Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:37

Euklid » wrote:???

:ne zna:

:misli:

:facepalm:

:zubo:

Svatko zna svoju mjeru. Ja nisam rođena da budem druga. Radije sam sama. Na stranu sad što on možda mene više voli nego nju i sl, ja želim ekskluzivnost. Posesivni bik, štaš.

Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 08 Jul 2013, 16:38

Euklid je samo perverznjak. :o Zanimljivu kombinaciju riječi si upotrijebila. :D
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:40

elma » wrote:
po meni se tu čak više radi o poštovanju samog sebe, nego o poštovanju nečije zauzetosti :ne zna:
onako, ne želim biti "druga", ne želim se skrivati niti minute itd.
Meni je puklo kad sam skužila da jako želim s njim na jedan koncert, a da nema teorije da on to izvede. Da, postoje one veze gdje par svuda šeta skupa unatoč njegovoj ženi/curi, ali ono, nisam fan ni toga, to mi je čak još i gore, ne bih se osjećala ugodno u toj ulozi.
Mislim, da nije on prekinuo, ja bih, postala sam toliko nepodnošljiva sebi i njemu da nam se odnos sveo na mučenje. A i od početka nisam bila netko tko prešuti ijednu nepravdu. Zato me ne želi čuti ni vidjeti više ikad. :zubo:

Btw, prošla me nostalgija, bio je ipak pms. :zubo:

Što se tiče zauzetih dečkića u mojim godinama, hah, ne želim biti rame za plakanje nekom kome je upravo isparila vizija dvoje djece, psa i kućice u cvijeću s nekim i slušati o tuđim vezama. Ne mora tako biti, ali ne da mi se sad nabrajati sve varijante.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:41

Karl Jozef » wrote:Euklid je samo perverznjak. :o Zanimljivu kombinaciju riječi si upotrijebila. :D
Koju? :misli:
Karlinjo

Post 08 Jul 2013, 16:42

višekratni klon » wrote: Koju? :misli:
.... Pa se više ne diram. :o
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:44

Karl Jozef » wrote: .... Pa se više ne diram. :o
Gotovo je, ovo mjesto te iskvarilo. :crying: A bio si tako nevino janje. :tuzni:
Karlinjo

Post 08 Jul 2013, 16:46

Nisam ja to spominjao, samo rješavam očiti nesporazum između tebe i Euklida. :gaah: :o
Perzefona

Post 08 Jul 2013, 16:46

elma » wrote:
po meni se tu čak više radi o poštovanju samog sebe, nego o poštovanju nečije zauzetosti :ne zna:
onako, ne želim biti "druga", ne želim se skrivati niti minute itd.
Ha? Koja druga, kakvo skrivanje?

Ako lik, kao u Eowyninom slučaju ima curu, to ne znači da ju neće ostaviti.

Ponavljam što sam već rekla: ljudi se razvode, gdje veze ne bi prekidali.

Mislim, nije da su svi ušli u brak i živjeli do kraja života sa svojim prvim partnerom.

Gle, ako netko ima curu, a ide petljat sa mnom, onda nema baš tako jako curu. Nisam mislila da treba napominjati da ne govorim o paralelnim vezama, zaboga.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:50

Karl Jozef » wrote:Nisam ja to spominjao, samo rješavam očiti nesporazum između tebe i Euklida. :gaah: :o
Auuuuuuu. :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl: Nisam skužila. :zubo:
Perzefona wrote: Ha? Koja druga, kakvo skrivanje?

Ako lik, kao u Eowyninom slučaju ima curu, to ne znači da ju neće ostaviti.

Ponavljam što sam već rekla: ljudi se razvode, gdje veze ne bi prekidali.

Mislim, nije da su svi ušli u brak i živjeli do kraja života sa svojim prvim partnerom.

