..a jel?blaze » wrote: genijalno
ali, mislio sam vec prije rec da to bude neki sumrak topik, ali konotacijice bi mogle bit lose. s druge strane, ako postoji medzik lajt, mogao bi postojat i medzik topik..
..a jel?blaze » wrote: genijalno
..a unda » wrote: ..a jel?..aj, sad mi objasni.
![]()
ali, mislio sam vec prije rec da to bude neki sumrak topik, ali konotacijice bi mogle bit lose. s druge strane, ako postoji medzik lajt, mogao bi postojat i medzik topik..
Pizdo, a temu o odgoju pasa izbjegavaš. A još sam suptilno izgadio mačke.
uopce teme o odgoju izbjegavam.vrrrlet » wrote:
Pizdo, a temu o odgoju pasa izbjegavaš. A još sam suptilno izgadio mačke.![]()
Idem, neko ubogo dijete žudi za mojim udarcem i da mu otmem slatkiš.
vrrrleče, generaliziraš.vrrrlet » wrote:Dakle, neki ljudi tuku djecu. Donedavno se smatralo da se djeca, konji i žene trebaju sustavno mlatiti. Znanost je ustvrdila da nije lijepo mlatiti konje, iako ih još uvijek jedu, i da nije lijepo mlatiti djecu, iako ih još uvijek jebu.
Kakva su vaša iskustva s klečanjem na kukuruzu, dječjim radom, vezanjem za radijator i ostalim dječjim radostima?
Mrzite li svoje roditelje i nastavnike?
Jeste li postali nogometni navijač samo zato da palica opet probudi dijete u vama?
Podrigujete li za stolom slaveći slobodu, gurate li prste u utičnicu?
Ja sam mislila da ti je kosa prirodno onakva.jevgenija » wrote: ne, samo hvatam žice koje vire iz zidova, podova i većih predmeta.
pa je - čista struja, bez kemikalijaElliQuinn » wrote:
Ja sam mislila da ti je kosa prirodno onakva.
Super, zapisujem. (Plastični betman plastično gori, fenomenalno, bolje od drveta.)jevgenija » wrote:spriječi pokušaje udavanja lokalnih pesica za lokalne bilo koje životinje, spriječi paljenje logorske vatre iza kinderbeta (može se složit i od drvenih bojica i gaze, naime, čak i ako sakriješ novine i drvca za potpalu).
u najboljem slučaju ti samo krene krv na nos od iritacije i kihanja. u najgorem to iskišeš dok je još imaš na rukama pa je utrljaš i u oči.Margarita » wrote:Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
Jako jako peče. I puno kišeš. Do krvi.Margarita wrote:Što se desi ako ušmrkavaš limunsku kiselinu?
BMXica je najbolja bicikla ikad. I to nije pekinezer.blaze » wrote: duboko se ne slažem. moj klinac vozi po štengama i rampama isključivo bmx bicom. normalnim to nije moguće

Margarita » wrote:Morat ću napisati popis zabrana. Svaki put kad nešto rasture ispadne da nisu krivi jer im nisam rekla da se to ne smije. I svaki put ja ispadnem kriva i skrušeno priznam. Samo što me debelo šiju u mašti pa ne mogu ni zamisliti što im sve može pasti na pamet i kako da ih zeznem i zabranim prije nego ideju sprovedu u djelo. Ove utičnice nisu zanimljive, njih svako zabranjuje. Ako imate kakve zamisli možete predlagati za popis. Neke stvari su već isprobali pa im to više vjerojatno neće biti zanimljivo: praviti reljef s vojnicima u zidu (izgledao je dobro ali smo ipak zakitali), istresti zemlju iz tegli na tepih jer je glupo da bager kopa zrak (fakat glupo), dobacivati se kuglom za boćanje (dobro da nije nikom pala na glavu kad je prozujala kroz prozor), staviti kacigu i kotrljati se na pilates lopti tako da glavom pogodiš radijator (lakše se broje bodovi kad zvekne u metal), rastaviti moj sat da bi dijelove ugradili u tempiranu bombu (kakva mi je i bila bezvezna uspomena kad je imao puknut remen), usisavati mrave i onda u usisivač našpricati sprej protiv insekata (mravi su humano skončali ali je usisivač eksplodirao), napraviti 'lasersku' nevidljivu zaštitu od selotejpa tako da lopovi ne mogu po noći ući (bonus da se mama zaplete i pruži prek cipela kad ide na wc).
Margarita pije i benzinElliQuinn » wrote: Dobra ideja. Onda bismo Margarita i ja mogle zajedno iskonzumirati vina i vina.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests