Žene bolje voze!
Ha ha, ovo je teorija i od mog frenda.Pješčana » wrote:hmm.
s obzirom na to da su muškarci kreirali aute i cestovni promet i pravila, ima mi smisla da su muškarci snalažljiviji u svemu tome.
Zato mu nije bed poslati ženu na tehnički da umilno trepće okicama.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Prolistati temu, a za one ambicioznije, jesu li cesce muski ili zenski vozaci na fotkama?
http://www.forum.hr/showthread.php?t=325011&page=353
http://www.forum.hr/showthread.php?t=325011&page=353
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Nije. Ali imao sam i ja tako loš mobitel.
Potpisi su za budale.
Da.Tea Tree » wrote:Je li problematično voziti 200 km/h (jer brže od toga i ne ide) auto star 20 godina, pri čemu se volan trese, a buka u kabini je tolika da je nemoguće pričati na mobitel?![]()
(bez naočala, uz -1.75)
To čine samo kreteni ala Kerum, s tim da on barem ima dobar auto i manja je vjerojatnost da će s takvim autom nekome/nekima oduzeti život zato što je FORA voziti 200 na sat.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
kamikazaTea Tree » wrote:Je li problematično voziti 200 km/h (jer brže od toga i ne ide) auto star 20 godina, pri čemu se volan trese, a buka u kabini je tolika da je nemoguće pričati na mobitel?![]()
(bez naočala, uz -1.75)
kažu u HAKu da 'muškarci od žena mogu učiti'
"Budući da dobar i siguran vozač mora u potpunosti biti uključen u prometnu situaciju, u čimbenicima sigurne vožnje postoje razlike između žena i muškaraca, i to na štetu muškaraca koji su skloniji preuzimanju većeg rizika, agresivnijim reakcijama i traženju osjećaja uzbuđenja u vožnji."
Tako je bilo oduvijek...u većini slučajeva. Možemo se učiti? Čemu?
Pa recimo tome da vozila i vožnja služe za prijevoz putnika i/ili robe, a ne da nadomjeste sladostrašće ili centimetre kojih nema u ostatku života.karambol » wrote:
"Budući da dobar i siguran vozač mora u potpunosti biti uključen u prometnu situaciju, u čimbenicima sigurne vožnje postoje razlike između žena i muškaraca, i to na štetu muškaraca koji su skloniji preuzimanju većeg rizika, agresivnijim reakcijama i traženju osjećaja uzbuđenja u vožnji."
Tako je bilo oduvijek...u većini slučajeva. Možemo se učiti? Čemu?
I da je smisao i krajnji cilj negdje stići ŽIV, iako možda pritom nisi doživio orgazam i pipmek ti nije izrast'o za 5 cm.
Ne govorim tebi osobno, nego svima onima kojima je vožnja po normalnoj cesti, u normalnom autu sve ono što sam gore nabrojala.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
A je, u pravu si...još na početku sam rekao da je to pitanje stanja sive mase, a ne spola. Iako, statistike pokazuju da mi muški baš nemamo upotrebljivu sivu masu u srazu s nagonima i lovačkim instiktima...Morticia » wrote:
Pa recimo tome da vozila i vožnja služe za prijevoz putnika i/ili robe, a ne da nadomjeste sladostrašće ili centimetre kojih nema u ostatku života.
I da je smisao i krajnji cilj negdje stići ŽIV, iako možda pritom nisi doživio orgazam i pipmek ti nije izrast'o za 5 cm.
Ne govorim tebi osobno, nego svima onima kojima je vožnja po normalnoj cesti, u normalnom autu sve ono što sam gore nabrojala.
Ja se npr. odem izdivljati na karting ili na grobničku stazu...Ima još mjesta, ali neću ih popularizirati jer sam sebičan...
Tea Tree » wrote:Je li problematično voziti 200 km/h (jer brže od toga i ne ide) auto star 20 godina, pri čemu se volan trese, a buka u kabini je tolika da je nemoguće pričati na mobitel?![]()
(bez naočala, uz -1.75)
Sreća da ima auta ispred šta koče, životinje ne bi ni vidila tako ćoravakarambol » wrote:
Ma to joj smeta samo kad počne pisati poruke...Onda svi ljudi i životinje odluče pretrčavati cestu, a one budale ispred tebe koče sumanuto...
Ne pretrčava nitko po autocesti.
Pa ne mogu tako brzo voziti po magistralnim cestama.
Pa nisam kamikaza, pobogu!
Kao da je meni svjedno hoću li poginuti svaki put kad sjednem u auto.
Nema opasnosti da ću nauditi sebi i drugima ako je auto u ispravnom stanju, koliko god je star.
To je trebalo biti smiješno jer je auto koji sam vozila tako brzo bio jako star i nema onu udobnost i opremu kakvu imaju novi(ji).
Zato se trese i zato je buka u kabini.
A, imao je puno konja i kubika, kako bi inače mogao postići tu brzinu?
Pa nisam kamikaza, pobogu!
Nema opasnosti da ću nauditi sebi i drugima ako je auto u ispravnom stanju, koliko god je star.
To je trebalo biti smiješno jer je auto koji sam vozila tako brzo bio jako star i nema onu udobnost i opremu kakvu imaju novi(ji).
