Terminatorice, laku noćZekoslawa » wrote:Jepite se, neradnici jedni, opet me zapričavate. Moram poslati svoje čedo na daleki put. Ajte pok!
Tema za pružanje podrške Eksači
Neki dan sam rekao kako u SADu spenkaju djecu kao nešto OK. Uz to sam spomenuo elektrošokiranje kao metodu liječenja, evo sad sam našao o tome.
Dakle nije u pitanju Texsas nego ta ta ta ta kako kažu civilizacijski najnapredniji / obrazovaniji dio SADa Massachusetts.
Tako liječe autističnu djecu te piše djecu sa emocionalnim problemima što god to značilo. Video je čini mi se iz 2002 kad su 31 puta
elektrošokirali učenika. U svakom slučaju događalo se i vjerojatno događa 2000ih.
Tekst
Video
Molim ne shvatiti ovo kao suptilnu prijetnju eksači jer ne uči.
Dakle nije u pitanju Texsas nego ta ta ta ta kako kažu civilizacijski najnapredniji / obrazovaniji dio SADa Massachusetts.
Tako liječe autističnu djecu te piše djecu sa emocionalnim problemima što god to značilo. Video je čini mi se iz 2002 kad su 31 puta
Tekst
Video
Molim ne shvatiti ovo kao suptilnu prijetnju eksači jer ne uči.
Ha ha ha.Zekoslawa » wrote:Šta ti bi, Karl, uvijek si bio društven mladić?
Dobro je to. Valjda će ti se netko javiti do obrane. Ti svakako budi svjesna datuma i vremena. Ako treba podsjetnik samo reci.Nije mi se javilo čedo.Nadam se da je to zato štu mu je dobro na odredištu, dobro ga tretiraju i dobro se zabavlja, pa je zato zaboravilo na staricu majku.
Šta se duriš odma.Karl Jozef » wrote: Ha ha ha.
Ne, ne, da bih ga prijavila, moram ga donijeti zgotovljenog i uvezanog, što će reći da će mi tkogod morati javiti gdje mi je čedo prije nego što se uopće odredi datum obrane. I potrošit ću 500 kn za printanje i uvez.Dobro je to. Valjda će ti se netko javiti do obrane. Ti svakako budi svjesna datuma i vremena. Ako treba podsjetnik samo reci.
Pa ono da me malo tješiš i tako to.Zekoslawa » wrote: Šta se duriš odma.
Aha pa tako je to i tu. Jel' ta verzija odobrena kao završna?Ne, ne, da bih ga prijavila, moram ga donijeti zgotovljenog i uvezanog, što će reći da će mi tkogod morati javiti gdje mi je čedo prije nego što se uopće odredi datum obrane. I potrošit ću 500 kn za printanje i uvez.
500kn, koliko to komada? Još kad ti naplate onu kapu, ...
Dobro, evo-nemam ni ja život. Nema ni eksača, ali voli srat da ima.Karl Jozef » wrote: Pa ono da me malo tješiš i tako to.Šta ću.
Ma ne, ja imam još napraviti uvod, zaključak i sažetak, nije još gotov rad. Ali prije nego ga zgotovim moram mu poslati analizu na provjeru jerbo vjerojatno ima koja greška.
Aha pa tako je to i tu. Jel' ta verzija odobrena kao završna?
500kn, koliko to komada? Još kad ti naplate onu kapu, ...
Uvezuju se 4 komada, jedan referadi i po jedan povjerenstvu. A onda još 300 kn za izradu diplome, kapu i ina sranja.
Već sam mislio da ćeš reć. Iako nemaš život imaš diplomu, al' eto dobra si danas bit će.
Oš ti to stić.Ma ne, ja imam još napraviti uvod, zaključak i sažetak, nije još gotov rad. Ali prije nego ga zgotovim moram mu poslati analizu na provjeru jerbo vjerojatno ima koja greška.
Dosta toga. Iako za 200kn da ćeš četri komada uvezati čini mi se jeftino.Uvezuju se 4 komada, jedan referadi i po jedan povjerenstvu. A onda još 300 kn za izradu diplome, kapu i ina sranja.Banda lupeška!
Toliko jeftino da bi se vjerojatno isplatilo otići iz Zagreba dole to isprintat i vratit se. Jel' to tvrdi uvez ili samo spiralni? Ovdje čini mi se samo taj uvez cca 80ak kuna + printanje.
