Meni je i jedno i drugo ime ružno.Aurora » wrote:Što mislite o imenima Charlotte i Zora?
Imena i sve ostalo vezano za njih
Charlotte nikako i ničemu nije prikladno za ovo podneblje 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Jedni moji poznanici su koda davanja imena odlučili da on daje imena sinovima, a ona kćerima, kada i koliko ih bude.rh4ps0dy » wrote:Meni odma Bijelo dugme krene svirati u glavi.
Imam taj problem da većini imena nađem neku čudnu asocijaciju. I da mi se jako malo muških imena dopada, da.
Razlog tome je da se ne bi pitali od kud su izvukli imena suprotnog spola, da to nisu slučajno asocijacije na bivše ljubavi i slično.
The planet is fine. The people are fucked.
A čuj ovi su i inače puni povjerenja jedno u drugo, a to ispliva i u ovako bezazlenoj situaciji kao što je imenovanje djeteta.Éowyn » wrote:Meni je to baš bezvezno da tate daju imena sinovima, a mame kćerima. Uostalom, kao da ne mogu ja nazvati kćer Ivana po svom bivšem dečku Ivanu
Moram napomenuti da još nemaju djece.
-
Almost Rosey
Ae. Ali mi je Zora lijepo.A.P. » wrote:Charlotte nikako i ničemu nije prikladno za ovo podneblje
Zapravo, što sam starija, sve su mi ljepša tradicionalna imena. Eva
Ne volim kad se ljude naziva psećim imenima - Lara, Luna, Zara i sl.
Meni su guba psi s ljudskim imenima, ali to zna biti shvaćeno uvredljivo.Almost Rosey » wrote: Ae. Ali mi je Zora lijepo.
Zapravo, što sam starija, sve su mi ljepša tradicionalna imena. Eva![]()
Ne volim kad se ljude naziva psećim imenima - Lara, Luna, Zara i sl.
Meni bi bilo fora da upoznam psa ili mačku koji se zovu kao ja.Éowyn » wrote:Mačak od moje bake se zvao Mačak Marko (dakle ne samo Marko već Mačak Marko) i moj bratić koji se zove Marko nije imao baš ništa protiv.
-
Almost Rosey
Kao iz slikovniceÉowyn » wrote:Mačak od moje bake se zvao Mačak Marko (dakle ne samo Marko već Mačak Marko) i moj bratić koji se zove Marko nije imao baš ništa protiv.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Što bi rekla moja baka, a što fali Kati i Ani?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ma ne, za djecu. Jedna joj se unuka zove Izabela. Nikako joj nije mogla zapamtiti ime, ali znala je da je "nešto po grožđu". 
Potpisi su za budale.
Pa znam, zezam se samo. Tako moja prabaka nije mogla zapamtiti da joj se jedno praunuče zove Lea i bila je uvjerena da se zove AlejaHekatonhir » wrote:Ma ne, za djecu. Jedna joj se unuka zove Izabela. Nikako joj nije mogla zapamtiti ime, ali znala je da je "nešto po grožđu".
Desire makes slaves out of kings.
Dobro da ju nije zvala Tudum ili Hotela.Hekatonhir » wrote:Ma ne, za djecu. Jedna joj se unuka zove Izabela. Nikako joj nije mogla zapamtiti ime, ali znala je da je "nešto po grožđu".
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Hekatonhir » wrote:Ma ne, za djecu. Jedna joj se unuka zove Izabela. Nikako joj nije mogla zapamtiti ime, ali znala je da je "nešto po grožđu".
Koja asocijacija
Kata mi je staromodno, podsjeća me na staru ženu, a osoba ga mora nositi u svim fazama; Ana mi je preobično, ali ok, kratko je.Hekatonhir » wrote:Što bi rekla moja baka, a što fali Kati i Ani?
-
Almost Rosey
Katarina, Katja, Kaća, Kaćuša...blue » wrote:Kata mi je staromodno, podsjeća me na staru ženu, a osoba ga mora nositi u svim fazama; Ana mi je preobično, ali ok, kratko je.
- Stitch
- Head Honcho
Ja već dvadeset godina imam ime za kćerku. Samo, nikako da je napravim.
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
Koje je?Hekatonhir » wrote:Ja već dvadeset godina imam ime za kćerku. Samo, nikako da je napravim.
Obećajem, neću ga oteti
- Stitch
- Head Honcho
Možeš ti obećavati, ali ime je tajna. Moramo biti intimni da ti ga otkrijem. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Ne znam, ali odgovara mi da svi misle da si spavala sa mnom.Zekoslawa » wrote:A hoće imati brata Regoča?
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
U biblijskom smislu, pretpostavljam?Hekatonhir » wrote:Možeš ti obećavati, ali ime je tajna. Moramo biti intimni da ti ga otkrijem.
@zec: ne znam, nisam ni ja, ali meni je fora kad nekoga nešto tako dugo drži. Ako nije iz nekih patoloških razloga, tojest
-
- Information
-