Nije Herpova tema o svadbi nego o prijateljstvu

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Margarita

Post 01 Dec 2011, 10:00

Herp » wrote:
A unazad par godina je običavala doma slaviti rođendane, skupilo bi se desetak odabranih ljudi, i uvijek sam ja bila među njima :ne zna:
Ali nije to rođendan, svadbu je radila za rodbinu, pa dok se skupe sve tetke, strine, razni kumovi, bratići, 50 ljudi (s njene strane) nije niš. Nemoj to primiti tragično. Zvat će te ako nastane frka u braku, onda tražiš prijateljicu.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Lord Byron

Post 01 Dec 2011, 10:07

Morticia » wrote:Ja bih je iz ovih stopa nazvala i pitala. Ozbiljno.
Nekoga s kim se nije vidjela barem 5 mjeseci, a i ovo viđenje je bilo sasvim slučajno?

Ne treba ni pitati. 99% je izgleda da će dobiti odgovor "jooooooooj, sorkač, tak mi je onak nekak ful krivooooooo, ali znaš on ima šest milijuna tetaka i ujaka i svačegnečeg, a dvorana ima samo tri milijuna mjesta, znam da ćeš me ti razumjeti jer si tako superduperekstraspešal, jelda jelda jelda da ćeš me razumjeti...".

I onda se s tim odgovorom može slikat'.
Moment

Post 01 Dec 2011, 10:20

Dakle, zena te nije zvala na svadbu jer si joj draga i beskorisna.
Mislin da san bija jasan
ali

Post 01 Dec 2011, 10:22

baja » wrote: hm, čini se da imaš odgovor :xd:

ima tih nekih ljudi koji običavaju svaku fazu života obilježiti primjerenim prijateljstvima pa se zamalo srame prošlosti u martama i kožnjacima jednom kad obuku odijelce
:top:

Valjda te se sramila pokazati ostatku uzvanika :xne zna:
Morticia

Post 01 Dec 2011, 10:32

Lord Byron » wrote: Nekoga s kim se nije vidjela barem 5 mjeseci, a i ovo viđenje je bilo sasvim slučajno?

Ne treba ni pitati. 99% je izgleda da će dobiti odgovor "jooooooooj, sorkač, tak mi je onak nekak ful krivooooooo, ali znaš on ima šest milijuna tetaka i ujaka i svačegnečeg, a dvorana ima samo tri milijuna mjesta, znam da ćeš me ti razumjeti jer si tako superduperekstraspešal, jelda jelda jelda da ćeš me razumjeti...".

I onda se s tim odgovorom može slikat'.
A što ja znam, meni bi i to bilo bolje od ničega.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tupelo

Post 01 Dec 2011, 10:42

Ja te isto ne bih zvala budući da sam vidjela kakve aljinice oćeš obuć na svatove. :o

A sad ozbiljno. Erpe, slažem se s Bajom. Ljudi se mijenjaju.
Moguće da je htjela obilježiti novi početak neke nove sebe. I odjebala sve što bi moglo pokvariti taj dojam.

Ne bi se trebala opterećivati oko toga. Zbilja. Tridesete su godine kad mnoga prijateljstva iz dvadesetih nekako minu. Tako valjda mora biti. U dvadesetima nakupimo veliku količinu ljudi, a onda ih s dolaskom obaveza i novih životnih situacija, lagano reduciramo.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
kukuriku

Post 01 Dec 2011, 23:58

oprosti što ćem ti reć, ali ta persona ti nije drugarica. bar ne više.
što je najbolje, i ti to znaš, nego ti sad, nakon godinu i nešto, smeta kad si skontala da te kučka NIE POZVALA.
mah, udavat ćeš se i ti i nećeš ju pozvati:xlux:
Nek(v)arljiva.
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Dec 2011, 00:11

A.P. » wrote:She's just not that into you :xne zna:
Nije te zvala na svadbu, niste se dugo vidjele, to što je rekla da se čujete za kavu meni samo zvuči kao odjeb da ne nastavite pričati jer se njoj žuri (pa ćete kao na kavi, a nećete). Ne znam, ponekad je normalno da prijateljstva iz mezozoika odumru prirodnim putem, s jedne ili druge strane nakon nekog vremena. Dogodilo se meni, ali je bilo obostrano tako da nije bilo nesporazuma.
Ako jako trebaš razlog i closure, bani joj doma ili na poso i jebi mater :xzubo:
Kaj ću bezveze banat :zubo: doma ili na posao kad imam forum? :D

