ne kontam
Imigranti
Dobro, ja znam da je svako zlo ponekad za neko dobro. Jedne jeseni sam tulila jer me ostavio jedan lik i još mi lagao da ide u Pariz i svašta namuljao. Mnogo godina kasnije je postao kriminalac. Šira slika i to. Ali, jel moram ja baš uvijek prstom u govno? 
..a onda mijenjaj dozivljaj.Eks » wrote:
A kao da ja znam da će bit ista.Mislim da nije isto pa eto. Mogu jedino sebe kontrolirat. Ne mogu kontrolirat ni mater ni susjeda ni ikog. A opet, sve je to akcija-reakcija, uvijek zbog nečijih postupaka ispaštaš. A nije rješenje ni izolacija. Nego valjda stoput glavom kroz zid.
ma vraga mos sebe kontrolirat. niko ne moze. mos pokusat. i taman kad se uspijes iskontrolirat, ne znam,. skine te meteorit ili tako nesto..
pa jer se trudila. a zasto se trudila? pa jer se ljutila..Zmaj021 » wrote:
ok, trudila si se.. al što se ljutiš?
to ti je ko onaj kad je dosao u doktora.
doktore, opada mi kosa.
zasto?
nerviram se.
a zasto se nervirate?
pa opada mi kosa!
zlo za dobro i te fore.. to je sve višak.Eks » wrote:Dobro, ja znam da je svako zlo ponekad za neko dobro. Jedne jeseni sam tulila jer me ostavio jedan lik i još mi lagao da ide u Pariz i svašta namuljao. Mnogo godina kasnije je postao kriminalac. Šira slika i to. Ali, jel moram ja baš uvijek prstom u govno?
Ne, nisam se onda ljutila. Sad sam ljuta...a unda » wrote: pa jer se trudila. a zasto se trudila? pa jer se ljutila..
to ti je ko onaj kad je dosao u doktora.
doktore, opada mi kosa.
zasto?
nerviram se.
a zasto se nervirate?
pa opada mi kosa!
Nastojim nać smisao.Zmaj021 wrote:
zlo za dobro i te fore.. to je sve višak.
niš ne kontam.. ne znam kad je dobro vrijeme za govna.Eks » wrote:
Jer sam se najela tuđih govana i nije mi dobro sjelo u ovom tajmingu i još uvijek mi dobro ne sjeda iako si već mjesec-dva mantram da je sve super i ok.
ne znam što si mantraš.. tako je kako je.
jel se sažaljevaš?
misliš se više bavit sportom?Eks » wrote:
A jedino dobro što mogu napraviti je ono što radim. Trudim se taj kurčev faks dovršit. Ali, zašto se onda ne osjećam bolje? Zašto svaki dan poželim uzet bejzbol palicu?
*ne mislim da bih ikog umlatila, da me se krivo ne shvati.
..a unda » wrote: ..ako se budes trudila da se ne ljutis, samo ces se jos vise ljutit.
A dobro, možda prođe samo od sebe, šta da kažem više.
A štajaznam u kojem sam krugu. Ali, je, može se reć da neke stvari i jesu svojevrsni pehovi ako neću ulazit u psihoanalize. Stvarno, nekad šta ja nađem, ne bi čovjek svijećom našao da traži.Zmaj021 » wrote:
ne znam, eks.. jbga, meni se čini da si u nekom krugu pravednika, mučenika, pehiste.. kojim već redoslijedom, i tako ukrug..
Al' nema smisla o tome.
aj sanjaj nešto oko fotografije.. pa javi..a unda » wrote:..idem ja lec, spavat, pokusat uhvatit nesto smisla do jutre, sanjat neki smisao.
..ako mi macke dozvole ne kosriteci svoj smisao, a njihov smisao je da mene zajebavaju.
Idem i ja. Sutra je novi dan...a unda » wrote:..idem ja lec, spavat, pokusat uhvatit nesto smisla do jutra, sanjat neki smisao.
..ako mi macke dozvole ne koristeci svoj smisao, a njihov smisao je da mene zajebavaju.
preoštro ti to.. i o sebi, i o drugima. a sve skupa mi je višak, odvlači.Eks » wrote:
A štajaznam u kojem sam krugu. Ali, je, može se reć da neke stvari i jesu svojevrsni pehovi ako neću ulazit u psihoanalize. Stvarno, nekad šta ja nađem, ne bi čovjek svijećom našao da traži.
Al' nema smisla o tome.
-
- Information
-