Gle, ako netko ima curu, a ide petljat sa mnom, onda nema baš tako jako curu. Nisam mislila da treba napominjati da ne govorim o paralelnim vezama, zaboga.
E, ali da ju je htio ostaviti zbog Eowyn, onda bi na samom početku to riješio. I ona bi to znala. Takvima koji zaista ostave ne treba mnogo i tu se stvarno mora raditi o tome da više tu curu ne vole.

Meni su to podosta riskantne situacije jer ono, nije jednom netko rekao da je prebolio bivšu pa je uzima u usta svakom prilikom. :zubo: Nisam, doduše, petljala s takvima, ali poznavala sam takve.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 08 Jul 2013, 16:57

Karl Jozef » wrote:Euklid je samo perverznjak. :o Zanimljivu kombinaciju riječi si upotrijebila. :D
Molim???

Pa ko priča o tome da se dira, da se ne dira... ??? :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 16:58

Euklid » wrote:
Molim???

Pa ko priča o tome da se dira, da se ne dira... ??? :misli:
:rofl: :rofl: :rofl:
Perzefona

Post 08 Jul 2013, 17:01

Ma govorila sam općenito. Osvrnula sam se na tvoj i Barin komentar da treba izbjegavati one koji imaju cure.

Ne znam, meni se nikad s ljudima nije događalo da im uopće prilazim kao kandidatima za vezu i da ih u startu tako klasificiram. Al mi se događalo da plane iskra, da se zbližim s nekim, da se dogodi privlačnost i onda čujem da navodno ima curu ili sam ja bila u vezi. Tad se stvari raščiste ili ne.

Htjela sam reći da imati curu nije isto kao imati ženu i malu djecu.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 17:04

Perzefona » wrote:Ma govorila sam općenito. Osvrnula sam se na tvoj i Barin komentar da treba izbjegavati one koji imaju cure.

Ne znam, meni se nikad s ljudima nije događalo da im uopće prilazim kao kandidatima za vezu i da ih u startu tako klasificiram. Al mi se događalo da plane iskra, da se zbližim s nekim, da se dogodi privlačnost i onda čujem da navodno ima curu ili sam ja bila u vezi. Tad se stvari raščiste ili ne.

Htjela sam reći da imati curu nije isto kao imati ženu i malu djecu.
Nisam ni ja tako prije gledala, ali tko se opeče. :mudri:

Je i nije. Ne mora stvarno ništa značiti. Što je s oženjenim koji nema djecu, koja je njegova izlika? Kukavičluk. A tako je i s tim tipovima u dugogodišnjim vezama.
Perzefona

Post 08 Jul 2013, 17:14

Zašto ljudima tako zamjeraš indolenciju i kukavičluk? Pa to nam je svima u prirodi. Traješ u nekoj vezi, bože moj, i to sam imala, nije da ti se koljena odsijecaju kad ga vidiš i da ti srce skoči u grlo, al nije ti ni loše, šta sad. Nemaš baš neki razlog predidat osim što ti se pri pogledu na njega koljena ne odsijecaju i srce ti ne skače u grlo. Nekako za prekid trebaš jači razlog od toga.

Nije to kukavičluk, samo obična inercija. :ne zna:

I onda kad ti se dogodi taj jači razlog, onda prekineš.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 17:17

Perzefona » wrote:Zašto ljudima tako zamjeraš indolenciju i kukavičluk? Pa to nam je svima u prirodi. Traješ u nekoj vezi, bože moj, i to sam imala, nije da ti se koljena odsjecaju kad ga vidiš i da ti srce skoči u grlo, al nije ti ni loše, šta sad. Nemaš baš neki razlog predidat osim što ti se pri pogledu na njega koljena ne odsijecaju i srce ti ne skače u grlo. Nekako za prekid trebaš jači razlog od toga.

