Aktualne serije
[spoiler]Tužno. 
Koliko god ova sezona bila dosadna, mislim da su uspjeli u svom naumu - da bar na trenutak te walkere doživimo kao ljude. Ili da ih likovi dožive kao ljude. Bilo mi je baš tužno gledati Hershela i Maggie kako gledaju članove obitelji koji izlaze iz staje, znajući da je to njihov kraj. A onda izraz lica svih ostalih kad su vidjeli Sophiu i shvatili kako se ovi osjećaju i zašto su ih i dalje doživljavali kao ljude a ne kao walkere.[/spoiler]
Koliko god ova sezona bila dosadna, mislim da su uspjeli u svom naumu - da bar na trenutak te walkere doživimo kao ljude. Ili da ih likovi dožive kao ljude. Bilo mi je baš tužno gledati Hershela i Maggie kako gledaju članove obitelji koji izlaze iz staje, znajući da je to njihov kraj. A onda izraz lica svih ostalih kad su vidjeli Sophiu i shvatili kako se ovi osjećaju i zašto su ih i dalje doživljavali kao ljude a ne kao walkere.[/spoiler]
Once Upon a Time, S01E06.
[spoiler]Poše kak mi ide na živce ona plavuša, bivša od Princa. Antipatična je strašno. Jedva čekam da se spoje Snjeguljica i Princ.
Malo su me nervirali očajni efekti u onoj borbi sa zmajem i čitav onaj dvorac kompjuterski napravljen, al dobro sad. Super su ubacili Midasa.
[/spoiler]
[spoiler]Poše kak mi ide na živce ona plavuša, bivša od Princa. Antipatična je strašno. Jedva čekam da se spoje Snjeguljica i Princ.
Malo su me nervirali očajni efekti u onoj borbi sa zmajem i čitav onaj dvorac kompjuterski napravljen, al dobro sad. Super su ubacili Midasa.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
10 koliko znamkukuriku » wrote: koliko ukupno ima epizoda?
ja vidjela 8.
Kako sljedeći tjedan, jel nije jučer bila 10?daze wrote:Mislim da ima 10. Ja danas pogledao devetu i sljedeći tjedan kraj. Al šta je je, ne bih je ni ja snimao dalje. Ima već nekoliko sličnih serija koje se vrte, a kvalitetnijih.
Ima još jedna?
Koje su to slične, a kvalitetnije serije?
A meni u videoteku valjda stavljaju sa tjedan dana kašnjenja, pa bi to bilo to.blue » wrote:Kako sljedeći tjedan, jel nije jučer bila 10?![]()
Ima još jedna?![]()
![]()
Koje su to slične, a kvalitetnije serije?
A slične i kvalitetnije su primjerice Game of Thrones, a vidio sam i još neku koju reklamiraju ali da me jebeš sad se ne mogu sjetiti kako se zove.
0 new messages
vau. u prvi mah sam pomislila da je na slici sam rockwell.Lastan » wrote:Čekajuć novu epizodu TBBT-a, naletjeh na ovu sliku:
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 9_460s.jpg
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
E, to je ta. Za to sam vidio reklamu i izgleda bar duplo bolje od Camelota. A sjetio sam se i Borgias koja je odlična.kukuriku » wrote:ja sam prekjučer počela gledati stupove zemlje. nije spektakl, ali nije ni loše.
0 new messages
Jel Stupovi zemlje idu ne nekom TV kanalu?kukuriku wrote:ja sam prekjučer počela gledati stupove zemlje. nije spektakl, ali nije ni loše.
Borgias je odličnadaze wrote:
E, to je ta. Za to sam vidio reklamu i izgleda bar duplo bolje od Camelota. A sjetio sam se i Borgias koja je odlična.
Jedva čekam drugu sezonu
Nemaš valjda loše vijesti i o tome
[spoiler]Kako je glupa ona ženska. Ona popu ide prepisat zemlju. Skoro sam ju kroz TV zgrabio i ispljeskao.
0 new messages
Biti i mniti svemiropolisno
-
- Information
-