ako takvo bude i drugo popodne sa dekicom.. dr stjerndzlov i rajt staf.
mislim, u cemu je problem..
Izjednačavaš li ti to Harry Pottera i Gospodara prstenova? Bože, bože...Morticia wrote:Harry Potter ili Gospodari prstenova.
Ne.schmokljan wrote:
Izjednačavaš li ti to Harry Pottera i Gospodara prstenova? Bože, bože...
na zadnja 3. sam zaspala.Morticia wrote: Ne.
Ali bi i jedno i drugo uvijek iznova rado gledala za kišnih, prohladnih i olujnih poslijepodneva.
Ovo je kraj jednog velikog prijateljstva.rh4ps0dy wrote:Mjuzikle. Može skoro pa bilo kaj.
Meni je vestern najgori žanr ikad. Ne volim ni mjuzikle. Prezirem ratne filmove, mafijaške filmove i Amerika protiv svih ostalih špijunske filmoveMorticia wrote: Od mjuzikla mogu ponešto pogledati, al' vesterni su mi potpuno i do kraja negledljivi.
Lord Byron wrote: Ovo je kraj jednog velikog prijateljstva.
Mene mjuzikli izbezumljuju. Onako, tek se počne događati nešto smisleno, kad eto ti Nje ili Njega kako zaneseno pjevaju.
Na kraju se ulovim kako samo nagađam kad će opet.
weeee :trci veselo kroz tratincice: nisamjedina!!Pješčana wrote:![]()
jel ima onaj neki mjuzikl koji je Woody snimio? inače, ja za Woodyja moram imati jako miran dan iza sebe. preunervozi me, ne mogu ja to
I ja ih mrzim.dimnjak wrote:definitivno mjuzikli!! ni pod razno. ni pod cime. ni pod kime.
mrzim krvave hororce. za mene je dobar horor bez kapi krvi. psiholoski.
To je jedan od žanrova kojeg valjda jedino ja ne volim.SF obozavam.
Da, psihološki trileri. Bilo je zanimljivih, ali ja sam loša s pamćenjem filmova s tv-a, a nisam ih baš gledala ovako s neta, sjećam se jednog o cimerici koja kopira žensku, od frizure do svega, pa o nekoj bolesnoj svekrvidimnjak wrote:nije. u zadnje vrijeme naletavam na ljude koji ne vole SF. :tuzna:
imala sam japansku fazu.![]()
i da, to zovu trilerom iako time zovu i kriminalisticke filmove.
zapravo bi to trebali biti psiholoski trileri, zar ne?
Da, da, Labud, pretenciozno sranje koje je po samoj temi obećavalo i kojeg sam čekala.dimnjak wrote:mislis na labuda? on me totalno razocarao.
ili je bio jos neki. zadnjih godinu-dvije je ima podosta (a mrzim ju!)
da uljezi i sesto culo. strah me s djecom, tipa siroce i slicni filmovi.
ovog se bas sjecam, pa i imena The Mothman Prophecies.
Rekoh, svima se sviđa.Morticia wrote:Meni je mala u Labudu ulogu odiglara MAESTRALNO.
Općenito mi je taj film fantastičan.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests