..pa upravo zato & stoga.miky0 » wrote:..
Zasto je ova tema privukla toliku privlacnost kad u ovoj drzavi postoje puno veci problemi od ovog?
nisi poremetio nicije, ali imam dojam da pomalo remetis svoje, da se pitas, sto nije tako lose kao sto mislis da bi moglo bit.A sad da reknem koju i o ovoj temi...
Moj je stav da svatko moze radit od svog zivota sta oce,ako se homosexualci zele zenit/muzinit (ili kako vec?),nek se zene,ali im nebi dozvolija pravo na usvajanje dice,jer mi je neprirodno (cak se grozim samoj pomisli na to).
Zasto?
Zato jer ne mogu zamislit da dijete od toliko i toliko godina odgaja takav par,a pogotovo sto je protivno zakonima prirode,jer kako cinjenice vele,dijete je rezultat musko-zenskih aktivnosti,i nikakvih drugih.
Dobro,sad dolazimo do protuprirodnih radnji koje covjek u svom svakodnevnom zivotu radi,a to je npr. let avionom ili jurcanje automobilom,a poznato je da se tijelo jedino prirodno ponasa u nnegovoj prirodnoj brzini hoda,do 4 km/h. No,ovo vec prelazi u neke folozofske teme,pa tu stajem.
Eto,nadam se da nisam poremetija necije stavove svojim razmisljanjem.
zasto mislis da homoseksualac ne bi mogao bit dobar roditelj, da ne bi mogao pruzit paznju, ljubav, mir neki, neku zdravu okolinu u kojoj ce se neko dijete razvijat i razvit u kvalitetnu osobu?
dijete jest rezultat musko zenskih aktivnosti, ali tehnicki ili tehnoloski ne nuzno, ili uskoro ne nuzno, sto i nije bas nesto bitno. bioloski proizvoditi taj, jel, kako si rekao..proizvod, ne znaci da proizvodjac mora bit i dobar roditelj, ikakav roditelj, ne znaci da ce taj proizvod na neki nacin usavrsiti, ne znaci da ce taj proizvod biti imati neki sretan razvoj, u smislu da uzrok njegovih mogucih patnji ili trauma ne bude sam taj roditelj. kako sa homoseksualnim roditeljima, tako i sa heteroseksualnim.
s tim da..ne znam koliko cu sad diskriminirat ili uci u domen predrasuda, ali cini mi se da su homoseksualci jos uvijek nekako osjetljiviji na ono sto bi mogli nazvat, nanosenje nepravde ili na spoznaju sto znaci bit stigmatiziran, tako da vjerujem da bi neki mogli bolje razumijeti te procese kroz koje dijete prolazi odrastanjem, nego sto bi to mogli neki heteroseksualci.
mislim, vrlo grubo, vulgarno sam ovo rekao, podatno je za reakcije, ali nadam se da cu bit shvacen u pozitivnom znacenju.
ono sto je navaznije po meni jest..zasto se grozis te pomisli? sto mislis da je za dijete vazno, vaznije, sto dijete ocekuje od roditelja, da ne kazem..od odrastanja? tj, odakle uopce ta spoznaja, znanje, da bi se ti te ideje o usvajanju djece od strane homoseksualaca, grozio?