Samostojeći grijači za uši
moje smeđe su sklopive, to jest ulaze same u sebe ko antena od radija
, onaj dio koji ide preko glave, jel
inače, odlično mjesto za zekotove uši je torba, i to remen koji ide na ruku, samo ih omotajte i to je to
inače, odlično mjesto za zekotove uši je torba, i to remen koji ide na ruku, samo ih omotajte i to je to
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Hoće to kad imaš toliko para da se ne pitaš
Ah, lijepa sjećanja. Vidjela sam nekog džogera u Beču s tim na ušima, pitala ga gdje je kupio i pohrlila po svoje. Uopće mi nije bilo čudno da to toliko košta
Onda sam po drugi par poslala mamu koja mi je ukazala na to da sam mogla i na nešto pametnije potrošit pare.
- robot jura
Kak se ovo ponaša kod bicikliranja? Bojim se da mi ne ispadne.Omega » wrote:Ako uši mogu bit u raju, nako, separirane od ostatka tijela, onda su definitivno u raju kad je na njima ovo
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
- robot jura
Super, onda idem u nabavku. Jedini problem će biti što na proljeće i jesen kad zafijuče vjetar. Uha me bole na biciklu, ovo se baš i ne nosi kad nije zima.ombia » wrote:Ne padne, mozes i skakati s time.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Da te utješim, ovi gore, UGG koštaju 600 knSilajn » wrote:Hoće to kad imaš toliko para da se ne pitašAh, lijepa sjećanja. Vidjela sam nekog džogera u Beču s tim na ušima, pitala ga gdje je kupio i pohrlila po svoje. Uopće mi nije bilo čudno da to toliko košta
![]()
Onda sam po drugi par poslala mamu koja mi je ukazala na to da sam mogla i na nešto pametnije potrošit pare.
Ima i tanja verzija toga jer i mene muci vjetar kad zafijuce, isto sam cesto na biciklu, evo bila neki dan. Ni bog me ne bi dobio bez toga.robot jura » wrote: Super, onda idem u nabavku. Jedini problem će biti što na proljeće i jesen kad zafijuče vjetar. Uha me bole na biciklu, ovo se baš i ne nosi kad nije zima.
Ili, da to mi je ruzno al imas one trake za usi, preko glave idu.
A imas i od flisa ove za kad je malo toplije, al to nisam isprobala osobno.

Meni to djeluje pretankoSilajn » wrote:Takvi slični su mojii nije to za malo toplije, to mi je bolje od kape kad stvarno puše.
Kako stoje, zakvace se na skoljku?
-
- Information
-