Jel ovdje komentiramo komentatore prijenosa ili nominacije i dobitnike?
O prvoj temi nemam što reći, više mi nekad smetaju nego što koriste.
Enivej, nisam ni gledala prijenos pa je i to razlog što stvarno nemam što reći.
Ali na temu nominacija i dobitnika bi se bome dosta dalo popričati a ja sam toliko nezadovoljna da moji komentari lako mogu prijeći u napad, a to nećemo.
Dobitnica za glavnu žrnsku ulogu mo je jedna od omiljenih glumica ( a malo ih ima koje to nisu

) pa mi je drago zbog nje, a sad se ionako kanim pogledati taj film pa ću imati više za reći.
Iskreno, Leo je naš najdraži ljubimac, žao mi je zbog njega ali još mi je više žao što su ga i do sad toliko oštetili nedajući mu zaslužnog oskara. Ova uloga za koju je nominiran i nije najbolja njegova do sad.
Najveće mi je razočarenje 12 godina rob i to zbog nagrade za najbolji film i scenarija a to je baš najgore u filmu, kojem ni režija nije najbolji dio.
Što se tiče voditelja tog planetarno popularnog eventa, ja sam vrlo zadovoljna ko god to bio .
Volim taj njihov humor čaK i kad ne volim. Znam da je to sve jako dobro pripremljeno i da se ima jako malo mjesta za improvizaciju. To je sve djelo jednog ovećeg tima scenarista, grupe različitih ljudi vjera, nacije,spola, seksualnih i inih opredjeljenosti tako da se svi stilovi duhovitog izričaja jednako zastupaju. Svima ponešto.
Kako stoje stvari isto je i s članovima višebrojnog žirija, samo što u slučaju izbora velik tj prevelik broj članova dopušta više manipulacije i manje kontrole a to meni sugerira jednu zločestu misao da nije zlato sve što sja.
Oću reć, puno baba kilavije dite...