Abortus u "sekularnoj" državi
..a unda » wrote: ..na cicu, zmaju, na cicu..
partizan u krvi.. deda mi dvaput dobio medalju za hrabrost.. sad se smiješi u grobu..
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
A vidiš kako je Unda odmah znao. Sumnjiv nam je otpočetka, jelda?Zmaj021 » wrote: partizan u krvi.. deda mi dvaput dobio medalju za hrabrost.. sad se smiješi u grobu..
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
A znali smo čim se pojavio, jelda?..a unda » wrote: pa cemu ovo sad? radi se o tome samo da stavis lenoke avataru..o nicem drugom.
Potpisi su za budale.
kuži da mi čiča nije pao na pamet.. a boldrikov stav me je podsjetio na one slike po učionicama.. tebe ne podsjeća?..a unda » wrote: pa cemu ovo sad? radi se o tome samo da stavis lenoke avataru..o nicem drugom.
edit: ali da, isti je čiča
ko se pojavio, nista mi nije jasno.
avatar? iskreno, nisam ga ni vidio, a i ako jesam trebalo mije par ctrl pluseva da vidim ko je to..
ali sta jes, jes..daj mu lenonke i isti..isti..
- Nenia Salonitana
ex, usrala si zadnjom objavom. 
previše ispričavanja, previše strahopoštovanja pršti iz tog posta. osim odjela ginekologije, u bolnici ima još pregršt drugih odjela i pregršt drugih liječnika. nitko se nigdje od nesavjesnih s nijednog odjela nije sjetio prijaviti ministarstvu problem, nego su prešutno odobravali što im kolege čine.
a da sam sdp ili ministarstvo, upitala bi se sada na čijoj si strani kad decidirano daješ do znanja da podržavaš pravo na priziv savjesti u državnoj bolnici (načelno) sekularne države.
nadam se da nećeš zamjeriti na iskrenosti.
previše ispričavanja, previše strahopoštovanja pršti iz tog posta. osim odjela ginekologije, u bolnici ima još pregršt drugih odjela i pregršt drugih liječnika. nitko se nigdje od nesavjesnih s nijednog odjela nije sjetio prijaviti ministarstvu problem, nego su prešutno odobravali što im kolege čine.
a da sam sdp ili ministarstvo, upitala bi se sada na čijoj si strani kad decidirano daješ do znanja da podržavaš pravo na priziv savjesti u državnoj bolnici (načelno) sekularne države.
-
jednokratni klon
Taj stav smo govorili svi admini redom. Da nismo protiv priziva savjesti.Nenia Salonitana » wrote:ex, usrala si zadnjom objavom.
a da sam sdp ili ministarstvo, upitala bi se sada na čijoj si strani kad decidirano daješ do znanja da podržavaš pravo na priziv savjesti u državnoj bolnici (načelno) sekularne države.![]()
I nema strahopoštovanja. Prema kome? I nema isprika nego ispravki netočnih navoda.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Yup. Naslov je tendenciozan i krivo predstavlja cijelu priču. Barem što se grupe tiče.Kolinda Kitarović » wrote:
Taj stav smo govorili svi admini redom. Da nismo protiv priziva savjesti.Ministarstvo je naredilo bolnicama da osiguraju izvanjske liječnike. A ne da natjeraju doktore da se odreknu priziva.
I nema strahopoštovanja. Prema kome? I nema isprika nego ispravki netočnih navoda.
-
jednokratni klon
Da. Uostalom, evo, ovdje smo se već izjasniliElliQuinn » wrote: Yup. Naslov je tendenciozan i krivo predstavlja cijelu priču. Barem što se grupe tiče.
Meni osobno nije do rata i smeta mi što se svo vrijeme u novinama tendenciozno sere da smo protiv liječnika i protiv priziva savjesti. Ova grupa nije o tome niti mi je to bila namjera.
-
jednokratni klon
U biti, da sam/smo išli na trešanje priziva savjesti (što se recimo radi na fhr raspravi na žk) i crkve, ova bi grupa bila žešći treš i ne bi dobila težinu koju je dobila.
Ja sam osobno veoma zadovoljna dosad svakom našom izjavom.
- Stitch
- Head Honcho
Ne možeš zahtijevati provođenje jednog zakona i zagovarati neprovođenje drugog, kako ti to nije jasno? Zakon je zakon. Ili si legalist ili nisi. Sve dok je pravo na priziv savjesti ugrađeno u zakon, to je sveto pismo. Barem ako želiš biti dosljedna.Nenia Salonitana » wrote:a da sam sdp ili ministarstvo, upitala bi se sada na čijoj si strani kad decidirano daješ do znanja da podržavaš pravo na priziv savjesti u državnoj bolnici (načelno) sekularne države.
I to nije problem onih koji slijede zakon odnosno iskorištavaju prava koja im on omogućuje nego onih koji su ga donijeli.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Sve je napravljeno onako kako treba, a one su novopridošle cure bitno pridonijele tomu. Vidi se da shvaćaju kako se to radi.Kolinda Kitarović » wrote:U biti, da sam/smo išli na trešanje priziva savjesti (što se recimo radi na fhr raspravi na žk) i crkve, ova bi grupa bila žešći treš i ne bi dobila težinu koju je dobila.Ja sam osobno veoma zadovoljna dosad svakom našom izjavom.
Birtijaško laprdanje treba ostaviti ondje gdje i pripada - u birtiji.
Potpisi su za budale.
- Nenia Salonitana
jasno mi je.Stitch » wrote:
Ne možeš zahtijevati provođenje jednog zakona i zagovarati neprovođenje drugog, kako ti to nije jasno? Zakon je zakon. Ili si legalist ili nisi. Sve dok je pravo na priziv savjesti ugrađeno u zakon, to je sveto pismo. Barem ako želiš biti dosljedna.
I to nije problem onih koji slijede zakon odnosno iskorištavaju prava koja im on omogućuje nego onih koji su ga donijeli.
samo sam očito bila u zabludi, jer sam vjerovala da postoji mogućnost izmjene zakona.
to bi jedino bilo pravi napredak,sve ostalo je goli kurac. dabog da prošlo ovo orahovo , i da još nagrađivali liječnike što rade svoj posao.
- Stitch
- Head Honcho
Pa postoji, zakon se uvijek može izmijeniti. Saborska većina, to je sve što trebaš. Ali onda moraš ukinuti i istovrsni zakon koji se tiče vojske i ubijanja u ratu. Koliko znam, jedno je izazvalo drugo.Nenia Salonitana » wrote:
jasno mi je.
samo sam očito bila u zabludi, jer sam vjerovala da postoji mogućnost izmjene zakona.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-