Aktualne serije

Filmovi, serije, sve što gledamo
bliss

Post 11 Nov 2011, 22:11

A.P. » wrote:Čiju si verziju gledala?
Britansku. Meni dosadno. Kužim ja šta su htjeli postići takvim humorom, ali uopće me nije zainteresiralo :ne zna:

A.P.
Cactus

Post 11 Nov 2011, 22:13

bliss » wrote:
Britansku. Meni dosadno. Kužim ja šta su htjeli postići takvim humorom, ali uopće me nije zainteresiralo :ne zna:
Probaj s američkom :D Meni je bila bolja :o
dimnjak

Post 12 Nov 2011, 02:18

bliss » wrote:Konačno sam pogledala The Walking dead. Meh. Dosadna epizoda.

The Event sam gledala i bio mi je okej. Ništa specijalno ali se stalno nešto događa. Ona Lejla očajno glumi.
potpis.
potpis.

event je otkazan, zar ne?
bliss wrote:The Office je dooooosadan. Nakon toliko pohvala seriji koje sam čula, ostala sam strašno razočarana i sve izbrisala s diska nakon odgledane pola epizode.
potpis.

danas te sam potpisujem :zubo:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Secre@Me

Post 12 Nov 2011, 02:27

ne znam jel netko vec napisao/spomenuo :misli: ..ali sam "lijena" sad sve iscitavat,pa cu sam rec sta sam ja zadnje gledala
Modern Family - Cameron :s nasmijem se svaki put
Better with you - ne znas ko je ludji,ali su starci najjaci!
House - klasika,obozavam ga
Parenthood - nja nja na USA nacin,ali ..ima nesto,sviodja mi se prikaz tih odnosa u family.

ima toga jos,ali se trenutno nemogu sjetit...
Hard to explain to someone who has no clue. It's a daily struggle being in pain or feeling sick on the inside while you look fine on the outside
Serenità

Post 12 Nov 2011, 12:12

Secre@Me » wrote:ne znam jel netko vec napisao/spomenuo :misli: ..ali sam "lijena" sad sve iscitavat,pa cu sam rec sta sam ja zadnje gledala
Modern Family - Cameron :s nasmijem se svaki put
Better with you - ne znas ko je ludji,ali su starci najjaci!
House - klasika,obozavam ga
Parenthood - nja nja na USA nacin,ali ..ima nesto,sviodja mi se prikaz tih odnosa u family.

ima toga jos,ali se trenutno nemogu sjetit...
Parenthood je bio na tv-u proljetos, malo sam gledala, ali dok sam se ušaltala već je prošlo. A skidat mi se nije dalo.

Modern family mi je nahvaljen prošli vikend, ali mislim da nemam vremena za još jednu seriju. :crying:
Najviše mi je žao zbog Ala Bundyja. Nisam znala da još glumi.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
daze

Post 12 Nov 2011, 13:23

bliss » wrote:The Office je dooooosadan. Nakon toliko pohvala seriji koje sam čula, ostala sam strašno razočarana i sve izbrisala s diska nakon odgledane pola epizode.
Dobro je, nek si ti donijela konačni sud na temelju pola epizode.
0 new messages
bliss

Post 12 Nov 2011, 13:39

daze » wrote:
Dobro je, nek si ti donijela konačni sud na temelju pola epizode.
Pišem svoj doživljaj. U čemu je problem? Ako biram što ću ja gledati, moj konačni sud može biti donesen i nakon 5 minuta.
dimnjak

Post 12 Nov 2011, 17:13

evo, ja sam nekoliko epizoda probala pogledati. nakon 5min zujanja bi prestala zujiti tako da bi jednostavno stisnula stop.
robot jura

Post 12 Nov 2011, 21:59

Moram javno izraziti svoje zadovoljstvo nakon odgledane prve sezone Rima.
Nije aktualna serija, pa pišem ovdje - ovaj topic nije ograničen na film (barem ne u naslovu). :D

Često sam slušala o toj seriji, da je vrhunska, da je puna krvi, seksa i nasilja. Ali mi nitko nikad nije bio rekao da je i zabavna.
I možda je do tih vražjih upozorenja, pa sam očekivala more krvi i silovanja, ali nije uopće toliko strašno. Prilično realistično. I koliko kužim, povijesno (prikaz svakodnevnog života i običaja) prilično točno.
Sviđa mi se što su likovi višeslojni (osim Pulla, ali šarmantna je njegova jednostavnost), i što se slučajnost upliće u povijesne događaje. Nije da su u pitanju samo mračne strasti i velike zavjere te koje kroje sudbinu likova i svijeta (Rima).
Baš guba serija.
Jedva čekam pogledati drugu sezonu.
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
daze

Post 12 Nov 2011, 22:33

Serija je očito netipična. Jebiga, ako je netko očekivao one američke gabarite koji uključuju isfurane fore, usiljeni smijeh i pljeskanje publike normalno da se razočarao i bilo mu je dosadno. Serija je genijalna, a tako inteligentan humor nije prezentiran već dugo.

