeli trovati i z rokenrolom i z dugim kosama i onda najemput ni kokta ni bila dobra već smo lokali kokakolu i pepsi kolu i levis je došel u varteksa...ma ti šufteri su se prefrigano zavlekli jebalimpasmater...Euklid » wrote:
Interesantno... ti, dakle, misliš da su Kadijevići godinama rovarili... pa ko bi to reko...
daj pričaj nam još malo o tome...
i svukud ih je bilo, a našu koktu nisu šteli piti....i onda su sve razbucali s pištolama i dolarekima, al koktu je, evo, tedeski spasil...i kaj nam pak moreju?
- Euklid
- old school
Aštajaznam, dao si link kako su Kadijevići od davnina šurovali s Amerima.karambol » wrote:
Ma jok. Ne mislim ja ništa. To si me ti zainrigiral s tim slučajnostima...Rekal si da je Veljko "slučajno" baš bil izabran nakon kaj su ga Ameri odškolovali i tak...pa sam skužil da je mekdonalds isto ošel u Beograd pa u zagreb i da su nas počeli trovati i z rokenrolom i z dugim kosama i onda najemput ni kokta ni bila dobra već smo lokali kokakolu i pepsi kolu i levis je došel u varteksa...ma ti šufteri su se prefrigano zavlekli jebalimpasmater...
i svukud ih je bilo, a našu koktu nisu šteli piti....i onda su sve razbucali s pištolama i dolarekima, al koktu je, evo, tedeski spasil...i kaj nam pak moreju?
Reko, gle kak se čovjek kuži u te spike...
al sad vidim da si ti puno dublje upućen u sve to...
Moje misljenje je mozda krivo, posto sam bio klinjo kad se sve to dogadjalo, ali smatram da se kojim slucajem izvrsio drzavni udar, da ne bi bilo velike razlike od onog sto se zbilo. Kadijevic je ionako plesao kako je slobo svirao, tako da ne vidim sto bi bilo drugcije.
Ono sto mi smeta, smeta me jedna nepravda prema sudbini koja je zadesila tog lika. Napravio je zla koja je napravio, a nikad nije odgovarao za njih, vec je spokojno cekao sretan svrsetak svog zivota.
Da je ovo jedna normalna drzava, po mojim nacelima, tada bi za 500€ angazirala jednog cecena da taj miran spokoj prekine jednim hicem medjuoci.
Ono sto mi smeta, smeta me jedna nepravda prema sudbini koja je zadesila tog lika. Napravio je zla koja je napravio, a nikad nije odgovarao za njih, vec je spokojno cekao sretan svrsetak svog zivota.
Da je ovo jedna normalna drzava, po mojim nacelima, tada bi za 500€ angazirala jednog cecena da taj miran spokoj prekine jednim hicem medjuoci.
Jašta nego upućen. Dugo sam bauljao u snoviđenjima, a onda...krenuo čitati Trkeljanje.com i svjetlost me vodila. Tamo pišu dvojica koje svi čitaju, i tužno je to , al srame se priznati...
Dakle to su gurui modernog doba koji imaju svevideće oči i to kako oni tumače aktualna zbivanja će jednom biti prepisano u knjigu koja će biti čitanija od biblije...ma, bit će to temelj novog svjetskog pravednog poretka. Eto što će biti. Nemoj me hvaliti, ne laskaj mi već prihvati u svojoj veličanstvenoj skromnosti ono što imaju samo dva izabrana Miky i Ti, o Euklide....sposobnost Očeva svijeta i vodite svu djecu ljudsku, sav puk sirotinjski u rajsko društvo obilja i pravednosti.
Eeej - meen!

