Ja isto mislim da nas je i on citaoEuklid » wrote:Mali je bio genijalan jucer kad je rekao da kao predsjednik ne bi dao Karamarku premijerski mandat cak i ako bi HDZ pobjedio na izborima jer se toj zlocinackoj organizaciji ne smije dopustiti povratak na vlast te da je bolje imati Ustavnu i parlamentarnu krizu od toga.
![]()
![]()
Ivan Vilibald Svibor Sinčić
Meni je super kako ljudi vole mistificirati vrlo jednostavne i lako objašnjive stvari, ljudi i pojave...
Mali nije bolji od njih. Niti je pošteniji niti je mudriji. Ja ću ga, evo, prijaviti za kršenje predizborne šutnje, naprimjer...
Jer to što radi radili su i drugi. Jučer je najavio kako će ga napasti zbog kršenja, a znao je i zašto.
Svi odreda su bezveznjaci. S tim da su Kujundžić i Sinčić, onako usput, i opasni u perspektivi...
Mali nije bolji od njih. Niti je pošteniji niti je mudriji. Ja ću ga, evo, prijaviti za kršenje predizborne šutnje, naprimjer...
Svi odreda su bezveznjaci. S tim da su Kujundžić i Sinčić, onako usput, i opasni u perspektivi...
Objasni.karambol » wrote:Meni je super kako ljudi vole mistificirati vrlo jednostavne i lako objašnjive stvari, ljudi i pojave...![]()
Mali je sudjelovao skupa s njima u devastaciji, pljacki, rasprodaji nacionalnih interesa ove drzavekarambol » wrote:
Mali nije bolji od njih. Niti je pošteniji
Slazem se. Ipak mu je tek 24karambol » wrote:
niti je mudriji.
Zasto? Gdje ju je prekrsio?
Sta je to on radio, a da su radili i drugikarambol » wrote:
Jer to što radi radili su i drugi.
E objasni, pokusavam nac na portalima EPHa sto je to kompromitirajuce po njega
Zasto je on opasan na razini jednog kujundzica, kad ni on a ni kujundzic u ovom trenutku nisu u poziciji napakostit ovoj drzavi kao josipovic i kolinda koji i danas obnasaju visoke duznosti?karambol » wrote:
Aj malo ti to elaboriraj, znam da mozes bolje
..negu suludo-manijackim strukturama. aj, neka i te strukture imaju svoje predstavnike, a zaEuklid » wrote:Mislim da cemo ove izbore pamtiti po tome kako smo napokon imali prilike glasovati za nekog ko ne pripada mafijasko-zlocinackim strukturama.
mafijasenje i zlocincenje, uvijek ima vremena se postat..
..borit se za gljive protiv kemtrjelova i tako dokazat da smo zdravi..Da li cemo ispast totalni bolesnici i propustit takvu sansu, ..
prokleta
Po cemu mali pripada tim suludo manijackim strukturama? I kakve su to uopce strukture? Cim se bave i tako to? Aj pricaj nam..a unda » wrote:
..negu suludo-manijackim strukturama. aj, neka i te strukture imaju svoje predstavnike, a za
mafijasenje i sl ocincenje, uvijek ima vremena se postat..
..ne toliko po koga, koliko po.. sto. i ne toliko on, on nije bitan. bitno je kolko ce vas bit, kolko se do sada toga prikrivalo, potiskivalo.. e to je bitno..
vise od pet posto je, pa dosta, puno. ne bi trebalo bit toliko. vise od deset posto? .. e pa to je vec na granici toga da pamet ode u ilegalu dok je na vrijeme.
..jesi li prosli put izasla na izbore ove? ..ili si barem htjela izac galsat, al i eto, nisi uspjela?Chilimama » wrote:Mislim da ove izbore križam listić . Nemam za koga dati glas.
mislim, koja je razlika izmedju ovih i proslih izbora?
razumljivo mi je, ali vidim da nikako nije moguce malo smanjit emocionalni taj dozivlja sto se tice te politike neke, izbora.
tj, treba to uravnotezenije malo sve gledat. neka emocija, ali ne moze bas sve bit u njima, s njima, o njima..
Ne brini se, ni 5% a ni 10% nije ni priblizno velik broj destruktivnih glasaca koje svojim idiotizmom vec 25 godina postavljaju hdzsdp na vlast.
a ko ce mu to oduzet? kako? mislim, kako? ko? mislim.. kako?Euklid » wrote:Sta je bilo?
