pamet u glavu

Koljite se i gložite!
Eks

Post 07 Nov 2015, 03:04

Silajn » wrote:Uspjele ste mi ogadit ženski kutak. To se ne oprašta :kava:
A jesi vidjela ono o holokaustu, da su žrtve same htjele što im se desilo? Pardon, njihova metafizička bića.
Nosila sam umotvorinu u potpisu par dana u nadi da će ikome sijevnut što se tamo izgovorilo, ali nije. Naprotiv. Ispalo je da se osobu koja u to vjeruje iscipelarilo iz zlobe, frustracija itd. Više čovjek ne smije reć da mu se nacizam gadi, jebiga, došla su takva vremena. Jer, kao, to nije nacizam nego nešto deseto. Još mi se povraća kad se sjetim. A opet, klima na žk je trenutno takva da sam ja i par osoba kojima se to gadi, zla i svakakva. :D :D Ni ne čitam više, naletila sam slučajno taj dan, bolje da nisam.

haram
persona non grata

Post 07 Nov 2015, 10:13

Eks » wrote:
A jesi vidjela ono o holokaustu, da su žrtve same htjele što im se desilo? Pardon, njihova metafizička bića.
Nosila sam umotvorinu u potpisu par dana u nadi da će ikome sijevnut što se tamo izgovorilo, ali nije. Naprotiv. Ispalo je da se osobu koja u to vjeruje iscipelarilo iz zlobe, frustracija itd. Više čovjek ne smije reć da mu se nacizam gadi, jebiga, došla su takva vremena. Jer, kao, to nije nacizam nego nešto deseto. Još mi se povraća kad se sjetim. A opet, klima na žk je trenutno takva da sam ja i par osoba kojima se to gadi, zla i svakakva. :D :D Ni ne čitam više, naletila sam slučajno taj dan, bolje da nisam.
To je ta pseudopolitička kvazipodobnost kojom se vodstvo voruma hoće uvuć u guzice što šireg kruga ljudi, jer komercijala je i razlog njegovog i njihovog postojanja. Pa se mogu pročitat pizdarije koje su za onaj turborigo smajli i za greatest shits i zlatni bukalin najmanje, a ponekad i za razne pravosudne ili zdravstvene ustanove zatvorenog tipa. A individue koje se usude na to ukazati lako se sjebe selektivnom primjenom vorumskih pravila i cenzorskim ovlastima.
Ma, baš pravo ogledalo stanja u ovoj balkanskoj močvari. :visi:
what we've got here is failure to communicate
7nationarmy

Post 09 Nov 2015, 07:23

Silajn » wrote:Može, da. Gongu i izbjeglicama - to su pravi neprijatelji :zubo: :snajper:

Došla sam samo reć da ovo 7na uprozorenje ovdje lijepo najavljuje dno koje nam slijedi i da od srca želim stvarno ružnu sudbinu svakome tko glasa za HDZ. Dok ne prunate smeće s ovog foruma, neću se opet javljat. Nema tolerancije za netolerantne, mrš stoko.
ko je ovaj isprdak centralnog komiteta? ja pozovem ljude na izbore u namjeri da ne dopusti opet 40 % ljudi da se umjesto njih odlucuje i to tuka svati ko netoleranciju. divno, bez obzira kome uspije sloziti vladu drago mi je da je 2/3 biraca odlucilo da laznoj toleranciji vise nema mjesta.
AJ EM BAK!
7nationarmy

Post 09 Nov 2015, 10:02

aha, sad vidim temu na teknikalijama - o jade i bijedo :D
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 09 Nov 2015, 10:08

7nationarmy » wrote:aha, sad vidim temu na teknikalijama - o jade i bijedo :D
Da, meni tribas zahvalit sta si jos tu ;) zato pamet u glavu, i molim bez podrzavanja zlocinacke organizacije :amen:
7nationarmy

Post 09 Nov 2015, 10:13

to bi bilo kao da zahvaljujem kisiku da zastupa odgovarajuci omjer u zraku. cijeli onaj thread pokazuje da sam u pravu kad pisem kako ljevica u hrvatskoj nije nista drugo nego totalitaristicka mafija kojoj fasisticke metode ne da nisu strane, pozeljne su.
AJ EM BAK!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 09 Nov 2015, 10:37

7nationarmy » wrote:to bi bilo kao da zahvaljujem kisiku da zastupa odgovarajuci omjer u zraku. cijeli onaj thread pokazuje da sam u pravu kad pisem kako ljevica u hrvatskoj nije nista drugo nego totalitaristicka mafija kojoj fasisticke metode ne da nisu strane, pozeljne su.
Ok, ne moras mi zahvaljivat, ali vise ne ocekuj moju potporu. Dapace, ides mi vec na kurac. I ne predvidjam ti neku sretnu buducnost ovdje. Al eto kad se javno ovdje odreknes hdzea, mozda ostanes ;)
7nationarmy

Post 09 Nov 2015, 10:46

dakle ocekujes da ti se zahvaljujem na necemu sto bi ja napravio za ama bas svakoga, bez obzira kojoj struji pripada? titove metode nisu upalile, ni staljinove ni hitlerove. evo, ja sam zahvalan da si i ti prepoznao da je dosadno kad si svi glade jaja i misle jednako - zato je valjda trkeljanje i spalo na nekolicinu forumasa.

da se odreknem hadezea? jes ti lud, nude mi da budem ministar napada i uvoza, ko bi to odbio :D
AJ EM BAK!
  • Information