Dakle to su gurui modernog doba koji imaju svevideće oči i to kako oni tumače aktualna zbivanja će jednom biti prepisano u knjigu koja će biti čitanija od biblije...ma, bit će to temelj novog svjetskog pravednog poretka. Eto što će biti. Nemoj me hvaliti, ne laskaj mi već prihvati u svojoj veličanstvenoj skromnosti ono što imaju samo dva izabrana Miky i Ti, o Euklide....sposobnost Očeva svijeta i vodite svu djecu ljudsku, sav puk sirotinjski u rajsko društvo obilja i pravednosti.
Eeej - meen!
- Euklid
- old school
karambol » wrote:Jašta nego upućen. Dugo sam bauljao u snoviđenjima, a onda...krenuo čitati Trkeljanje.com i svjetlost me vodila. Tamo pišu dvojica koje svi čitaju, i tužno je to , al srame se priznati...
Eeej - meen!
Čekaj malo, nemoj sad meni pridavat zasluge za sve ove zanimljive teorije koje si iznio na ovoj temi.
Razotkrio si nevjerojatnu mrežu urota koja seže nekoliko stoljeća u prošlost a sad bi izigravao skromnost.
Pa miky i ja ti nismo ni do koljena, čovječe...
naravno da ti je misljenje krivo. za rat uvjek moras imat dvije strane.miky0 » wrote:Moje misljenje je mozda krivo, posto sam bio klinjo kad se sve to dogadjalo, ali smatram da se kojim slucajem izvrsio drzavni udar, da ne bi bilo velike razlike od onog sto se zbilo. Kadijevic je ionako plesao kako je slobo svirao, tako da ne vidim sto bi bilo drugcije.
a to za slobu, eto, pitam se. da je kadijevic napravio vojni udar, on bi imao odgovornost i on bi bio broj jedan u drzavi. ne bi mogla bit dva broja jedan u drzavi. ali, ko zna sto bi bilo da je bilo..
a za metak medju oci, slazem se, ali nikako ne bi bio prvi na listi za odstrijel. mozda ni medju prvih pedeset.
mozda namjerno. vjerojatno namjerno. pravo je jedno, a osveta je kako kome sune u glavu..Euklid » wrote:Bravo miky
Baš sam jučer na jednoj drugoj temi napisao kako protiv tog zločinca Haag nije podigao niti jednu jedinu optužnicu.
Isto slučajno...
balkan je poznat po tome.
- Euklid
- old school
..a unda » wrote: naravno da ti je misljenje krivo. za rat uvjek moras imat dvije strane.
a to za slobu, eto, pitam se. da je kadijevic napravio vojni udar, on bi imao odgovornost i on bi bio broj jedan u drzavi. ne bi mogla bit dva broja jedan u drzavi. ali, ko zna sto bi bilo da je bilo..
a za metak medju oci, slazem se, ali nikako ne bi bio prvi na listi za odstrijel. mozda ni medju prvih pedeset.
pa da čujemo onda tvoj TOP10...
- Euklid
- old school
pa daj da čujemo bar njih 10, ne budi ti teško, kad ih već ima 50 zaslužnijih.....a unda » wrote: pa ima ih zasluznijih. na svim stranama, to je sigurno.
Pa slučajno, ne.....a unda » wrote: provjewri js malo zatohag nije proganjao kadijevica. nije to tako misticno ako je tebi nepoznato.
pa sta cemo sad top liste?Euklid » wrote:
pa daj da čujemo bar njih 10, ne budi ti teško, kad ih već ima 50 zaslužnijih...
Pa slučajno, ne...
eto, nije slucajno, ali tu nema mistike. nema zavjera. nema nekih tajni koije samo ti znas..
- Euklid
- old school
pizdarije, pizdarije... pa šta ako me pizdarije zanimaju...
aj nemoj ti sad bit pizda nego reci njih 10-ak... evo, ne mora top lista... nego nako, iz rukava...
koji ti prvi padaju na pamet?
ma da... još će na kraju ispast da nije slučajno što je baš Kadijevića izabralo 1988......a unda » wrote:
eto, nije slucajno, ali tu nema mistike. nema zavjera. nema nekih tajni koije samo ti znas..
-
- Information
-