Zapravo je cijela serija revolucija iz koje se razvio sasvim novi žanr - mockumentary koji je prihvatila prikaz humora još neviđen u zacrtanim prostorima američkih serija. Ricky Gervais je jebeni genijalac i David Brent je jedan od najboljih i najpotpunijih humorističnih likova ikad stvorenih. A cijela serija je remek djelo baš zato što je nisu forsirali do desete sezone već su napravili dvije po šest epizoda. Druga sezona je još kvalitetnija.

Ako netko nije kroz seriju shvatio o kakvom se genijalcu radi, nek pogleda youtube klipove stand up komedije Rickya, možda mu približi samu seriju. A definitivni must see je njegovo vođenje Golden Globe nagrada, ili Emmya, nisam siguran.

Kad je završila serija, odnosno kad su Ameri otkupili seriju očekivao sam nekakvo američko tipično sitcom sranje. A tako je i krenulo, svi likovi su izgledali kao kad je Senifeld u seriji smislio seriju o ničemu. Ali eto, to su bile samo predrasude. I američka verzija je odlična, čak su uspjeli napraviti odmak od originala i smisliti sasvim drugi set likova. Poslije nekih pet sezona su se malo pogubili što je razumljivo, ali još i danas je solidna komedija.
0 new messages
JPK

Post 12 Nov 2011, 22:45

daze » wrote:Serija je očito netipična. Jebiga, ako je netko očekivao one američke gabarite koji uključuju isfurane fore, usiljeni smijeh i pljeskanje publike normalno da se razočarao i bilo mu je dosadno. Serija je genijalna, a tako inteligentan humor nije prezentiran već dugo.

Zapravo je cijela serija revolucija iz koje se razvio sasvim novi žanr - mockumentary koji je prihvatila prikaz humora još neviđen u zacrtanim prostorima američkih serija. Ricky Gervais je jebeni genijalac i David Brent je jedan od najboljih i najpotpunijih humorističnih likova ikad stvorenih. A cijela serija je remek djelo baš zato što je nisu forsirali do desete sezone već su napravili dvije po šest epizoda. Druga sezona je još kvalitetnija.

Ako netko nije kroz seriju shvatio o kakvom se genijalcu radi, nek pogleda youtube klipove stand up komedije Rickya, možda mu približi samu seriju. A definitivni must see je njegovo vođenje Golden Globe nagrada, ili Emmya, nisam siguran.

Kad je završila serija, odnosno kad su Ameri otkupili seriju očekivao sam nekakvo američko tipično sitcom sranje. A tako je i krenulo, svi likovi su izgledali kao kad je Senifeld u seriji smislio seriju o ničemu. Ali eto, to su bile samo predrasude. I američka verzija je odlična, čak su uspjeli napraviti odmak od originala i smisliti sasvim drugi set likova. Poslije nekih pet sezona su se malo pogubili što je razumljivo, ali još i danas je solidna komedija.
Mockumentary su koristili još Pythoni i Woody Allen, ali ostalo potpisujem.
Još ću dodati da bih ozbiljno zazirao od stavljanja spolovila u ženku kojoj Office nije dobar, ta bi morala imati četiri fantastične sise. :D
Biti i mniti svemiropolisno
bliss

Post 12 Nov 2011, 22:49

JPK » wrote: Još ću dodati da bih ozbiljno zazirao od stavljanja spolovila u ženku kojoj Office nije dobar, ta bi morala imati četiri fantastične sise. :D
Dimnjak, jel i tebi srce krvari? :rofl:
daze

Post 12 Nov 2011, 22:51

JPK » wrote: Mockumentary su koristili još Pythoni i Woody Allen, ali ostalo potpisujem.
Još ću dodati da bih ozbiljno zazirao od stavljanja spolovila u ženku kojoj Office nije dobar, ta bi morala imati četiri fantastične sise. :D
Htio sam spomenuti Pythonovce, ali nisam htio da post zvuči previše pretenciozno. Zapravo nisam znao da su oni izmislili mockumentary, već sam htio Rickya usporediti. :zubo:
0 new messages
dejzi

Post 12 Nov 2011, 22:55

Robot, prebacih te tu jer su tu serije trenutno trkeljašima aktualne, ne samo općenito.
A već se i pričalo o Rimu.