Nije, samo sam pospana.Karl Jozef » wrote:eto odmah mi je lakše.
Već sam mislio da ćeš reć. Iako nemaš život imaš diplomu, al' eto dobra si danas bit će.
Jašta.Oš ti to stić.![]()
Ma ne, 500 kuna za uvez i printanje + 300 za izradu diplome. Uvez je 80 kn i ovdje. Znači, uvez x 4. Pa onda printanje, koje ne mogu obaviti kod matere na poslu i tako te stvari koje inače ljudi rade jerbo mi neće isprintati simbole iz opskurnih fontova, a kod nje to ne smijem instalirati. Znači, pitura za printer još nekih 100 i nešto. To će biti tih 500. Poslije još dođe 300.Dosta toga. Iako za 200kn da ćeš četri komada uvezati čini mi se jeftino.
Toliko jeftino da bi se vjerojatno isplatilo otići iz Zagreba dole to isprintat i vratit se. Jel' to tvrdi uvez ili samo spiralni? Ovdje čini mi se samo taj uvez cca 80ak kuna + printanje.
Tri koraka ispred mene i ćutiZekoslawa » wrote: Nije, samo sam pospana.
Ajde to je već točnije.Ma ne, 500 kuna za uvez i printanje + 300 za izradu diplome. Uvez je 80 kn i ovdje. Znači, uvez x 4. Pa onda printanje, koje ne mogu obaviti kod matere na poslu i tako te stvari koje inače ljudi rade jerbo mi neće isprintati simbole iz opskurnih fontova, a kod nje to ne smijem instalirati. Znači, pitura za printer još nekih 100 i nešto. To će biti tih 500. Poslije još dođe 300.
E sada o ovom printanju ...
Daklem pretvoriš taj konačni tekst u PDF i onda će taj PDF printat bilo gdje gdje se može čitati PDF bez obzira na simbole. Eto uštedio sam ti pare u jednoj rečenici, .... jesam dobar. Naravno za način kako pretvoriti u PDF obratite se vašem tajniku u uredovno vrijeme.
Jel, da mi moš gledat gus'cu?Karl Jozef » wrote: Tri koraka ispred mene i ćuti
A jel?Ajde to je već točnije.
E sada o ovom printanju ...
Daklem pretvoriš taj konačni tekst u PDF i onda će taj PDF printat bilo gdje gdje se može čitati PDF bez obzira na simbole. Eto uštedio sam ti pare u jednoj rečenici, .... jesam dobar. Naravno za način kako pretvoriti u PDF obratite se vašem tajniku u uredovno vrijeme.
Tragično sam informatički nepismena i nekreativna.
Uredovno vrijeme?
Zekoslawa » wrote: Jel, da mi moš gledat gus'cu?
A onoA jel?Pa to je difno! Nije mi to uopće palo na pamet, viš.
![]()
Srećom pa se okružuješ pismenima.Tragično sam informatički nepismena i nekreativna.![]()
Sad sam već velik i red je da ustanovim neko uredovno vrijeme.Uredovno vrijeme?Daj me nemoj, to su stvari koje ima pošten radni svijet, ne pristaje ti.
Ima jedan programčić (besplatan) 7MB, mogu ti ga stavit tamo ako oš. Uglavnom nakon što ga instaliraš u wordu stisneš file -> print i umjesto da izabereš svoj printer izabereš taj program i on ti to "isprinta" u PDF, nikakva daljnja namještanja odnosno možeš namještat ono što možeš i na printeru.
Druga je opcija da daš meni orginal a ja ti vratim PDF.
Ma jok.
Daj tužnu kavu, taj izgleda ko da je na drozi.A ono
Ae, svak se češe gdje ga svrbi.Srećom pa se okružuješ pismenima.
Je, od podne do dvanejst.Sad sam već velik i red je da ustanovim neko uredovno vrijeme.
Mislim da će biti druga opcija.Ima jedan programčić (besplatan) 7MB, mogu ti ga stavit tamo ako oš. Uglavnom nakon što ga instaliraš u wordu stisneš file -> print i umjesto da izabereš svoj printer izabereš taj program i on ti to "isprinta" u PDF, nikakva daljnja namještanja odnosno možeš namještat ono što možeš i na printeru.
Druga je opcija da daš meni orginal a ja ti vratim PDF.
