Koji bibi vozite?
Mogao bi da.judolino » wrote: Zaboga, zar bi itko mogao i u najluđim snovima pretpostaviti da voziš nekakav jeftin bicikl?
Kad sam kupovao tutač, pride sam dobio kiu.
K tome, puno ljudi za po gradu i imaju jeftine bicikle, da prijedju tih par ulica i ak im je kicma zdrava. Tek za prirodu onda nabave nesto bolje.
Prodjes centrom kopenhagena i mislis sve socijalni slucajevi kad vidis na cemu se voze.
That makes two of us.judolino » wrote:Ja sam jedan od rijetkih koji bi htio kupiti terenca S RAZLOGOM. Osim toga, nisam ni baba.
Za par godina ću ga i imati.
Do tada će Mazga skvičati po gudurama.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Lada pije kao i svaki drugi Rus, a i strašno je kvarna.Pješčana » wrote: Lada Niva!!
Kupila bih nju, na plin čak, namjesto Mazge, da me prijateljica (Ruskinja, k tome!) nije odgovorila ciframa koje je utukla na brojne servise.
Al' da ide tamo gdje ni ljudska noga ne može - bome ide, provjereno više puta.
I 10 ljudi stane u nju, ako niste znali.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zagreb, na primjer.Pješčana » wrote:je, Lada nije šparna, ali je potrebita u mjestima gdje snijeg zapada a ceste nisu ravne
ElliQuinn » wrote: Zagreb, na primjer.Bez pravog pogona ne možeš parkirati ni izaći s parkirališta.
bome ja zadnja dva tjedna jedva uspijevam izaći sa zagrebačkih parkinga. ne bi Lada škodila
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- MadnessInMethod
chevrolet spark, 2 godine star, srebrne boje.
prije njega sam kotrljala daewoo tico tamnocrvene boje - taj auto bi se još uvijek kotrljao i s 15 punih godina da ga šogorica nije razbila (nakon što sam joj ga dala, tako da je ona ostala bez auta, ne ja) - i nema boljeg auta za snijeg (osim možda nive), staješ u 20 cm svježeg snijega i izlaziš bez problema. a ako negdje i zapadneš loviš dva malo snažnija tipa i žicaš ih da ti podignu auto i spuste ga 2 metra dalje na cestu
prije njega sam kotrljala daewoo tico tamnocrvene boje - taj auto bi se još uvijek kotrljao i s 15 punih godina da ga šogorica nije razbila (nakon što sam joj ga dala, tako da je ona ostala bez auta, ne ja) - i nema boljeg auta za snijeg (osim možda nive), staješ u 20 cm svježeg snijega i izlaziš bez problema. a ako negdje i zapadneš loviš dva malo snažnija tipa i žicaš ih da ti podignu auto i spuste ga 2 metra dalje na cestu
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
Hm, da.ElliQuinn » wrote: Zagreb, na primjer.Bez pravog pogona ne možeš parkirati ni izaći s parkirališta.
Zato ti ja trebam doći na prakiralište.
Pokušat ću večeras otvoriti temu o isparkiravanju s tvog parkirališta
Moram ti reći da imaš u najmanju ruku osebujan ukus, ako su ti oni lijepi.Tea Tree » wrote: Ijao!Da je 740 GLE, rekla bih ti da imaš najljepši auto ikad.
Ni ovako nije daleko od toga.
Skinheadsi, takav si!
Ma kurac ona zna, nije ona gurala volva tri kilonetra. A ja jesam, jebem ga u usta švecka!
Bez jebe, crko ko pička pred Zagrebom.
Ja nisam par kilometara nego parsto metara, ali bila je uzbrdica. E da, dvaput mi se ugasio usred grada, usred vožnje (judolino » wrote: Ma kurac ona zna, nije ona gurala volva tri kilonetra. A ja jesam, jebem ga u usta švecka!
Bez jebe, crko ko pička pred Zagrebom.
Skinheadsi, takav si!
Ma, jebo osjećaj.Chiro » wrote:
Ja nisam par kilometara nego parsto metara, ali bila je uzbrdica. E da, dvaput mi se ugasio usred grada, usred vožnje (). Otišla mi pumpa za gorivo, i čim bi išao iz druge u prvu, adio. Super osjećaj.
Bitno da voziš švecko jebeno auto, jelda?
Tak mi se frend zajebo, živa koma.
No dobro, realno, Volvo je tutač u pičku materinu dok radi. E, jebiga, kad ga kupuješ, nitko ti ne kaže da čak i to nordijsko vozilo može otić ukurac...
Zapravo, da. Od davnih dana sam obožavatelj švecke automobilske industrije, i bila mi je velika želja bar jednom u životu posjedovati nekog volvaća ili saaba. E onda sam jedno razdoblje bio bez auta, ali mi je radi posla postao neophodan i morao sam navrat-nanos nešto kupiti. Zapravo mi je ideja bila kupiti S40, ali sam imao novaca na knap, pa ne bi mogao registrirati auto. Niti točiti gorivo u njega, ali pustimo sad to.judolino » wrote: Ma, jebo osjećaj.
Bitno da voziš švecko jebeno auto, jelda?
Tak mi se frend zajebo, živa koma.
No dobro, realno, Volvo je tutač u pičku materinu dok radi. E, jebiga, kad ga kupuješ, nitko ti ne kaže da čak i to nordijsko vozilo može otić ukurac...
Eto, Herpe, da imam vremeplov, tamo bi išao.
Skinheadsi, takav si!
Ma. mogo si kupit Saab J-35. Zvijer od vozila...Chiro » wrote:
Zapravo, da. Od davnih dana sam obožavatelj švecke automobilske industrije, i bila mi je velika želja bar jednom u životu posjedovati nekog volvaća ili saaba. E onda sam jedno razdoblje bio bez auta, ali mi je radi posla postao neophodan i morao sam navrat-nanos nešto kupiti. Zapravo mi je ideja bila kupiti S40, ali sam imao novaca na knap, pa ne bi mogao registrirati auto. Niti točiti gorivo u njega, ali pustimo sad to.
Eto, Herpe, da imam vremeplov, tamo bi išao.Kupio bi twingića nekog ili tako nešto.
Tvingač je lud tutač u pičku materinu! To je živo malo čudovište, neugledno, a živčano ko stekli pes!
judolino » wrote: Ma. mogo si kupit Saab J-35. Zvijer od vozila...
Viggen mi je najdraže njihovo vozilo, zapravo.
Dobar je Twingač, dobar. Clio isto nije loš, ali ima manje mjesta u kabini. Bar stariji modeli, ne znam kako je u zadnja dva.Tvingač je lud tutač u pičku materinu! To je živo malo čudovište, neugledno, a živčano ko stekli pes!
Skinheadsi, takav si!
Škoda octavia, 1.6 benzinjara, tamno plava iz 2006. Savršena pila...gepek k'o skladište.
Prije Seat toledo...a prije...ne bi stalo sve tu.
Judo - suzuki mali džipac, ako ti je samo za dolaziti i odlaziti,a ne treba drva iz šume vući - nekad se zvao Jimny. Ide malac svuda.
Prije Seat toledo...a prije...ne bi stalo sve tu.
Judo - suzuki mali džipac, ako ti je samo za dolaziti i odlaziti,a ne treba drva iz šume vući - nekad se zvao Jimny. Ide malac svuda.
-
- Information
-