Meni se The Office ne da gledat, previše mi ljudi seru kako je odlično.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Eks

Post 12 Nov 2011, 22:58

A Boston Legal? :D

Preporučite mi neke serije. Ispala sam iz štosa.
JPK

Post 12 Nov 2011, 23:00

bliss » wrote:
Tužno je biti žena bez smisla za humor, to je očito dvostruko prokletstvo. :D
Biti i mniti svemiropolisno
bliss

Post 12 Nov 2011, 23:00

ex_anais » wrote:A Boston Legal? :D

Ja sam Boston Legal samo malo gledala. Nisam se navukla. Jesi gledala Fairly legal? I što sam više puta spomenula - Drop Dead Diva. Ako ti se gledaju odvjetničke serije.
Eks

Post 12 Nov 2011, 23:01

bliss » wrote:
Ja sam Boston Legal samo malo gledala. Nisam se navukla. Jesi gledala Fairly legal? I što sam više puta spomenula - Drop Dead Diva. Ako ti se gledaju odvjetničke serije.
James Spader. :cerek:
Bilježim.
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 12 Nov 2011, 23:10

Lako za Spadera, Denny Crane je jedan od boljih likova ikad. :s Samo radi njega se isplati gledat.
Eks

Post 12 Nov 2011, 23:11

nina williams » wrote:Lako za Spadera, Denny Crane je jedan od boljih likova ikad. :s Samo radi njega se isplati gledat.
Je, car je. Ali to je druga kategorija za :cerek: .
daze

Post 13 Nov 2011, 00:17

ex_anais » wrote:A Boston Legal? :D

Ovisi koji žanr voliš gledat. Meni su primjerice sve od HBO-a maestralne.

Ako se hoćeš uključiti u serije koje su nedavno krenule tu ti je Boardwalk Empire (2. sezona) i Game of Thrones (samo jedna sezona). Moja djevojka obožava i True Blood, tako da je to preporuka za žensku publiku, iako je priča dovoljno kompleksna da može zadovoljiti i alfa mužjake. :D Stari HBO-ovi klasici The Wire, Band of Brothers i Pacific su obavezno štivo.

Sad ne znam na kojoj si razini, ako gledaš samo HTV onda ti mogu ponuditi još hrpu serija. Mad Men, Spartacus, Entourage, Weeds, Californication itd.
0 new messages
dimnjak

Post 13 Nov 2011, 12:11

daze » wrote:Serija je očito netipična. Jebiga, ako je netko očekivao one američke gabarite koji uključuju isfurane fore, usiljeni smijeh i pljeskanje publike normalno da se razočarao i bilo mu je dosadno. Serija je genijalna, a tako inteligentan humor nije prezentiran već dugo.
zapravo, ne volim americki humor.
odrasla sam na britanskom.
cijelo vrijeme mi se cinilo da pokusavaju biti pytonovci, al da im, jadniccima, ne ide.
JPK wrote: Mockumentary su koristili još Pythoni i Woody Allen, ali ostalo potpisujem.
znaci, prsti i jezik su ti nula bodova? :D
bliss wrote:
umrijet cu bez da iskusim ultimejtpležr baj JPK :mama:
dimnjak

Post 13 Nov 2011, 12:17

daze » wrote:
Ovisi koji žanr voliš gledat. Meni su primjerice sve od HBO-a maestralne.

Ako se hoćeš uključiti u serije koje su nedavno krenule tu ti je Boardwalk Empire (2. sezona) i Game of Thrones (samo jedna sezona). Moja djevojka obožava i True Blood, tako da je to preporuka za žensku publiku, iako je priča dovoljno kompleksna da može zadovoljiti i alfa mužjake. :D Stari HBO-ovi klasici The Wire, Band of Brothers i Pacific su obavezno štivo.

Sad ne znam na kojoj si razini, ako gledaš samo HTV onda ti mogu ponuditi još hrpu serija. Mad Men, Spartacus, Entourage, Weeds, Californication itd.
true blood prva sezona je ko stvorena za musku publiku- sve puno sisa, sexa i gloih zenskih komada.
nkon prve, polako se pojavljuju, za zensku publiku, vampiri, vukodlaci, mjenjoliki, pantere...uglavnom zgodni, jako dobro gradjeni, tipovi.
o kompleksnosti radnje, ne bi bas.
seriju pratim samo zato jer sam grupi za tematiku o vampirima :D

ex, uz ostalo nabrojano: damages- odvjetnicka serija ali majndfaking vela preko nje :)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 788 times
Been thanked: 1496 times
Post 13 Nov 2011, 12:54

Vampire ne pratim, draži su mi policajci. Nažalost, prelijepa Sarah Shahi u ulozi Charliejeve partnerice Dani Reese u Putu osvete - to mi je Elli rekla kako se zove :cerek: - daleko je najbolja policajka u desetak aktualnih serija. Kolega joj Crews uopće nije zgodan - premda narečena Elli pada na njega :D - a od ostalih, dobre su mi tek Kosti, odnosno sva tri komada (Temperance, Angela i Camille).
Potpisi su za budale.
Pješčana

Post 15 Nov 2011, 09:21

robot jura » wrote:Moram javno izraziti svoje zadovoljstvo nakon odgledane prve sezone Rima.
.
upravo gledam drugu :cerek:
možda nisam objektivna jer volim povijesne filmove/serije, ali da je kvalitetna, jest.
nisma očekivala više nasilja i krvi od ovog, nekad znam zaustaviti jer gledam pred spavanje pa mi se ne da tako završiti dan.
produkcija je dobra, glumci su dobri, kostimografija, scenografija, muzika :top:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information