Znači, tzv. Die, mesosoic, die faza, veliš?
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Dec 2011, 00:13

baja » wrote: hm, čini se da imaš odgovor :xd:

ima tih nekih ljudi koji običavaju svaku fazu života obilježiti primjerenim prijateljstvima pa se zamalo srame prošlosti u martama i kožnjacima jednom kad obuku odijelce
Hm. Ali ona je u odijelcu već dugo. I u tom odijelcu dan-danas ide u Kset i Močvaru. :ne zna:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Dec 2011, 00:14

Margarita » wrote: Ali nije to rođendan, svadbu je radila za rodbinu, pa dok se skupe sve tetke, strine, razni kumovi, bratići, 50 ljudi (s njene strane) nije niš. Nemoj to primiti tragično. Zvat će te ako nastane frka u braku, onda tražiš prijateljicu.
Ne znam je li ovo više za smijati se ili za plakati. :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 02 Dec 2011, 00:16

Herp » wrote:
Ne znam je li ovo više za smijati se ili za plakati. :D
Sebi se smiješ, a s njom plačeš.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Dec 2011, 00:17

Moment » wrote:Dakle, zena te nije zvala na svadbu jer si joj draga i beskorisna.
Ako je ovo točno, najveća ironija je što, s obzirom na svoj posao, možda mogu pridonijeti njenom poslu, odnosno, preporučiti je; u zadnje vrijeme se u mojoj firmi počelo događati dosta stvari upravo u tom smjeru i čini mi se da ćemo uskoro trebati nekoga njenog profila. :confused:
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Dec 2011, 00:18

m.za » wrote: :top:

Valjda te se sramila pokazati ostatku uzvanika :xne zna:
Popoku, maritze, pa ne oblačim se baš tak kao na onoj temi. :eek:
daze

Post 02 Dec 2011, 00:38

Trudna si.
0 new messages
Pješčana

Post 02 Dec 2011, 08:52

daze » wrote:Trudna si.
:rofl:

riješili smo problem, molim moderatore da ključaju temu :xd:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 02 Dec 2011, 09:27

Mene kum nije zvao na svadbu. Prvu. Zato je morao organizirati još jednu, popravnu. Na kojoj sam bio. Kum. :D

Ima nade, znači. :zubo:
Potpisi su za budale.
ali

Post 02 Dec 2011, 10:31

Hekatonhir » wrote:Mene kum nije zvao na svadbu. Prvu. Zato je morao organizirati još jednu, popravnu. Na kojoj sam bio. Kum. :D

Ima nade, znači. :zubo:
Prvi put se ženio u crkvi :xne zna: :zubo:
A.P.
Cactus

Post 02 Dec 2011, 13:47

Herp » wrote:
Kaj ću bezveze banat :zubo: doma ili na posao kad imam forum? :D

Znači, tzv. Die, mesosoic, die faza, veliš?
Ja bih rekla. Tako smo se ja i moja frendica iz kenozoika krenule udaljavati kad smo ušle u fazu "odraslosti". Nije išlo više :xne zna:
Tea Tree

Post 03 Dec 2011, 05:01

Frendica sitjuejšn nema neku posebnu težinu, vjerujem. Ma koliko ti mislila da ste dobre, bila joj rame za plakanje, smijanje i ostalo.
Kažeš da je prilično konfliktna. Iz mog iskustva, takvi ljudi su često i površni, a prijateljstva im traju po 2-3 mjeseca. Nekad i 6. :zubo:

Mene i frendicu je treća frendica tako "naručila i rezervirala" za svoj veliki rođendanski party otprilike 3 tjedna unaprijed. Nije nam se nešto baš išlo, znajući kakvu ekipu i vrstu zabave možemo očekivati, ali smo se odlučile žrtvovati taj put. :zubo:

Pretpostavljate da se do, a i ni nakon rođendana, uopće nije oglasila. :D
Nisam imala prijašnjih takvih iskustava s njom, ali nisam bila nešto naročito iznenađena.
Samo sam pomislila: a, budale! :D
  • Information