Nije to kukavičluk, samo obična inercija. :ne zna:

I onda kad ti se dogodi taj jači razlog, onda prekineš.
Ne zamjeram, jednostavno ne želim pored sebe nekog tko ostaje u lošoj vezi.
Bila sam i ja u takvoj, trajala, nisam imuna na to. Ali mislim da netko nema pravo povrijeđivati ljude na konto toga što je u lošoj vezi.

A da, jači razlog. Nije to uvijek zaljubljenost. Nekad je i sigurnost "ako ja nju ostavim, ima da me voliš do groba i uzdržavaš". E, takve stvari mi se malkoc ipak gade. :o
Perzefona

Post 08 Jul 2013, 17:29

Pojelo mi post, moram iznova.

Dakle, ti govoriš o nekim konkretnim situacijama i lošim iskustvima.

Ja sam govorila načelno. Činjenicu da je netko u vezi nikad nisam problematizirala ako je jasno pokazivao da želi nešto sa mnom, a i ja bih isto željela s njim. Podrazumijevalo se nekako da onda izlazi iz veze kako bi mogao ući u vezu sa mnom.

Poše, čitam sad ovo i ispada kao da sam ja bila razaračica veza i otimačica zauzetih dječaka. :facepalm: A nisam, časna riječ. :o

U onom postu koji mi je misteriozno nestao to sam suvislije rekla.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 17:32

Perzefona » wrote:Pojelo mi post, moram iznova.

Dakle, ti govoriš o nekim konkretnim situacijama i lošim iskustvima.
Istina, da, govorila sam konkretno. :/
Ja sam govorila načelno. Činjenicu da je netko u vezi nikad nisam problematizirala ako je jasno pokazivao da želi nešto sa mnom, a i ja bih isto željela s njim. Podrazumijevalo se nekako da onda izlazi iz veze kako bi mogao ući u vezu sa mnom.
Pa je, tako bi to trebalo biti. Samo, rizik je to. Znam da je sve rizik, ali nekako to gledam kao dupli rizik.
Poše, čitam sad ovo i ispada kao da sam ja bila razaračica veza i otimačica zauzetih dječaka. :facepalm: A nisam, časna riječ. :o
:rofl: :rofl:
Éowyn

Post 08 Jul 2013, 19:46

višekratni klon » wrote:
Meni je puklo kad sam skužila da jako želim s njim na jedan koncert, a da nema teorije da on to izvede. Da, postoje one veze gdje par svuda šeta skupa unatoč njegovoj ženi/curi, ali ono, nisam fan ni toga, to mi je čak još i gore, ne bih se osjećala ugodno u toj ulozi.
Mislim, da nije on prekinuo, ja bih, postala sam toliko nepodnošljiva sebi i njemu da nam se odnos sveo na mučenje. A i od početka nisam bila netko tko prešuti ijednu nepravdu. Zato me ne želi čuti ni vidjeti više ikad. :zubo:

Btw, prošla me nostalgija, bio je ipak pms. :zubo:

Što se tiče zauzetih dečkića u mojim godinama, hah, ne želim biti rame za plakanje nekom kome je upravo isparila vizija dvoje djece, psa i kućice u cvijeću s nekim i slušati o tuđim vezama. Ne mora tako biti, ali ne da mi se sad nabrajati sve varijante.
Ja sam znala u startu da stvarno ne mogu, ali sam svejedno odlučila probati. Mislim, znam kako takve priče počinju, izgledaju i završavaju (ili kako bi trebale završavati).
Odvagnula sam, shvatila kolika je cijena i pretpostavila da ja to mogu.

I meni su koncerti igrali veliku ulogu :mig: Prvo sam shvatila da plačem na 'Voli me još ovu noć' kad sam bila na koncertu od Denis&Denis. Mene je čitavo vrijeme mučilo to što u startu znam da ta priča ima rok trajanja, a nisam se mogla dogovoriti sama sa sobom da li bi mi bilo lakše da točno znam kad završava ili da naprasno završi (nije mi palo na pamet da će završiti tako da me napola ignorira).