Ako voziš 200 na sat igdje gdje cesta nije predviđena za vožnju 200 na sat naravno da ugrožavaš i sebe i druge. 
Mislim, i u F1, na stazi, ugrožavaš sebe pri vožnji od 200 km/h, al' kome je gušt riskirati da skonča k'o palačinka nek' izvoli, nemam ništa protiv, dok pritom ne ugrožava i MOJ život.
Mislim, i u F1, na stazi, ugrožavaš sebe pri vožnji od 200 km/h, al' kome je gušt riskirati da skonča k'o palačinka nek' izvoli, nemam ništa protiv, dok pritom ne ugrožava i MOJ život.
Tea Tree » wrote:Ne pretrčava nitko po autocesti.
1. Strgana je ograda tamo u Blatu kod one bolnice koju nikad nisu izgradili. Tuda sam pretrčavala s 2 (dva) psa (doberman i doga) na lajni. Zaustavljanje na sredini bilo je jako napeto, jer me je uvijek bila frka da ne nastave trk i odvuku me za sobom.
2. Tamo kod nadvožnjaka za Heinzelovu bila je rupa u ogradi koja dijeli dvije trake pa smo frendica i ja autom tuda prolazile na onaj nekakav čudni parking i kratile si put do Kvatrića za dobrih 15-20 minuta. Sve dok muž nije saznao za to. Naime, pohvalila sam se kako smo našle super prečicu.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
reklo bi se da jestTea Tree » wrote:Pa nisam kamikaza, pobogu!Kao da je meni svjedno hoću li poginuti svaki put kad sjednem u auto.
već sam rekla da sve manje volim brzine što sam starija (valjda osvještavanje svih onih situacija iz kojih sam se čudom izvukla), a k tomu kod starih auta imam paranoju da će se nešto odšarafiti od silnih vibracija
Kroz moje naselje ide autocesta, ja i još hrpa klinaca smo u niže razrede osnovne škole išli prelazeći tu autocestu jer je bilo 20 minuta bliže nego ići okolo mostom. Dan danas kad razmišljam mi nije jasno jesu li naši roditelji debili ili koji kurac jer ne znam ko bi me danas natjero da tamo pređem dvotračnu autocestu zg-lipovac u oba smjera gdje je promet gust da isus ne bi pretrčao na vrijeme. I tamo puštat klince 7-10 godina da sami prelaze svakodnevno dvaput. Uagh.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Tea Tree » wrote:Ne pretrčava nitko po autocesti.Pa ne mogu tako brzo voziti po magistralnim cestama.
Pa nisam kamikaza, pobogu!Kao da je meni svjedno hoću li poginuti svaki put kad sjednem u auto.
To je trebalo biti smiješno jer je auto koji sam vozila tako brzo bio jako star i nema onu udobnost i opremu kakvu imaju novi(ji).Zato se trese i zato je buka u kabini.
Zakopavaš se samo dublje i dublje.
Bolje priznaj odma da si kamikaza
a nije nigdje predviđeno 200km/h; autoput ima limit na 130Morticia » wrote:Ako voziš 200 na sat igdje gdje cesta nije predviđena za vožnju 200 na sat naravno da ugrožavaš i sebe i druge.![]()
Pa možeš skončati k'o palačinka i pri brzini od 130 km/h koja je dopuštena brzina na našim autocestama. I pri manjim brzinama.Morticia » wrote:Ako voziš 200 na sat igdje gdje cesta nije predviđena za vožnju 200 na sat naravno da ugrožavaš i sebe i druge.
U slučaju frontalnog sudara dva automobila, ako se npr. oba voze brzinom od 100 km/h, što je ponegdje dozvoljeno i na magistralnim cestama, misliš da neće biti velikih problema?
Vidiš, ja sam upravo zato prije nekog putovanja uvijek vozila auto mehaničaru na "sistematski".baja wrote: reklo bi se da jest![]()
već sam rekla da sve manje volim brzine što sam starija (valjda osvještavanje svih onih situacija iz kojih sam se čudom izvukla), a k tomu kod starih auta imam paranoju da će se nešto odšarafiti od silnih vibracija![]()
Ovo kod nadvožnjaka za Heinzelovu i kod bolnice u Blatu službeno nije autocesta. Imala sam na umu sve nakon naplatnih kućica. Ne bih baš na Slavonskoj vozila 200.Tupelo wrote:![]()
1. Strgana je ograda tamo u Blatu kod one bolnice koju nikad nisu izgradili. Tuda sam pretrčavala s 2 (dva) psa (doberman i doga) na lajni. Zaustavljanje na sredini bilo je jako napeto, jer me je uvijek bila frka da ne nastave trk i odvuku me za sobom.![]()
2. Tamo kod nadvožnjaka za Heinzelovu bila je rupa u ogradi koja dijeli dvije trake pa smo frendica i ja autom tuda prolazile na onaj nekakav čudni parking i kratile si put do Kvatrića za dobrih 15-20 minuta. Sve dok muž nije saznao za to. Naime, pohvalila sam se kako smo našle super prečicu.Radile smo to skoro pola godine svaki dan.
![]()
-
- Information
-