..ah, da ih je bilo vidjet u vrsti, gole, jedan do drugoga kako pozdravljaju za dom spremni. takve fotke se ne bi posramila ni leni rifenstal..
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
..ja cu slusat na radiju. oce jos ko?
pokusat cu uhvatit neku mehicku stanicu..
slusa mi se jako ono.. gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o o o o ooooooooooooooooo oooo oooo ooooooooooooooooooo o o ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..

pokusat cu uhvatit neku mehicku stanicu..
slusa mi se jako ono.. gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo o o o o ooooooooooooooooo oooo oooo ooooooooooooooooooo o o ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll..
ne znam gdje mi je antena.. fakat, jel bi se moglo to ufatit?..a unda » wrote:..ja cu slusat na radiju. oce jos ko?![]()
pokusat cu uhvatit neku mehicku stanicu..![]()
to je watch.. hoću samo radio.. sliku imam
je. evo bas mehicki..
http://tunein.com/radio/Camer%C3%BAn-v- ... 4-p612939/
ali, to su dvije utakmice..
mehikoooo..
-
visekratni klon
-
visekratni klon
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Toliko sam spokojan da me ni ispadi neodgovornih pojedinaca, da ne kažem kvislinga, ne mogu izbaciti iz takta.miky0 » wrote:I, kakav vam je filing? Nepitam veleizdajnike
Pregazit ćemo sombrerose, ne kao plitak potok, nego kao presušeno korito...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-