Whereabout » wrote:
Dobro, može li meni netko treći razjasniti što je ovo? Ti si izvrtala, ne ja. Vidiš li i jedan moj uvredljivi post ovdje o tebi, ako da, linkaj mi ga slobodno. Ja tebi ne moram linkati ni jedan gdje ti vrijeđaš mene jer je većina tog što si ispisala danas pretežno takvog sadržaja.
Gle, ja tvoje izjave o licemjerima i kućnim prijateljima i prozivke ne mislim ponavljati i ovo što sad radiš odnosno praviš se luda i pametna istodobno je nešto što slobodno možeš prakticirati na pžk ako imaš uopće dozvolu tamo pisati, ali ja se u to neću upuštati.
Nikome ovdje nisam dijagnosticirala ništa. Niti se iživljavala na nekome svojim viđenjem osobe jer postoje razine ispod kojih ne idem. A kad nekome kažem da je zao, ovakav ili onakav iza toga stojim i to ne povlačim nikad. Mogu ja svašta reći u afektu, ali postoje razine ispod kojih bi me bilo sram da idem.
Rekla sam da si maliciozna i iza toga stojim. Također, s obzirom kako si skočila na moju nespretno sročenu opasku o Psihokauču odnosno pdf-u Psihologija jer sam se u brzini krivo izrazila i pomiješala to dvoje, pobojala sam se da ćeš to iskoristiti protiv mene. Dozvoli da na svoje mišljenje imam pravo i da si me nekakvim insinuacijama o ovima i onima i muljanjem umjesto direktnom fejs tu fejs prozivkom u to uvjerila. Ili ćeš mi odreći pravo da te ne smatram najdobronamjernijom osobom na svijetu nakon podmukle prozivke koju si plasirala danas? Hah, čuj, ne možeš. I to nije podmetanje nego moje viđenje tebe. Ima ih ovdje sasvim dovoljno koji to ne misle da bi mene glođala zbog tog viđenja.
Uvrijedila me jesi, skupa sa svim ostalim kućnim prijateljima i licemjerima uz razliku da sam ja jedina od njih reagirala na te gluposti. I onda si tendeciozno stala, ali nema veze, posao je svejedno odrađen.
I tako, to je to.