Karambole, blago ti se. Ja umirem pod ventilatorom.
Nabijem Zagreb
Moje je na minus. Bar ga takvim osjećam. Vani prži, ne možeš ni čitulju pročitat a kamol novine. U moru mi se smrznu crijeva, nakon pet minuta moram van gdje ne mogu bit pa moram unutra gdje ne mogu bit...
A o ronjenju ni govora. Još onaj gornji sloj od dva cm mogu izdržat ali na pola metra dubine pingvinima od cvokotanja ispadaju ribe iz kljunova. Eh, kako je u lipnju bilo divno, more toplije od zraka, to je ono što mi treba.
Već deset dana smo u zatvoreni u kući. Klima i laptop, nisam ni morala ići na more.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Imaš pravo-nijedan u mom smjeru nije imao struje. 
A i to listopadno drveće koje pada kad malo zapuše, sve je to nešto klimavo.
Inače, u ostalim vijestima: nađoh stan, za vikend vjerojatno selim.
I jebote, malo me trta. Sve dosad ajd nekako, al sad ostajemo samo on i ja.
Kar, brže diplomiraj, pa mi se useli umjesto tfora. Ja ću nas uzdržavati, nemaš brige.
A da, zaboravih pohvaliti našeg Kara kako se mudro dosjetio da ću trošiti pola plaće na stan i režije. Mislio je valjda da ću je trošiti na manikuru, pa se začudio kad je došao do tog zaključka.
A i to listopadno drveće koje pada kad malo zapuše, sve je to nešto klimavo.
Inače, u ostalim vijestima: nađoh stan, za vikend vjerojatno selim.
I jebote, malo me trta. Sve dosad ajd nekako, al sad ostajemo samo on i ja.
Kar, brže diplomiraj, pa mi se useli umjesto tfora. Ja ću nas uzdržavati, nemaš brige.
A da, zaboravih pohvaliti našeg Kara kako se mudro dosjetio da ću trošiti pola plaće na stan i režije. Mislio je valjda da ću je trošiti na manikuru, pa se začudio kad je došao do tog zaključka.
E da.Zekoslawa » wrote:Imaš pravo-nijedan u mom smjeru nije imao struje.
Jašta ako jedem dva tri puta tjedno, stvarno nemam.I jebote, malo me trta. Sve dosad ajd nekako, al sad ostajemo samo on i ja.
Pa dobro. Tko je vidio svaki dan jest.A da, zaboravih pohvaliti našeg Kara kako se mudro dosjetio da ću trošiti pola plaće na stan i režije. Mislio je valjda da ću je trošiti na manikuru, pa se začudio kad je došao do tog zaključka.
Hm, čekaj, čekaj...još ne znamo tko su susjedi...višekratni slon » wrote:Bravo za staniako me neka tugica obuzme od te stanarine i režija. To je previše.
Al bar ćeš imati mir.
Šta je stvarno bio potres???
Pa kako ga nisam osjetila, a tako bi mi dobro došao danas
Pa kako ga nisam osjetila, a tako bi mi dobro došao danas
Sorić!karambol » wrote:Zekoslawa, majketi! Ne nabijaj tako jako. Evo se i zemlje trese...![]()
karl! Učini nešto.
Ništa ja nisam osjetila.
Karl me podsjetio na jednu pradavnu situaciju, prije 20 i kusur godina. Pričam tako nešto s nekim likom, sjećam se da je bio Bosanac. Neki neobavezan razgovor, o svemu i svačemu i ničemu, zapili se. Da bi lik nakon nekakva dva sata, već iznerviran ispalio: Pa dobro, pizda mu materina, ja te muntam, a ti ništa!karambol » wrote: karl! Učini nešto.
Šta stvarno misliš da su svi upoznati sa Tesla-Edison fajton?
Poučak dva: Nisu svi koji ne znaju fiziku idioti.MightyMe » wrote:Većina svijeta su idioti pa je to razumljivo jer nemaju drugog izbora.
I ni jedan ni drugi nisu fizičari.
Nisu. Nigdi to ni ne kažen. Al oni koji ne znaju imaju veliki potencijal da to budu
-
- Information
-