Žena ne mora nužno zarađivati više od svog muškarca...
- Beta ženka
Slažem se s tvrdnjom iz naslova (i nastavka u prvom postu
), dok ne počne određivati koji su mi troškovi opravdani, a koji ne. 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Onih pet sekundi kad pomislim da bi bilo lijepo ne biti zaposlen ostane pet sekundi jer novac daje nezavisnot i nema tog boga, a kamoli muškarca, zbog kojeg bih se odrekla svoje financijske neovisnosti. Ne mogu ja to, nebo bi mi se srušilo na glavu.Glo » wrote:nisam znala da žena uopće treba zarađivati, mislila sam da mužovi zarađuju za ženu
Ti si prava emancipirana žena i uzor!ElliQuinn » wrote: Onih pet sekundi kad pomislim da bi bilo lijepo ne biti zaposlen ostane pet sekundi jer novac daje nezavisnot i nema tog boga, a kamoli muškarca, zbog kojeg bih se odrekla svoje financijske neovisnosti. Ne mogu ja to, nebo bi mi se srušilo na glavu.
Biti i mniti svemiropolisno
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
I šta si poduzeo u vezi toga?schmokljan » wrote:...ali bi trebala.
Nije mi stao cijeli naslov.
Što se mene tiče tema se može odmah zaključati - tajna je otkrivena.
Čini mi se da svi samo pričaju, baš i ne vidim da je neko recimo svojevoljno na minimalac ošo. Il na burzu. Al bitno da se kmeči.
- Beta ženka
Što znači "emancipirano"? Pa meni je to čisto normalna stvar, zašto od toga praviti filozofiju?JPK » wrote: Ti si prava emancipirana žena i uzor!
...i od pičke kapelicu?
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
ne znam, meni baš odgovara biti podložna. i nekad mi baš dođe žao što zarađujemElliQuinn » wrote: Onih pet sekundi kad pomislim da bi bilo lijepo ne biti zaposlen ostane pet sekundi jer novac daje nezavisnot i nema tog boga, a kamoli muškarca, zbog kojeg bih se odrekla svoje financijske neovisnosti. Ne mogu ja to, nebo bi mi se srušilo na glavu.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Bojim se da meni ne. Ja sam, naime, kad je zajednički život u pitanju jako često uvjerena da je moj način najbolji, ali nastojim ga ne nametati jer dio mene shvaća da nemamo svi iste neuroze.
Dođe i meni koji put žao što zarađujem, ali ostatak mog karaktera dobije panični napad klaustrofobije i onda ovaj submisivni ode u kut sramiti se i biti tužan i neshvaćen.
Trenutno sam na poslu. Bilo bi lijepo da nisam. S muškarcem ili bez.ElliQuinn » wrote: Onih pet sekundi kad pomislim da bi bilo lijepo ne biti zaposlen ostane pet sekundi jer novac daje nezavisnot i nema tog boga, a kamoli muškarca, zbog kojeg bih se odrekla svoje financijske neovisnosti. Ne mogu ja to, nebo bi mi se srušilo na glavu.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- schmokljan
Našao sam ženu koja puno zarađuje, naravno. S druge strane, da se razumijemo, ja sam joj poklonio prezime.nina williams » wrote:
I šta si poduzeo u vezi toga?
Čini mi se da svi samo pričaju, baš i ne vidim da je neko recimo svojevoljno na minimalac ošo. Il na burzu. Al bitno da se kmeči.
- nina williams
To je to, schmokljane, uspio si.
Treba živit svoju filozofiju.
Treba živit svoju filozofiju.
- nina williams
Ti to mene savjetuješ il govoriš u svoje ime?
- Beta ženka
To svakako. Al imat zalihe para pride. Nažalost, nismo takve sreće.Margarita » wrote: Trenutno sam na poslu. Bilo bi lijepo da nisam. S muškarcem ili bez.
-
- Information
-