Zato jer ste površne.
Dječja odjeća i obuća (kupovina putem interneta)
Da, da, to je trenutno moje najdraže odredišteblaze » wrote:tristana, bijela haljina je![]()
a ovo z@v prvi put čujem, tj. vidim. lijepo ali preskupo, samo za mamu dolazi u obzir
Tupelo, vjeruj mi, nećeš se ni okrenuti, meni je potpuno nejasno kud je to vrijeme proletilo, kao da sam jučer sa smotuljkom došla iz rodilišta...
Baja, moja voli suknje jer ju sve hlače "stišću"
Vrlet, ona je trenutno zaljubljena u Steva Urkela tak da mislim da ne odgovaraš profilu
Da, šteta.... javi kad se zaljubi u Charliea Harpera, može?Tristana » wrote:
Vrlet, ona je trenutno zaljubljena u Steva Urkela tak da mislim da ne odgovaraš profilu
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nije da moja neće suknje nego je većinu odbacila jer su prefine (ne valjaju cvjetići, ne valja boja...)... valjda se planira u dogledno vrijeme odmetnuti u hajduke
tako da nije samo do suknjica nego tvoja ostavlja onaj romantični dojam, kao sarah key
Hihihihihi Bajica bi u našem ormaru ostala golabaja » wrote: nije da moja neće suknje nego je većinu odbacila jer su prefine (ne valjaju cvjetići, ne valja boja...)... valjda se planira u dogledno vrijeme odmetnuti u hajduke![]()
![]()
tako da nije samo do suknjica nego tvoja ostavlja onaj romantični dojam, kao sarah key

OK ali majice su nam sve jednobojne, ima čak i sivih
zato ne bi ja
iz izloga biram; bijelu haljinicu na volane, ružičastu haljinu te obje suknje
-
- Information
-