Jel' učiš?Zekoslawa » wrote:Kajla, jes gladna?
Nego kajla, jesi ti i od tamo (FHR) il' si se orginalno ovdje pojavila?
Jel' učiš?Zekoslawa » wrote:Kajla, jes gladna?
Od tamo sam pod raznim usernamovimaKarl Jozef » wrote: Jel' učiš?
Tko jel uči, kajla ili ja? Ne zajebavaj pošten svijet, ajd'.Karl Jozef » wrote: Jel' učiš?
Bože, tebe, znanje ne tražimo niti bismo ga dali. :radekončar:kajla wrote: Da, li nažalost ne znanja![]()
![]()
![]()
![]()
Zekoslawa » wrote: Tko jel uči, kajla ili ja? Ne zajebavaj pošten svijet, ajd'.![]()
Bože, tebe, znanje ne tražimo niti bismo ga dali. :radekončar:
Imam palačinku za tebe.
Pa kajlu, al' vidim i ti učiš.Zekoslawa » wrote: Tko jel uči, kajla ili ja? Ne zajebavaj pošten svijet, ajd'.![]()
Da, diplomirao mi nick baš ove godine
Izvoliš.
[/spoiler]Jebiga, netko to treba i pojesti, a meni se ne da više s marmeladom. Dakle, lagala sam malo kad sam rekla po izboru. Ha čuj, koliko me plaćaju u ovoj menzi, dobro je i ovo.![]()
Ae, kad budeš na birou, više će ti služiti da znaš napraviti palačnike. Vidiš mene.kajla » wrote: Mislim da ću ići raditi palačinke(A onda učiti. Ja to stvarno planiram,mada pretpostavljam (znam) da ništa od toga
![]()
)
[/spoiler]Jel' to nepismeno?Zekoslawa » wrote: Sad kad sam mećala sliku, ugledah ovu krasotu koju sam nekidan slikala:
[spoiler][/spoiler]
Znači makar sam zericu pismen.Zekoslawa » wrote: Između ostaloga.
Ček, jesam ja izhalucinirala bijelog zeca na tom gifu? Zašto ga više ne vidim, što se dešava?
Piješ li ti? Što žene vide bjele zečeve.ex anais » wrote: Ček, jesam ja izhalucinirala bijelog zeca na tom gifu? Zašto ga više ne vidim, što se dešava?
Uf. :briše znoj s čela:Karl Jozef » wrote: Piješ li ti? Što žene vide bjele zečeve.
Tri puta se ponovi a onda sve stane.Refrešaj.
Tek sad vidim ovo "prejela se".
To Freud nešto iz podsvjesti govori.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests