Zvjezdana prašina i niske strasti
Možda je s titlovima.Morticia » wrote:Bare ima tok šou?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: Možda je s titlovima.
prije nekih sat vremena na cmc je bio show u kojem su bili Ivica Kostelić, Bare i Davorin Bogović.
ja sam se tek probudila i upalila tv, pogledala u ekran i stavila na mjut, zaključivši da ne mogu ja to
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nije tok šou, pošto on ne toka, nego kljuca. Kljuc šou.Morticia » wrote:Bare ima tok šou?
Nisam ni ja vidio ni znao, ali mogu zamisliti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A nije da nema dobru i pametnu mamu.Morticia » wrote:
Još jedna guska koja je pala na "lošeg dečka".
Što je s tim ženama, zar one baš žele da ih netko spremi na traumatologiju?
Stvarno je najcool zena tih godina koju znam.
Kewlbaja » wrote:oh, koje li dražesne slučajnosti - Anamarija Asanović stilizirala hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Inače, toj su djevojci puna usta žalopojke kako joj prezime smeta i otežava život i karijeru
Ako je ostatak SD-a ovako pismen
Za stylingreprezentacije na travnjaku zadužen je Slaven Bilić. A za to kako ćehrvatski nogometaši izgledati izvan terena zadužena je sisačka modnakonfekcija Siscia.
Modra odijela s bijelim i svijetloplavim košuljama tesmeđim kravatama, u kombinaciji sa smeđim Strugarovim cipelama, trebalabi biti uskoro gotova.
Za stylingreprezentacije na travnjaku zadužen je Slaven Bilić. A za to kako ćehrvatski nogometaši izgledati izvan terena zadužena je sisačka modnakonfekcija Siscia.
Modra odijela s bijelim i svijetloplavim košuljama tesmeđim kravatama, u kombinaciji sa smeđim Strugarovim cipelama, trebalabi biti uskoro gotova.
valjda smijem c/p-at, najte me zbanat
danas sam bio u redu na blagajni u "jednom trgovačkom centeru" iza mirne maras, inače sam nervozan kad treba čekati ali ovog puta mi se nije žurilo
niža je za glavu od men i ima brat brau 46 kg , procjena biološke dobi brucošica (isis bog sad vidim da ima 34,5 !!!)
imala je starke utegnute trapke i bielu majicu kratkih rukava..činila se jako dobro raspoložena - razdvojdbi unatoč(brak je ionako bio fiktivan kad se otpočetka zna da jevalentić dvocjevka
kupila je pola nekog finog kruha, čokoladne musle , tjesteninu, šest jaja, malo finog sira i šunke u ovithu, pekmez, puding čokolada ,kilo piletine, gricajg - 159 kn (platila na karticu)
na pitanje skuplja li štrunfove rekla je o dadada
izgleda osjetno bolje nego na slijama a vidio ja je i fotko već jednom ali iz daleka pa mi se činila radi strohpopštovanja puno krupnija i tak
-
- Information
-