Jebote, kol'ko nas ima!
U tom slučaju, kako već rekoh, tražit ćemo posao koji se može raditi noću. A mislim...Tea Tree » wrote:
Jednog dana ćete i vi početi raditi i nećete se moći prilagoditi i vječno ćete biti umorni, kao što sam i sama.
Oho, dobrodošla, Eržika!
- Erzsébet Báthory
Vidim tek sadErzsébet Báthory » wrote: Zna se tko je grofica Báthory.
A lijepo sam ja govorio da ne valjda da muž uzima ženino prezime, to je sigurno zbog toga
10 kao 10 prije podneva ili 10 prije ponoći?OliverZG » wrote: Jel' te doma imaju potrebu maltretirat u npr. 10 sati ?
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Erzsébet Báthory
Ja bi radije bila 666, ali još nas nema toliko.
Da bome da me tlače.OliverZG » wrote: Općenito, ranije ujutro misleći da nisi normalna jer spavaš do podne i slično.
Jer je, citiram, jutro najbitniji dio dana.
I je, samo što je jutro kad se ustanem, ne od 7 do 11.
Poše, ja sam odselila milijun kilometara od doma pa su me znali zivkat ujutro da se probudim.
Riješila sam to tako da bih ih ja zvala prije nego odem spavat i rekla da sam se tek probudila.
E, ovo ne može. Ljetna jutra na moru su super, ako ti nije upravo vrijeme za leć.MightyMe » wrote:Meni je jutro jako čudan dio dana. Kad ga ne prespavam, obično imam nešto za raditi pa prođe btzo. Ali kad ga ne prespavam čudim se jutru, i samom sebi, koliko dan dugo traje. Jer kad se probudiš ljeti u 6 do 1, kad se obično budim, ima 7 sati. Čak otiđem do mora koji put u danu, jer neman što raditi
I što fali moru po danu, ako si već nekom nesrećom budan?
Vidjela sam ovo
OliverZG wrote: Tea tree![]()
I nije to isto kad čitaš ujutro i po noći, to ti samo misliš da je isto. Da par dana zaredom legneš "ko sav normalan svit", uvidjela bi kako nije normalno da se danju spava, a po noći radi i da nije bitno koliko spavaš, bitno je to da je "čovjek produktivan ujutro" i nije slučajno to što se "sve na svijetu radi ujutro".dejzi » wrote:
Da bome da me tlače.
Jer je, citiram, jutro najbitniji dio dana.
I je, samo što je jutro kad se ustanem, ne od 7 do 11.![]()
A ne, ne, ono je već kasna ura, nemoj tako. Tada već polako treba stavljati juhu u lonac.OliverZG » wrote: Ja se s tim slažem.
Ono je jutro kad roditelji obično iz nekog razloga smatraju da je jutro pa tlače.
Reci ti njemu da ptičice počnu pjevuckati daleko prije svitanja i da propušta te zvukove.ex anais » wrote:Meni je ujak rekao kad se žalio na svog sina koji isto takoda je žalosno ne vidjeti sunca ni svitanja. Pa sam ja zamalo rekla da ja to sve vidim, prije spavanja.
Bit će da su roditelji isti bez obzira na geografsku dužinu i širinuZekoslawa » wrote: I nije to isto kad čitaš ujutro i po noći, to ti samo misliš da je isto. Da par dana zaredom legneš "ko sav normalan svit", uvidjela bi kako nije normalno da se danju spava, a po noći radi i da nije bitno koliko spavaš, bitno je to da je "čovjek produktivan ujutro" i nije slučajno to što se "sve na svijetu radi ujutro".
To je to. Identično.Zekoslawa » wrote: I nije to isto kad čitaš ujutro i po noći, to ti samo misliš da je isto. Da par dana zaredom legneš "ko sav normalan svit", uvidjela bi kako nije normalno da se danju spava, a po noći radi i da nije bitno koliko spavaš, bitno je to da je "čovjek produktivan ujutro" i nije slučajno to što se "sve na svijetu radi ujutro".
Plus još ono da je san prije ponoći bolji od sna poslije ponoći.
Nah, to se ne broji jer nije prava ponoć.Tea Tree » wrote: Ako ideš spavati u 6 ujutro, to je prije ponoći.
Meni se čini strašnije biti primorana na takvo rano dizanje da bih mogla vidjeti svitanje.ex anais » wrote:Meni je ujak rekao kad se žalio na svog sina koji isto takoda je žalosno ne vidjeti sunca ni svitanja.
Vidim da nas se dovoljno skupilo pa predlažem da razvijemo strategiju jebanja u mozak onih kojima je sve bolje, zdravije i važnije ujutro.
Imaš plan?Tea Tree » wrote:
Vidim da nas se dovoljno skupilo pa predlažem da razvijemo strategiju jebanja u mozak onih kojima je sve bolje, zdravije i važnije ujutro.
-
- Information
-