Frkica da Karamarko nece dobit mandat cak i ako pobjedi na izborima?
Sulude su to ideje, suludo manijakalne...![]()
ma, suludo-manijakalne, malo sam eufemisticki se izrazio..
Pa jesi ga slusa sinoc? Reka je da nije lud dat vlast veleizdajnickoj stranci! Ko ima muda to javno rec na tv? Osim njega, i eventualno mene i euklida..a unda » wrote: a ko ce mu to oduzet? kako? mislim, kako? ko? mislim.. kako?![]()
ma, suludo-manijakalne, malo sam eufemisticki se izrazio..![]()
pa ne bas. neki postavljaju i keruma na vlast. ono, vrlo konstruktivni i kreativni glasovi.miky0 » wrote:Ne brini se, ni 5% a ni 10% nije ni priblizno velik broj destruktivnih glasaca koje svojim idiotizmom vec 25 godina postavljaju hdzsdp na vlast.
kazem, pet posto je puno. sad cemo vidjet jel to preslo u epidemiju. zadnji put nisu pernarovci uspjeli dobit pet posto. sacemo vidjet malo kako to krece, jel se sta promijenilo..
malo sam ga slusao, a ono sto sam cuo je, ne znam, nema veze s primozgom. sinapse bucaju. krene se kao nesto, onda sinapse zabriju i promase cak i primozak.miky0 » wrote:
Pa jesi ga slusa sinoc? Reka je da nije lud dat vlast veleizdajnickoj stranci! Ko ima muda to javno rec na tv? Osim njega, i eventualno mene i euklida
ne radi se tu o mudima, ako mislimo na isto, a inace, mozda postoji valjda neka medicinska mogucnost da se tu i o mudima cak radi.
ali, o stosta drugom se tu radi . ne znam gdje prije pocet.. a i kad bih znao, pitanje je ima li uopce smisla.
Eto, govorit veleizdajnickoj stranci da je veleizdajnicka i da joj nece dat mandat je maloumno, govorit gradjanima da nisu gradjani krivi za svoje katastrofalno egzistencijalno stanje vec politicari je eto po nasem undi maloumno...a unda » wrote:
malo sam ga slusao, a ono sto sam cuo je, ne znam, nema veze s primozgom. sinapse bucaju. krene se kao nesto, onda sinapse zabriju i promase cak i primozak.
ne radi se tu o mudima, ako mislimo na isto, a inace, mozda postoji valjda neka medicinska mogucnost da se tu i o mudima cak radi.
ali, o stosta drugom se tu radi . ne znam gdje prije pocet.. a i kad bih znao, pitanje je ima li uopce smisla.![]()
Moze li se nize
Miki moze, glasat za hdzsdp
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..a unda wrote: a ko ce mu to oduzet? kako? mislim, kako? ko? mislim.. kako?![]()
ma, suludo-manijakalne, malo sam eufemisticki se izrazio..![]()
Pa ti ni ne znas kako se odvijaju neki procesi poslije izbora.
Nece mu niko nista oduzet.
Nego mu nece dat. Mandat. Karamarku. Jel. Koji predsjednik daje nekom. Poslije izbora. Sinapse... primozak...
Lijepo je mali rekao, bolje ustavno-parlamentarna kriza nego dat lopovima ponovo vlast
Lud je mali, totalno je lud i manijakalan, bas on se nasao ne dat Karamarku vlast
Al, vidim, brine to neke... jako ih brine...
'if you fall, i'll be there' (floor)
ma dobro, kako ce mu oduzet to pravo..ako vec trebam crtat?Euklid » wrote:
![]()
Pa ti ni ne znas kako se odvijaju neki procesi poslije izbora.
Nece mu niko nista oduzet.
Nego mu nece dat. Mandat. Karamarku. Jel. Koji predsjednik daje nekom. Poslije izbora. Sinapse... primozak...