Ajme, grmi i sijeva.
Ne, ja sam čestit čovjek.Zekoslawa » wrote: Ma jok.
EtoDaj tužnu kavu, taj izgleda ko da je na drozi.

Mda, glede onog buđenja u osam. Probudio sam se u 14:50. :beat that:Je, od podne do dvanejst.
Kako god hoćeš.Mislim da će biti druga opcija.
Ovdje onako, rominja. Ja bi da grmi.Ajme, grmi i sijeva.
Ja sam čestita sila nečista.Karl Jozef » wrote: Ne, ja sam čestit čovjek.
Šesan je, šta je je.Eto
Blago ti se. Ja sam naime išla spavati oko 8-8.30, pa sam se onda budila svakih 10-15 minuta jerbo se radi neka zgradetina odmah pored mene i već se dva mjeseca zbog nje nisam pošteno naspavala. Najprije su rušili kuću koja je tu prije bila, onda su kopali temelje za ovu novu, sad lupaju ne znam ni ja više čim, ali svakako samo nedjeljom imam mira. Ne tješi me ni to što imam pogled na preplanule bauštelce.Mda, glede onog buđenja u osam. Probudio sam se u 14:50. :beat that:
Onda sam se konačno digla oko podne jer više nije imalo smisla to mrcvarenje. Dakle, ako ti kažem da sam pospana, ima bit da ovaj put stvarno jesam.
Šta je sigurno, sigurno je.Kako god hoćeš.
Jepi se, eno ti i grom i munje i žmiganje svjetla, sve ti dajem. Mene je strah.Ovdje onako, rominja. Ja bi da grmi.
Dabome.Zekoslawa » wrote: Ja sam čestita sila nečista.
Khm, tko zna zašto.Najprije su rušili kuću koja je tu prije bila, onda su kopali temelje za ovu novu, sad lupaju ne znam ni ja više čim, ali svakako samo nedjeljom imam mira.
Valjda su ti dojadili.Ne tješi me ni to što imam pogled na preplanule bauštelce.![]()
Samorazumljivo.Onda sam se konačno digla oko podne jer više nije imalo smisla to mrcvarenje. Dakle, ako ti kažem da sam pospana, ima bit da ovaj put stvarno jesam.
Šta je sigurno, sigurno je.
Možeš i prije poslat neku verziju koja ima tih simbola da vidiš kako to otprilike izgleda da poslije ne bi bilo ajme majko.
Pa to je ko u filmovima.Jepi se, eno ti i grom i munje i žmiganje svjetla, sve ti dajem. Mene je strah.
Nedjeljom rade na crno u trgovačkim centrima.Karl Jozef » wrote: Khm, tko zna zašto.
Ne, tek sam počela gledati. Dok su gradili prizemlje nisam imala neki pogled, sad su već na drugom katu. Kad dođu do trećega (ako ga ima) taman ću ih lijepo moći vidjeti. Svejedno, koliko im se god mišice junačke svjetlucale suncem obasjane, dabogda im pneumatska bušilica pjevala serenade danonoćno.Valjda su ti dojadili.
Budem. Saću.
Možeš i prije poslat neku verziju koja ima tih simbola da vidiš kako to otprilike izgleda da poslije ne bi bilo ajme majko.
Seronjo zli.Pa to je ko u filmovima.
E, e bit će da je to.Zekoslawa » wrote: Nedjeljom rade na crno u trgovačkim centrima.
A i oni tebe pretpostavljam.Ne, tek sam počela gledati. Dok su gradili prizemlje nisam imala neki pogled, sad su već na drugom katu. Kad dođu do trećega (ako ga ima) taman ću ih lijepo moći vidjeti.
AjdeBudem. Saću.
Seronjo zli.
Pa ako im se odlučim ukazati, neće im biti krivo, pretpostavljam.Karl Jozef » wrote: A i oni tebe pretpostavljam.
Oću.Ajde
:noga u gus'cu:
Idem ća, sleepy sam. Ozbiljno.
Noć, ofca.
Neće.Zekoslawa » wrote: Pa ako im se odlučim ukazati, neće im biti krivo, pretpostavljam.
Da, daIdem ća, sleepy sam. Ozbiljno.
Vratio sam ti ovo, mali detaljćić je čini se kriv al' i to ćemo srediti.Noć, ofca.
Laku noć.
-
- Information
-