Kad sam bila na koncertu od Balaševića nedavno, doslovno sam stajala u blatu, promrzla i umorna i padala je kiša. Rekao je da nikad nije pjevao 'Plavu baladu' na koncertima, ali tada ju je odlučio pjevati.
I kad je otpjevao stih 'ipak je ona bila nešto što vredi' sam shvatila da meni treba netko kome ću ja biti nešto što vrijedi, a ne netko tko mu krati vrijeme i nasmijava ga.

Očito sam trebala stajati u blatu da bih to shvatila :ne zna:

Meni to što je on zauzet i je i nije bio problem. Imala sam grižnju savjesti zbog njegove cure, ali nije bila posebno jaka. Jednom prilikom smo ga frendica i ja čekale u kafiću i došla je ta njegova cura s nekim sjesti na kavu. Vidjela sam je na jednoj slici, ali ima prilično upečatljivu frizuru.
Tada sam razmišljala kako je zapravo grozno kad sjediš na kavi i uopće ti ne pada na pamet da osoba koja sjedi za stolom do tebe zapravo čeka tvog dečka.

Inače nisam nešto posebno ljubomorna, a on je nije spominjao. Nismo se nešto posebno niti skrivali. On je dolazio kod mene uglavnom (doma ili na posao) ili bismo se našli negdje u gradu na kavi :ne zna:

Jedina situacija koja me baš povrijedila je bila kad ju je doveo na tulum forumaša, bez da me upozorio na bilo koji način. Bila sam na zadnja dva i stvarno sam željela doći opet. Uglavnom, došla sam, vidjela ih, okrenula se i otišla. I osjećala sam se užasno. Drugih sličnih situacija nije bilo.
Desire makes slaves out of kings.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 20:04

Éowyn » wrote:
I meni su koncerti igrali veliku ulogu :mig: Prvo sam shvatila da plačem na 'Voli me još ovu noć' kad sam bila na koncertu od Denis&Denis. Mene je čitavo vrijeme mučilo to što u startu znam da ta priča ima rok trajanja, a nisam se mogla dogovoriti sama sa sobom da li bi mi bilo lakše da točno znam kad završava ili da naprasno završi (nije mi palo na pamet da će završiti tako da me napola ignorira).
Nisam više sigurna kakav kraj najmanje boli.
Kad sam bila na koncertu od Balaševića nedavno, doslovno sam stajala u blatu, promrzla i umorna i padala je kiša. Rekao je da nikad nije pjevao 'Plavu baladu' na koncertima, ali tada ju je odlučio pjevati.
I kad je otpjevao stih 'ipak je ona bila nešto što vredi' sam shvatila da meni treba netko kome ću ja biti nešto što vrijedi, a ne netko tko mu krati vrijeme i nasmijava ga.
Da, upravo to. Jer čast iznimkama, ali njima, u nesretnjikavim vezama, uglavnom treba netko da im krati vrijeme.
Meni to što je on zauzet i je i nije bio problem. Imala sam grižnju savjesti zbog njegove cure, ali nije bila posebno jaka. Jednom prilikom smo ga frendica i ja čekale u kafiću i došla je ta njegova cura s nekim sjesti na kavu. Vidjela sam je na jednoj slici, ali ima prilično upečatljivu frizuru.
Tada sam razmišljala kako je zapravo grozno kad sjediš na kavi i uopće ti ne pada na pamet da osoba koja sjedi za stolom do tebe zapravo čeka tvog dečka.
Ajd, bar je bio pametan pa je nije spominjao. Ali vjerujem da je grozno.
Inače nisam nešto posebno ljubomorna, a on je nije spominjao. Nismo se nešto posebno niti skrivali. On je dolazio kod mene uglavnom (doma ili na posao) ili bismo se našli negdje u gradu na kavi :ne zna:
Još gore jer stvoriš nekakav dojam samo o vas dvoje, svojevrsnu zabludu, da nje kao da i nema.
Jedina situacija koja me baš povrijedila je bila kad ju je doveo na tulum forumaša, bez da me upozorio na bilo koji način. Bila sam na zadnja dva i stvarno sam željela doći opet. Uglavnom, došla sam, vidjela ih, okrenula se i otišla. I osjećala sam se užasno. Drugih sličnih situacija nije bilo.
:grli:
Éowyn

Post 08 Jul 2013, 21:40

višekratni klon wrote:
Nisam više sigurna kakav kraj najmanje boli.