Lijepo je mali rekao, bolje ustavno-parlamentarna kriza nego dat lopovima ponovo vlast![]()
Lud je mali, totalno je lud i manijakalan, bas on se nasao ne dat Karamarku vlast
Al, vidim, brine to neke... jako ih brine...
mislim, karamarko ili netko drugi, bilo tko, osvoji na izborima dovoljan broj glasova i neki predsjenik, pa taman to bio bio i svibor, koji je taman dobio i tvoj jos sviborastiji glas od njega samog
mislim, ne znam sta ti rec nego.. na cemu si ti ako se ne zajebajes, a nekako mi ne djeluje bas da se zajebajes..
ok, moguce je da postoje tu neke sive zone pravne, ali jedino ko ih moze znat, to je kaptol, a to bi onda imalo vec neka druga ozracja svibor pernarovih.
nadalje, aj, sto ti mislis da bi bilo u slucaju da karamarko osvoji dovoljan broj glasova, da moze sastavit sasvim solidnu vladu, da predsjednik svih predsjenika, svibor, da mu ne da mandat?
aj sto bi bilo u tom slucaju, tj koje su sve mogucnosti i sto bi iz svega toga moglo proizaci i jel bi ti to htio?
necu te uopce pitat zasto bi htio, jer smo i ovako s obje noge zagazili negdje ono, daleko malo, nije to bas dobro puno tu boravit..
miuslim
Ma ideš...malac i da se nađe u predsjedničkoj fotelji možda bi imao muda to reći, ako ga prije ne bi uvjerili da se to ipak tako ne radi...no... On je munjen poput muhe zunzare koja leti, krivuda, zuji i upada u mreže krstašima....ne bi on dugo bio u političkom ringu... 
- Euklid
- old school
..a unda wrote: ma dobro, kako ce mu oduzet to pravo..ako vec trebam crtat?
mislim, karamarko ili netko drugi, bilo tko, osvoji na izborima dovoljan broj glasova i neki predsjenik, pa taman to bio bio i svibor, koji je taman dobio i tvoj jos sviborastiji glas od njega samog, nece mu dat mandat? aj, kako? reci ce necu ti dat mandat?
![]()
mislim, ne znam sta ti rec nego.. na cemu si ti ako se ne zajebajes, a nekako mi ne djeluje bas da se zajebajes..
ok, moguce je da postoje tu neke sive zone pravne, ali jedino ko ih moze znat, to je kaptol, a to bi onda imalo vec neka druga ozracja svibor pernarovih.
nadalje, aj, sto ti mislis da bi bilo u slucaju da karamarko osvoji dovoljan broj glasova, da moze sastavit sasvim solidnu vladu, da predsjednik svih predsjenika, svibor, da mu ne da mandat?
aj sto bi bilo u tom slucaju, tj koje su sve mogucnosti i sto bi iz svega toga moglo proizaci i jel bi ti to htio?
necu te uopce pitat zasto bi htio, jer smo i ovako s obje noge zagazili negdje ono, daleko malo, nije to bas dobro puno tu boravit..![]()
miuslim
Aj ti za kaznu citat malo Ustav.
Ali ovaj put s razumijevanjem kad vec nisi Kapital.
Pa prouci malo ovlasti predsjednika da se ne sramotis dalje...
- Euklid
- old school
Frkica, frkica... kazem ja...karambol wrote:Ma ideš...malac i da se nađe u predsjedničkoj fotelji možda bi imao muda to reći, ako ga prije ne bi uvjerili da se to ipak tako ne radi...no... On je munjen poput muhe zunzare koja leti, krivuda, zuji i upada u mreže krstašima....ne bi on dugo bio u političkom ringu...
Gledam ova dva kako luduju ovdje ko na koncertu Tajči 1989-e i pitam se čemu se uopće dirati u politiku. Ionako će to uvijek biti munjeno ko i sad.
Ne znaju emigranti koliko su se spasili, ne znaju razmjere spasa.
Onog Stojića, stavili u grupu, ma neću se uopće baviti njime, neka pišu o njemu tko god želi, muka mi je i ne želim smeću davati prostora.
Ne znaju emigranti koliko su se spasili, ne znaju razmjere spasa.
Onog Stojića, stavili u grupu, ma neću se uopće baviti njime, neka pišu o njemu tko god želi, muka mi je i ne želim smeću davati prostora.
pa moja sramota je meni meni na sramotu, nekom je njegova na njegovu diku kad se nema cime drugim dicit.Euklid » wrote:
![]()
Aj ti za kaznu citat malo Ustav.
Ali ovaj put s razumijevanjem kad vec nisi Kapital.
Pa prouci malo ovlasti predsjednika da se ne sramotis dalje...
i opet nisi nista rekao, osim sto si razumio da u ustavu pise da svibor nece dat eventualnom karamarku mandat jer se sviboru ne svidja karamarko taj dan, puno je kemtrejlova bilo, a to je los predznak.. a i gljive, gljive su tu.
i na koga to uopce svibor misli? karamrko..karadjojrdje..isti je to kua..
-
- Information
-