A sad pitanje
Drugi fotografski natječaj!
Moram priznati da za svoj uradak jeftinim mobitelom, nastao posve slučajno kao fascinacija prizorom, nisam očekivala čak 5 glasova. Hvala vam dobri ljudi
A sad pitanje
podrazumijeva li autoportret nužno lice ili može i neki drugi dio ili dijelovi tijela? 
A sad pitanje
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Sad ne kužim. Je li portret ili autoportret?Herp » wrote: A sad pitanjepodrazumijeva li autoportret nužno lice ili može i neki drugi dio ili dijelovi tijela?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Naziv teme je (auto)portret, pa može i jedno i drugo i kako sam shvatila, ne mora biti lice.Margarita » wrote:
Sad ne kužim. Je li portret ili autoportret?
mrnjaoElliQuinn » wrote:Hvala svima na sudjelovanju i glasanju i čestitke ..a undi.![]()
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
recimo, ako osjećam kupus u glavi, uslikam kupus?ElliQuinn » wrote: Naziv teme je (auto)portret, pa može i jedno i drugo i kako sam shvatila, ne mora biti lice.
Ja se ne bi protiv toga bunila jer volim koncepte, ideje, igrokaze na slikama itd. Al to da bi bilo dobro je nešto što traži više truda i baš te neke ideje. Ako je poanta samo sakriti se gubi se smisao te fotografije na ovoj temi.blaze » wrote: recimo, ako osjećam kupus u glavi, uslikam kupus?
Happy Easter!
to i ja mislim. jednako tako mislim da fotografija nije najsretniji medij za autoportretaisling » wrote: Ja se ne bi protiv toga bunila jer volim koncepte, ideje, igrokaze na slikama itd. Al to da bi bilo dobro je nešto što traži više truda i baš te neke ideje. Ako je poanta samo sakriti se gubi se smisao te fotografije na ovoj temi.
Pa okineš normalno, ne moraš stavljati tajmerblaze » wrote: barem ne namještaš samookidač
Nego, evo s nekih drugih natjecanja kako drugi sebe vide:
http://www.dpchallenge.com/photo_galler ... LERY_ID=47
Mislim da ima 98 stranica kroz koje se može naći svakakvih okidanja
Happy Easter!
I ja čestitam pobjedniku
.
Najbolje kod te fotografije (na stranu sad začuđeni svatovi pred plakatom
) mi je trenutak u kojem je Narcisoidna Mačka uspjela u narcisoidnosti prešišati čak i Narcisoidnu Jadranku
Kraj nje, Jadranka izgleda kao obična copycat
.Najbolje kod te fotografije (na stranu sad začuđeni svatovi pred plakatom
he he, odličan opism.za » wrote:I ja čestitam pobjedniku.
Najbolje kod te fotografije (na stranu sad začuđeni svatovi pred plakatom) mi je trenutak u kojem je Narcisoidna Mačka uspjela u narcisoidnosti prešišati čak i Narcisoidnu Jadranku
![]()
![]()
unda... 
hej! a da nije ta macka naknadno namontirana? nemrem vjerovat' da se htjela tako namjestit'.
cestitke!
hej! a da nije ta macka naknadno namontirana? nemrem vjerovat' da se htjela tako namjestit'.
cestitke!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
-
- Information
-