..ma sad se ti zajebajes s tim nebulozama. ovo je sve istina i sto ova vlada radi, sto?karambol » wrote:
Nećemo. ja imam na tajnom mjestu Karambolovu (b)arku opremljenu orgonskim generatorima.
..medicane.. istina koju vam ova vlada presucuje
Jbg, ovo je jedan od rijetko tvojih textova koje sam u dahu procitao..a unda » wrote: mislio sam da ti to nes citat, da je predugacko. da sam znao da ces ti to citat, ne bih sve govorio, ti si panicar. za neke stvari je bolje da ih ne znas.
Ne bude li taj uragan, doć ću te ja zalit šmrkom.
..dnevno ha er, zajedno sa svim scenarijima americkih filmova katastrofe, nisu nista prema uvodnom postu, sinopsisu, imaju se oni jos pure nakusat da dosegnu tu razinu, tj mogu oni izmisljat sto god oce, ali to ce jos uvijek bit mali dio onoga sto se realno dogadja..Eks » wrote:Počeo i unda čitat dnevno.hr
Je stvarno, bija je ka onaj na uvodnoj spici emergency 911
..i ja kazem. bolje bi mu bilo da pocne spremat zalihe vode. navodno, oni sto imaju koncesiju za vodu na izvoru cetine, biljeze znatan pad kolicine vode. dosadasnjom dinamikom ce moc punit kolicine za koju su potpisali koncesiju jos jedno mjesec dana i nakon toga, gotovo. evo, sad cujem, tuze drzavu da ih je prevarila i hoce odustat od koncesije.
a vodostaj cetine je najnizi jos od doba austrougarske, od kad se vodostaj mjeri. hidrocentrale na cetini zadnja dva mjeseca vise ne rade, nego sto rade, a nikada se do sada nije dogodilo da prestanu radit zbog slabog dotoka vode..
jučer čitam u poslovnom nečemu kako je firma propala...baš ta. Ona voda što Cetina bijaše u bocama...a unda » wrote: ..i ja kazem. bolje bi mu bilo da pocne spremat zalihe vode. navodno, oni sto imaju koncesiju za vodu na izvoru cetine, biljeze znatan pad kolicine vode. dosadasnjom dinamikom ce moc punit kolicine za koju su potpisali koncesiju jos jedno mjesec dana i nakon toga, gotovo. evo, sad cujem, tuze drzavu da ih je prevarila i hoce odustat od koncesije.
a vodostaj cetine je najnizi jos od doba austrougarske, od kad se vodostaj mjeri. hidrocentrale na cetini zadnja dva mjeseca vise ne rade, nego sto rade, a nikada se do sada nije dogodilo da prestanu radit zbog slabog dotoka vode..
da, a nije ti ovo ljeto struja drcala? nisi ostajala bez struje u pola bijela dana, iz cista mira, a?Eks » wrote:Sreća da sam otkrila da je baba zavrnula ventil dopola inače bih se sad uspaničila što dotoka vode nije bilo nego na kapaljku otkad sam tu.
pa eto, jel vidis. sad, ne znam vise koja je to firma i za koga radi, jel za kokakolu, za nestle, za todorica, ali sve te korporacije odustaju od hrvatskih izvora vode koji presusuju i kupuju ledenjake na grenlandu.karambol » wrote:
jučer čitam u poslovnom nečemu kako je firma propala...baš ta. Ona voda što Cetina bijaše u bocama.
Razmišljaju strateški. Nisu Rusija i ostale zemlje krenule bez razloga upisivati polarne predjele u svoje zemljišne knjige. Koliko su ono upisali? 50ak tisuća kvadratnih kilometara Rusija - sama sebi. Bez krima...a unda » wrote: pa eto, jel vidis. sad, ne znam vise koaj je to firma i za koga radi, jel za kokakolu, za nestle, za todorica, ali sve te korporacije odustaju od hrvatskih izvora vode koji presusuju i kupuju ledenjake na grenlandu.
E.
Ne...a unda » wrote: da, a nije ti ovo ljeto struja drcala? nisi ostajala bez struje u pola bijela dana, iz cista mira, a?
potpisujem.karambol » wrote:
Razmišljaju strateški. Nisu Rusija i ostale zemlje krenule bez razloga upisivati polarne predjele u svoje zemljišne knjige. Koliko su ono upisali? 50ak tisuća kvadratnih kilometara Rusija - sama sebi. Bez krima.
E.
Je, ali ne ovdje nego gore i to samo jedna žarulja u jednoj prostoriji.
..ja cu stvarno popizdit.Eks » wrote:
Je, ali ne ovdje nego gore i to samo jedna žarulja u jednoj prostoriji.To je bilo do žarulje!
nije ti dole drcala nego ti je gore drcala. ma sta ima veze di je drcala? jel drcala? je? onda kazi da je i slus
.. ajme meni, ona sad ona ide provjeravat jesam li u pravu, a zna da jesam, zna..
A ko ih prodaje..a unda » wrote:kupuju ledenjake na grenlandu.
Pa ne znam jel u Dalmaciji tako bilo, nisam pitala, a ti govoriš o Dalmaciji...a unda » wrote: ..ja cu stvarno popizdit.
nije ti dole drcala nego ti je gore drcala. ma sta ima veze di je drcala? jel drcala? je? onda kazi da je i slus![]()
.. ajme meni, ona sad ona ide provjeravat jesam li u pravu, a zna da jesam, zna..![]()
-
- Information
-