..dobro kaze miki, nema tu replike.. mos se samo smijat i zajebavat.
ok, ko je krscanin moze se i znamenovat malo.. i mrmljat..njihovo je kraljevstvo nebesko.
..dobro kaze miki, nema tu replike.. mos se samo smijat i zajebavat.
Jesi mi reka da uzmem pusku i odem u bitku? Jesi, pa eto vidis da potices revolucije.
..jel ti to nagovaras? misija, a?miky0 » wrote:
Dajte mu glas,
nemoj ga tuzit, udruzi se, uclani se u stranku za promjene. iste ste pameti....pa cemo vidit kako i na koji nacin.
Ja mislim da je sincic ukrao moje ideje koje sam pisao po ovom forumu. Moga bi ga tuzit za plagijat.
a doro, onda nemoj, pokrij se dekom po glavi i budi apatican. sta onda sad poticem?miky0 » wrote:
Jesi mi reka da uzmem pusku i odem u bitku? Jesi, pa eto vidis da potices revolucije.
Da mozes argumentirat, argumentirao bi...a unda » wrote: ..dobro kaze miki, nema tu replike.. mos se samo smijat i zajebavat.
ok, ko je krscanin moze se i znamenovat malo.. i mrmljat..njihovo je kraljevstvo nebesko.
To, mikibore, to.miky0 » wrote:
Da mozes argumentirat, argumentirao bi.
sad ti potices revolucije, a miki je tako..ne znam sta je.. nesto je, ali ne zna se sto..
uskoro. madam se da ce na ove izbor izac puno mikija.. ono, iskreno se nadam. puno ljudi da pronadje mikja u sebi . i svibora. hocu malo veselja u zivotu..
..a unda » wrote: uskoro. madam se da ce na ove izbor izac puno mikija.. ono, iskreno se nadam. puno ljudi da pronadje mikja u sebi . i svibora. hocu malo veselja u zivotu..![]()
..krtisssovu, i revolucije su osle u pskumlemterine..
Miki, poludi.
miki u nama i svibor nad nama, a pernar lider..
nista mi nije vise jasno.. subota je, il ga nece pustit doma?
A viš da se udomaćio...a unda » wrote: nista mi nije vise jasno.. subota je, il ga nece pustit doma?
kolki trosak.. kolki trosak poreznik obveznika.. :d
mogu zamislit reklamu za pernara.. pernar to moze izdrzati.Kolinda Kitarović » wrote:
![]()
![]()
Zamišljam neku svetačku sliku svilibora kako se nadvija nad njih dva. A pernar postojano lud ko taft.

..dacu svima zlata..[url/=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=296400#p296400]Kolinda Kitarović » [/url] wrote:
Iako, ovo je dosad najgluplje izgledajući Isus.
pa di cu ga posjetit. ti si mu skoro blize..Kolinda Kitarović » wrote:
A viš da se udomaćio.![]()
A šta ga nisi posjetio, a, a?Bojiš se da te ne odvede u revoluciju?
Ja sam u bolnici jer sam bolestan. Bolestan sam jer usta jos ne mogu otvorit kompletno. A lijecenje cu platit sam. Jer nemam dopunsko...a unda » wrote: nista mi nije vise jasno.. subota je, il ga nece pustit doma?
kolki trosak.. kolki trosak poreznik obveznika, kolko je tu veleizdaje, cudo jedno....![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest