Kad ljudi tuku djecu - sasvim neozbiljno

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 22 Nov 2011, 17:35

blaze » wrote: genijalno
..a jel? :xlux: ..aj, sad mi objasni. :o

ali, mislio sam vec prije rec da to bude neki sumrak topik, ali konotacijice bi mogle bit lose. s druge strane, ako postoji medzik lajt, mogao bi postojat i medzik topik.. :xd:

..a unda
Undaminator

Post 22 Nov 2011, 17:36

..a unda » wrote: ..a jel? :xlux: ..aj, sad mi objasni. :o

ali, mislio sam vec prije rec da to bude neki sumrak topik, ali konotacijice bi mogle bit lose. s druge strane, ako postoji medzik lajt, mogao bi postojat i medzik topik.. :xd:

baj d vej, ocito funkcionira ona da se ljudi najzesce pomlate oko djece i pasa.. :o

edit..evo, jesam li sada dobro editirao..:rolleyes:
blaze

Post 22 Nov 2011, 17:36

sav si međik :xd:

he, he, samo da me mare ne vidi
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
vrrrlet

Post 22 Nov 2011, 17:40

..a unda » wrote:

baj d vej, ocito funkcionira ona da se ljudi najzesce pomlate oko djece i pasa.. :o
Pizdo, a temu o odgoju pasa izbjegavaš. A još sam suptilno izgadio mačke. :cerek:

Idem, neko ubogo dijete žudi za mojim udarcem i da mu otmem slatkiš.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..a unda
Undaminator

Post 22 Nov 2011, 17:46

vrrrlet » wrote:
Pizdo, a temu o odgoju pasa izbjegavaš. A još sam suptilno izgadio mačke. :cerek:

Idem, neko ubogo dijete žudi za mojim udarcem i da mu otmem slatkiš.
uopce teme o odgoju izbjegavam. :xd:

mislim, mogao bih ja to sve postrojit, ali..neka, grijesite ljudi, grijesite, podjite svojim kucama.. :xd:
jevgenija

Post 22 Nov 2011, 17:53

vrrrlet » wrote:Dakle, neki ljudi tuku djecu. Donedavno se smatralo da se djeca, konji i žene trebaju sustavno mlatiti. Znanost je ustvrdila da nije lijepo mlatiti konje, iako ih još uvijek jedu, i da nije lijepo mlatiti djecu, iako ih još uvijek jebu.

Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?

Mrzite li svoje roditelje i nastavnike?

Jeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?

Podrigujete li za stolom slaveći slobodu, gurate li prste u utičnicu?
vrrrleče, generaliziraš.
najdulje sam klečala na kukuruzu sedam sati i četrdeset minuta, počela sam raditi s nepunih četrnaestu, nikad me nije svezalo za radijator - imali smo peć na drva, i bila sam radosno dijete kao što sam sada radostna žena. Polovicu roditelja volim i blago ih prezirem, a polovicu iskreno prezirem kad me ne boli kurac za njiho. Nastavnike mahom volim, dok ravnatelje mahom mrzim.
nisam postala nogometni navijač jer mi je ko maloj tv bio zabranjen, a ko velika se nisam uspjela naučit služit s njim.
da, podrigujem.
ne, samo hvatam žice koje vire iz zidova, podova i većih predmeta.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Nov 2011, 18:39

jevgenija » wrote: ne, samo hvatam žice koje vire iz zidova, podova i većih predmeta.
Ja sam mislila da ti je kosa prirodno onakva.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
jevgenija

Post 22 Nov 2011, 18:40

ElliQuinn » wrote:
Ja sam mislila da ti je kosa prirodno onakva.
pa je - čista struja, bez kemikalija :xzubo:
Margarita

Post 22 Nov 2011, 18:41

Morat ću napisati popis zabrana. Svaki put kad nešto rasture ispadne da nisu krivi jer im nisam rekla da se to ne smije. I svaki put ja ispadnem kriva i skrušeno priznam. Samo što me debelo šiju u mašti pa ne mogu ni zamisliti što im sve može pasti na pamet i kako da ih zeznem i zabranim prije nego ideju sprovedu u djelo. Ove utičnice nisu zanimljive, njih svako zabranjuje. Ako imate kakve zamisli možete predlagati za popis. Neke stvari su već isprobali pa im to više vjerojatno neće biti zanimljivo: praviti reljef s vojnicima u zidu (izgledao je dobro ali smo ipak zakitali), istresti zemlju iz tegli na tepih jer je glupo da bager kopa zrak (fakat glupo), dobacivati se kuglom za boćanje (dobro da nije nikom pala na glavu kad je prozujala kroz prozor), staviti kacigu i kotrljati se na pilates lopti tako da glavom pogodiš radijator (lakše se broje bodovi kad zvekne u metal), rastaviti moj sat da bi dijelove ugradili u tempiranu bombu (kakva mi je i bila bezvezna uspomena kad je imao puknut remen), usisavati mrave i onda u usisivač našpricati sprej protiv insekata (mravi su humano skončali ali je usisivač eksplodirao), napraviti 'lasersku' nevidljivu zaštitu od selotejpa tako da lopovi ne mogu po noći ući (bonus da se mama zaplete i pruži prek cipela kad ide na wc).
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ali

Post 22 Nov 2011, 18:47

Zvuči kao da ih inače potičeš i usmjeravaš na razmišljanje :flop:

Ako je ostao još koji neupropašten mlađi potomak, pokušaj mu više za igru ne nuditi ništa kompliciranije od loptice :xlux:
jevgenija

Post 22 Nov 2011, 18:52

spriječi pokušaje udavanja lokalnih pesica za lokalne bilo koje životinje, spriječi paljenje logorske vatre iza kinderbeta (može se složit i od drvenih bojica i gaze, naime, čak i ako sakriješ novine i drvca za potpalu), spriječi brijanje tepiha u dnevnoj sobi, instalaciju kotača na najvećem loncu koji imaš da ti ne bude teško nositi ga, spriječi bilo kakvo korištenje samostojećeg miksera (ne, ne želiš znati što se sve može s njim), spriječi premještanje motora iz mlinca za kavu u usisavač e kako bi usisavač bio jači, spriječi pokušaje namirisavanja kuće gomilanjem kora od naranče u krasnim, toplim kucima koji se čiste samo za vrijeme proljetnog čišćenja, spriječi pranje jastuka na potoku, u lavabou ili općenito pranje jastuka, spriječi provjeravanje mozga kemijskom/upaljačem s ledicom, makar sama na sebi morala pokazat da zraka svjetlosti NEĆE proć (također ne pitaj zašto :brukica: ), spriječi pravljenje naočala od dna čaše, spriječi pokušaje montiranja švicarskog, ali boljeg i većeg, nožića od sadržaja ladice za rijetko upotrebljavane kuhinjske alate, spriječi pravljenje zamke od onih staromodnih otvarača za eva sardine (ne znam jel se to uopće proizvodi više), pravljenje zamki za miševe od meda jer onda miš neće umrijeti, upotrebu razrjeđivača na svaki način, ne daj im da imaju vreću za spavanje, ruksak, šibice i naranče u svojoj sobi, nađi način da im objasniš da cedevita NIJE droga za ušmrkavanje, zabrani im da superljepilom zalijepe gostima vezice na cipelama da ih ne moraju stalno vezat, igranje nindže s lokotom na lancu.... i tako... ima toga još. dopisat ću ako se sjetim.
Margarita

Post 22 Nov 2011, 19:00

jevgenija » wrote:spriječi pokušaje udavanja lokalnih pesica za lokalne bilo koje životinje, spriječi paljenje logorske vatre iza kinderbeta (može se složit i od drvenih bojica i gaze, naime, čak i ako sakriješ novine i drvca za potpalu).
Super, zapisujem. (Plastični betman plastično gori, fenomenalno, bolje od drveta.)
dejzi

Post 22 Nov 2011, 19:17

Spriječi ušmrkavanje bilokakvih praškastih stvari (limunska kiselina ftw), korištenje kišobrana kao padobrana, vožnju biciklom po stepenicama (to smiju ako imaju normalne bicikle, bicikli pekinezeri nisu u stanju tako nešto izvest).
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Margarita

Post 22 Nov 2011, 19:33

Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
blaze

Post 22 Nov 2011, 19:42

dejzi » wrote: bicikli pekinezeri nisu u stanju tako nešto izvest).
duboko se ne slažem. moj klinac vozi po štengama i rampama isključivo bmx bicom. normalnim to nije moguće
jevgenija

Post 22 Nov 2011, 19:42

Margarita » wrote:Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
u najboljem slučaju ti samo krene krv na nos od iritacije i kihanja. u najgorem to iskišeš dok je još imaš na rukama pa je utrljaš i u oči.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Nov 2011, 19:43

Margarita » wrote:Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
Boli? Ti kristali nisu maleni.

