7nationarmy » wrote:
dakle treba se klanjati mrvicama koje bi padale s marsalovog stola dok je zapadni svijet rastao i razvijao se u svakom pogledu - velis mi smo imali sletove pa je sve ok?
Ne, prvo je trebalo poklat sve nacionalne manjine po svim novonastalim balkanskim prčvarnicama pa čekat kraj rata da sve skupa zapadni saveznici prvo niveliraju ko Drezden pa onda sagrade bolje sutra za neke nove klince. Samo nekak sumnjam da bi poslije toga bilo i tvog dide i tebe. Za razliku od toga, malo tjelovježbe po sletovima nikoga nije ubilo, a i radne akcije su mladeži više koristile od huliganskih nereda po stadionima.
poljoprivreda - e vidis ja sam imao srecu ucit od pametnih ljudi pa tako znam ponesto o poljoprivredi i one tri reforme cije posljedice dan danas drze slavoniju napola praznom.
A jebote, od svih bisera ovaj ti je jedan od najsjajnijih... je: zombi maršal već 35 godina neda da se razvijamo i mijenjamo reforme koje su bajdvej u njegovo doba sasvim pristojno funkcionirale.

On je valjda i Izraelce poplašio kad su htjeli svoj projekt navodnjavanja Slavonije realizirati.
brodogradnja, celicane - ni nesvrstani nisu radili s jugom jos od kraja sedamdesetih otkako su kina i juzna koreja razvile moderniju industriju, efikasniju kvalitetniju jeftiniju i visestruko brzu. to je posljedica zatvorenog drustva koje se bazira na idiotluku - bez konkurencije nema razvoja.
Nou šit, memulice?
"Although some tendencies were already apparent in 1985, when Yugoslavia ranked third with an order intake of about 0.5 million deadweight tons and eighth on the world total orderbook list with 3 percent of the world total, 1986 proved to be the year that put Yugoslavia "over the top." During that year, Yugoslavia secured its relatively stable position in the top three world shipbuilders by taking orders for about 1.25 million dwt, slightly less than first-place Japan.
According to Lloyd's Register of Shipping, as of December 31, 1988, the orderbooks of Yugoslav shipyards comprised 57 ships, totaling 1,420,044 gt (2,242,900 dwt), or about 5.7 percent of the world orderbook.
In 1988 five major Yugoslav shipyards delivered 22 ships (including one floating dock), totaling 251,043 gt (350,406 dwt) which represented 2.3 percent of total shipbuilding production in the world. More than 90 percent of overall production in the last 30 years has been for export, according to Jadranbrod, Yugoslavia's Association of Shipbuilding.
...
The majority of ships ordered in the Yugoslav shipyards are for export— for owners from Norway, Sweden, Holland, Finland, China, Australia, USSR, Czechoslovakia, Panama and Liberia.
According to Lloyd's Register of Shipping, in the first three months of 1989, Yugoslav yards delivered ships totaling 138,086 gt, good for fourth place worldwide behind Japan, South Korea and the People's Republic of China."
http://magazines.marinelink.com/Magazin ... rds-200585
po kontejnerima se kopa zbog marsala, tko to danas ne vidi uz sve dostupne informacije nece nikad ni vidjeti.
Buuuu!... freš brejns!... zombi maršal!... buuuu! I tebi je mozak popapao.
ti si idiot, to je jasno, ali od svega napisanog ti nisi uspio shvatiti da ja zelim njemacke rezultate? nevjerojatno

Tebi reć da si idiot bila bi uvreda za idiote. Mi nismo nikad politički ni geografski bili ni Njemačka, ni Francuska, ni Poljska, ni Nizozemska, ni Belgija, ni Britanija, ni Austrija, ni Švicarska, itd... ni prije, ni za vrijeme - pa nismo mogli biti ni poslije rata. Osim možda u snu nekog dide koji sanja njemačku svoje mladosti.
slazem se, znao je racan zasto je zabranio da rezultati istrage o tudjmanovih 200 obitelji izadju u javnost - ne da mu nije omjer isao u korist nego omjera nije ni bilo kad je vidio da njegovi financijeri drze sve zahvaljujuci anti markovicu i stvarnoj privatizaciji odradjenoj osamdesetih. ali briga tebe, nit ces se educirati niti te briga, zar ne.
Je, sve sami ezdepeovci milijarderi
http://www.express.hr/drustvo/otkrivamo ... gatile-575#
al bitno je da imamo još jednog zombi komunjaru krivog za sve
Briga tebe šta sam te već ne jednom dokumentirano demantirao po drugim temama o tome ko je kriv za ovu katastrofu i kriminal zvan privatizacija.
Što nisi komentirao lik, djelo, i karijeru Jakše Barbića, Franje Lukovića, Marijana Hanžekovića... i njih je neki zombi-komunjara postavio da nam kroje ekonomiju?
Kad bolje razmislim -i jest.
http://i47.tinypic.com/i1k578.jpg