Za koju sekciju se javljaš?
UĐITE! (službeni chat)
Ajd ako nista barem sam saznala kojeg je Aisling spola.
- Nikolajevna
Dobro došla Trknuta.
Ajde otvori neku temu. Može i o odgoju djece.
Ajde otvori neku temu. Može i o odgoju djece.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Teško. Baciš li pogled na Mušku sigurnu kuću, uvidjet ćeš da na ovom forumu muški čekaju lascivne poruke. Iako, još se ni jedan nije izjasnio kao ljubitelj zlatnog tuša, barem ne ovdje.
Naravno, ispričavam se ako sam promašila ciljanu skupinu od koje očekuješ poruke.
Emanca, jel bilo šta? Jel se isplati stajat u predvorju?
pod ciljanom skupinom si mislila na ljude koji uriniraju ili muške?ElliQuinn » wrote: Teško. Baciš li pogled na Mušku sigurnu kuću, uvidjet ćeš da na ovom forumu muški čekaju lascivne poruke. Iako, još se ni jedan nije izjasnio kao ljubitelj zlatnog tuša, barem ne ovdje.
Naravno, ispričavam se ako sam promašila ciljanu skupinu od koje očekuješ poruke.
vremena su teška, ali moderna
što se babi htilo, to se babi sniloElliQuinn » wrote: Muške, a cijela priča o mokrenju krenula je od mog čitanja "peemovima" kao "pee movima".
vremena su teška, ali moderna
- Nikolajevna
Dobro nas našla Polina Belilowsky. 
Da bi mogla sudjelovat na temama moraš odgovoriti na pitanje : koliko je trkeljaša potrebno za promijeniti žarulju?
Da bi mogla sudjelovat na temama moraš odgovoriti na pitanje : koliko je trkeljaša potrebno za promijeniti žarulju?
Otvoris temu i anketu.Nikolajevna » wrote:
Anketa kaze koliko.
Mislin da san bija jasan
- Polina Belilowsky
Hvala.Nikolajevna » wrote:Dobro nas našla Polina Belilowsky.
Sorry, nisam vidila topic Uniđite nego išla pravo na teme
Koliko trkeljaša? Pa cijela sigurna muška kuća, ne manje.
- Lord Byron
-
- Information
-