Pričuvni moderator.
dejzi

Post 22 Nov 2011, 19:50

Margarita wrote:Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
Jako jako peče. I puno kišeš. Do krvi.
Čestim ušmrkavanjem možeš trajno oštetit sluznicu i upropastit njuh.
Nama je učitelj iz prirode rekao da se tako nećemo nikad zaljubit jer se zaljubljujemo preko nosa. Tad smo prestali šmrkat.
Dobro, ja nisam nikad povukla kak spada, kihnula sam čim sam se približila pa mi nisu više dali jer je postojala mogućnost da ću sve raspršit naokolo. :tuzni:
blaze » wrote: duboko se ne slažem. moj klinac vozi po štengama i rampama isključivo bmx bicom. normalnim to nije moguće
BMXica je najbolja bicikla ikad. I to nije pekinezer.
Ovo je:

Image
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
blaze

Post 22 Nov 2011, 19:57

više sliči pudlici :xzubo:
Glo

Post 22 Nov 2011, 21:31

vrrrlet » wrote:
Mislim da znaju, zato i tuku jer su nekritički preuzeli obrasce svojih roditelja.
aha, oprosti, krivo sam shvatila topic. to je zato jer sam previše radila, a premalo su me tukli. šteta. tako nisam baš puno naučila. :xne zna:
blue
Asgard

Post 22 Nov 2011, 21:57

Margarita » wrote:Morat ću napisati popis zabrana. Svaki put kad nešto rasture ispadne da nisu krivi jer im nisam rekla da se to ne smije. I svaki put ja ispadnem kriva i skrušeno priznam. Samo što me debelo šiju u mašti pa ne mogu ni zamisliti što im sve može pasti na pamet i kako da ih zeznem i zabranim prije nego ideju sprovedu u djelo. Ove utičnice nisu zanimljive, njih svako zabranjuje. Ako imate kakve zamisli možete predlagati za popis. Neke stvari su već isprobali pa im to više vjerojatno neće biti zanimljivo: praviti reljef s vojnicima u zidu (izgledao je dobro ali smo ipak zakitali), istresti zemlju iz tegli na tepih jer je glupo da bager kopa zrak (fakat glupo), dobacivati se kuglom za boćanje (dobro da nije nikom pala na glavu kad je prozujala kroz prozor), staviti kacigu i kotrljati se na pilates lopti tako da glavom pogodiš radijator (lakše se broje bodovi kad zvekne u metal), rastaviti moj sat da bi dijelove ugradili u tempiranu bombu (kakva mi je i bila bezvezna uspomena kad je imao puknut remen), usisavati mrave i onda u usisivač našpricati sprej protiv insekata (mravi su humano skončali ali je usisivač eksplodirao), napraviti 'lasersku' nevidljivu zaštitu od selotejpa tako da lopovi ne mogu po noći ući (bonus da se mama zaplete i pruži prek cipela kad ide na wc).
:D :D
Ne znam tvoju djecu, ali sviđaju mi se :)
ali

Post 22 Nov 2011, 22:15

blue » wrote: :D :D
Ne znam tvoju djecu, ali sviđaju mi se :)
Evo saće vikend, a i blagdani su blizu, pa da ih malo zemeš doma :xne zna: :xzubo:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Nov 2011, 22:43

m.za » wrote: Evo saće vikend, a i blagdani su blizu, pa da ih malo zemeš doma :xne zna: :xzubo:
Dobra ideja. Onda bismo Margarita i ja mogle zajedno iskonzumirati vina i vina. :D

Pričuvni moderator.
ali

Post 22 Nov 2011, 22:45

ElliQuinn » wrote: Dobra ideja. Onda bismo Margarita i ja mogle zajedno iskonzumirati vina i vina. :D
Margarita pije i benzin :rofl:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 22 Nov 2011, 22:51

m.za » wrote: Margarita pije i benzin :rofl:
Mislim da si u krivu... negdje je napisala da prema benzinu odbojnost s vremenom raste.

Pričuvni moderator.
  • Information