Ali nije to rođendan, svadbu je radila za rodbinu, pa dok se skupe sve tetke, strine, razni kumovi, bratići, 50 ljudi (s njene strane) nije niš. Nemoj to primiti tragično. Zvat će te ako nastane frka u braku, onda tražiš prijateljicu.Herp » wrote:
A unazad par godina je običavala doma slaviti rođendane, skupilo bi se desetak odabranih ljudi, i uvijek sam ja bila među njima
Nije Herpova tema o svadbi nego o prijateljstvu
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Lord Byron
Nekoga s kim se nije vidjela barem 5 mjeseci, a i ovo viđenje je bilo sasvim slučajno?Morticia » wrote:Ja bih je iz ovih stopa nazvala i pitala. Ozbiljno.
Ne treba ni pitati. 99% je izgleda da će dobiti odgovor "jooooooooj, sorkač, tak mi je onak nekak ful krivooooooo, ali znaš on ima šest milijuna tetaka i ujaka i svačegnečeg, a dvorana ima samo tri milijuna mjesta, znam da ćeš me ti razumjeti jer si tako superduperekstraspešal, jelda jelda jelda da ćeš me razumjeti...".
I onda se s tim odgovorom može slikat'.
baja » wrote: hm, čini se da imaš odgovor![]()
ima tih nekih ljudi koji običavaju svaku fazu života obilježiti primjerenim prijateljstvima pa se zamalo srame prošlosti u martama i kožnjacima jednom kad obuku odijelce
Valjda te se sramila pokazati ostatku uzvanika
A što ja znam, meni bi i to bilo bolje od ničega.Lord Byron » wrote: Nekoga s kim se nije vidjela barem 5 mjeseci, a i ovo viđenje je bilo sasvim slučajno?
Ne treba ni pitati. 99% je izgleda da će dobiti odgovor "jooooooooj, sorkač, tak mi je onak nekak ful krivooooooo, ali znaš on ima šest milijuna tetaka i ujaka i svačegnečeg, a dvorana ima samo tri milijuna mjesta, znam da ćeš me ti razumjeti jer si tako superduperekstraspešal, jelda jelda jelda da ćeš me razumjeti...".
I onda se s tim odgovorom može slikat'.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja te isto ne bih zvala budući da sam vidjela kakve aljinice oćeš obuć na svatove. 
A sad ozbiljno. Erpe, slažem se s Bajom. Ljudi se mijenjaju.
Moguće da je htjela obilježiti novi početak neke nove sebe. I odjebala sve što bi moglo pokvariti taj dojam.
Ne bi se trebala opterećivati oko toga. Zbilja. Tridesete su godine kad mnoga prijateljstva iz dvadesetih nekako minu. Tako valjda mora biti. U dvadesetima nakupimo veliku količinu ljudi, a onda ih s dolaskom obaveza i novih životnih situacija, lagano reduciramo.
A sad ozbiljno. Erpe, slažem se s Bajom. Ljudi se mijenjaju.
Moguće da je htjela obilježiti novi početak neke nove sebe. I odjebala sve što bi moglo pokvariti taj dojam.
Ne bi se trebala opterećivati oko toga. Zbilja. Tridesete su godine kad mnoga prijateljstva iz dvadesetih nekako minu. Tako valjda mora biti. U dvadesetima nakupimo veliku količinu ljudi, a onda ih s dolaskom obaveza i novih životnih situacija, lagano reduciramo.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Kaj ću bezveze banatA.P. » wrote:She's just not that into you![]()
Nije te zvala na svadbu, niste se dugo vidjele, to što je rekla da se čujete za kavu meni samo zvuči kao odjeb da ne nastavite pričati jer se njoj žuri (pa ćete kao na kavi, a nećete). Ne znam, ponekad je normalno da prijateljstva iz mezozoika odumru prirodnim putem, s jedne ili druge strane nakon nekog vremena. Dogodilo se meni, ali je bilo obostrano tako da nije bilo nesporazuma.
Ako jako trebaš razlog i closure, bani joj doma ili na poso i jebi mater
Znači, tzv. Die, mesosoic, die faza, veliš?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Hm. Ali ona je u odijelcu već dugo. I u tom odijelcu dan-danas ide u Kset i Močvaru.baja » wrote: hm, čini se da imaš odgovor![]()
ima tih nekih ljudi koji običavaju svaku fazu života obilježiti primjerenim prijateljstvima pa se zamalo srame prošlosti u martama i kožnjacima jednom kad obuku odijelce
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ne znam je li ovo više za smijati se ili za plakati.Margarita » wrote: Ali nije to rođendan, svadbu je radila za rodbinu, pa dok se skupe sve tetke, strine, razni kumovi, bratići, 50 ljudi (s njene strane) nije niš. Nemoj to primiti tragično. Zvat će te ako nastane frka u braku, onda tražiš prijateljicu.
Ako je ovo točno, najveća ironija je što, s obzirom na svoj posao, možda mogu pridonijeti njenom poslu, odnosno, preporučiti je; u zadnje vrijeme se u mojoj firmi počelo događati dosta stvari upravo u tom smjeru i čini mi se da ćemo uskoro trebati nekoga njenog profila.Moment » wrote:Dakle, zena te nije zvala na svadbu jer si joj draga i beskorisna.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Mene kum nije zvao na svadbu. Prvu. Zato je morao organizirati još jednu, popravnu. Na kojoj sam bio. Kum. 
Ima nade, znači.
Ima nade, znači.
Potpisi su za budale.
Prvi put se ženio u crkviHekatonhir » wrote:Mene kum nije zvao na svadbu. Prvu. Zato je morao organizirati još jednu, popravnu. Na kojoj sam bio. Kum.
Ima nade, znači.
Ja bih rekla. Tako smo se ja i moja frendica iz kenozoika krenule udaljavati kad smo ušle u fazu "odraslosti". Nije išlo višeHerp » wrote:
Kaj ću bezveze banatdoma ili na posao kad imam forum?
Znači, tzv. Die, mesosoic, die faza, veliš?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Frendica sitjuejšn nema neku posebnu težinu, vjerujem. Ma koliko ti mislila da ste dobre, bila joj rame za plakanje, smijanje i ostalo.
Kažeš da je prilično konfliktna. Iz mog iskustva, takvi ljudi su često i površni, a prijateljstva im traju po 2-3 mjeseca. Nekad i 6.
Mene i frendicu je treća frendica tako "naručila i rezervirala" za svoj veliki rođendanski party otprilike 3 tjedna unaprijed. Nije nam se nešto baš išlo, znajući kakvu ekipu i vrstu zabave možemo očekivati, ali smo se odlučile žrtvovati taj put.
Pretpostavljate da se do, a i ni nakon rođendana, uopće nije oglasila.
Nisam imala prijašnjih takvih iskustava s njom, ali nisam bila nešto naročito iznenađena.
Samo sam pomislila: a, budale!
Kažeš da je prilično konfliktna. Iz mog iskustva, takvi ljudi su često i površni, a prijateljstva im traju po 2-3 mjeseca. Nekad i 6.
Mene i frendicu je treća frendica tako "naručila i rezervirala" za svoj veliki rođendanski party otprilike 3 tjedna unaprijed. Nije nam se nešto baš išlo, znajući kakvu ekipu i vrstu zabave možemo očekivati, ali smo se odlučile žrtvovati taj put.
Pretpostavljate da se do, a i ni nakon rođendana, uopće nije oglasila.
Nisam imala prijašnjih takvih iskustava s njom, ali nisam bila nešto naročito iznenađena.
Samo sam pomislila: a, budale!
-
- Information
-