Da, upravo to. Jer čast iznimkama, ali njima, u nesretnjikavim vezama, uglavnom treba netko da im krati vrijeme.

Ajd, bar je bio pametan pa je nije spominjao. Ali vjerujem da je grozno.

Još gore jer stvoriš nekakav dojam samo o vas dvoje, svojevrsnu zabludu, da nje kao da i nema.

:grli:
To je ono sto sam cijenila kod njega - gotovo ju nikad nije spomenuo.

I da, bilo je lako stvoriti iluziju da ni ne postoji.

Jos uvijek mi je cudno da je ovako zavrsilo. Sad ni ona ni ja vise ne postojimo u njegovom svijetu :D
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 21:57

Éowyn » wrote:
To je ono sto sam cijenila kod njega - gotovo ju nikad nije spomenuo.

I da, bilo je lako stvoriti iluziju da ni ne postoji.

Jos uvijek mi je cudno da je ovako zavrsilo. Sad ni ona ni ja vise ne postojimo u njegovom svijetu :D
Meni je bivši govorio da nismo dovoljno bliski jer se on mora cenzurirati preda mnom. :zubo: Pa je jednom kad sam rekla da ne želim da mi priča o njoj rekao: Ok, ni ja ti ne želim pričati o njoj. Niti o ičemu. :rofl:

Eto, da, zbilja. Ja i dalje mislim da ti zaslužuješ boljeg, dovoljno te forumski poznajem da to zaključim. :)
Éowyn

Post 08 Jul 2013, 22:09

višekratni klon wrote:
Meni je bivši govorio da nismo dovoljno bliski jer se on mora cenzurirati preda mnom. :zubo: Pa je jednom kad sam rekla da ne želim da mi priča o njoj rekao: Ok, ni ja ti ne želim pričati o njoj. Niti o ičemu. :rofl:

Eto, da, zbilja. Ja i dalje mislim da ti zaslužuješ boljeg, dovoljno te forumski poznajem da to zaključim. :)
Koja budala :o Taj tvoj me podsjeca na onog mog genijalca koji me pitao da mu pomognem odabrati poklon za curu :zubo:

Hvala :cerek: Ja za njega mislim da ce jednog dana biti super osoba kad se malo sredi. Sad ne vidi dalje od sebe i svojih problema :ne zna:
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 22:17

Éowyn » wrote:
Koja budala :o Taj tvoj me podsjeca na onog mog genijalca koji me pitao da mu pomognem odabrati poklon za curu :zubo:

Hvala :cerek: Ja za njega mislim da ce jednog dana biti super osoba kad se malo sredi. Sad ne vidi dalje od sebe i svojih problema :ne zna:
Isuse, da. :S :rofl:

Moguće, ako se sredi prije četrdesetih. :o :zubo:
Margarita

Post 08 Jul 2013, 22:38

višekratni klon » wrote:

Svatko zna svoju mjeru. Ja nisam rođena da budem druga. Radije sam sama. Na stranu sad što on možda mene više voli nego nju i sl, ja želim ekskluzivnost. Posesivni bik, štaš.
Tolerantni blizanac. Možda bih mogla biti druga ako mi je treći. :)
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
jednokratni klon

Post 08 Jul 2013, 22:39

Margarita » wrote: Tolerantni blizanac. Možda bih mogla biti druga ako mi je treći. :)
:giggle:
  • Information