Ne znam ja. Bio mi neki bizaran detalj, al rekoh, bolje u to ne ulazit...a unda wrote: cuj, ne znam s kim si pricala, ali ono..lazu, sta rec..![]()
Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
-
visekratni klon
SAd ću ga na ignore i tiš bit kriv...a unda wrote: ok, zmaju, ne pricaj. halt. cut. ne pricaj..
ma sta ti ej pomoglo' sta si razumjela? nista ti to nije pomoglo, garant. samo te jos dalje odvuklo od nekog razumijevanja..visekratni klon wrote:
![]()
Pa nisam ja to tražila da se utješim i ljenčarim nego mi je pomoglo da razumijem da neke čudne stvari nisu pale s neba, mislim tj. jesu, sa zvijezda.![]()
Ti uvijek sve najgore pretpostaviš o meni.
nije jeziva u smislu fabule, nego u smislu implikacija.. tako da, što se mene tiče.. bježte od mene su tim stvarima..a unda wrote: aj, ispricaj je exaci za laku noc. ona to voli slusat prije spavanja. mislim, ne voli, ali je kao nesto vuce i oce cut i oce..
-
visekratni klon
Pa da nisam kompletno luda što sam odustala od nekih stvari nego je to normalan proces saturna koji mi je pokazao da tuda i ne trebam ić. Šta je tu loše? I da kriza nije bila jer sam ja kompletno luda nego je kriv SAturn...a unda wrote: ma sta ti ej pomoglo' sta si razumjela? nista ti to nije pomoglo, garant. samo te jos dalje odvuklo od nekog razumijevanja..:
Ne znam ja šta ti oš reć.
ma, ti si taj sta se mojih prica treba bojat, ne ja tvojih..Zmaj021 wrote:
nije jeziva u smislu fabule, nego u smislu implikacija.. tako da, što se mene tiče.. bježte od mene su tim stvarima
ali, evo, radi ex..stj, ne pricaj..
-
visekratni klon
Ja sam tako srela kad sam imala 15 jednu gataru na plaži koja mi je ispričala da je pokušala spriječit jednog čovjeka da ne ode na neki let i nije ju poslušao i pogodite dalje...Zmaj021 wrote:
nije jeziva u smislu fabule, nego u smislu implikacija.. tako da, što se mene tiče.. bježte od mene su tim stvarima
Rekla je da ću brzo rastat se s tadašnjom frendicom, ali da će s dečkom dugo potrajat (svo troje smo bili na plaži) i pogodila je.
Ona za bogatstvo u inozemstvu nije naravno pogodila.
-
visekratni klon
Partibrejker.Zmaj021 wrote:odoh u krpe.. dockan je..
ajme. da normalan proces saturna. a gdje je to zapisano kuda moras ic i ako je zapisano, sta sad ima veze taj saturn koji je mogao icc i tamo, ali nije isao tamo nego amo, i onako je sve zapisano, pa sta se onda strasis u prazno..visekratni klon wrote:
Pa da nisam kompletno luda što sam odustala od nekih stvari nego je to normalan proces saturna koji mi je pokazao da tuda i ne trebam ić. Šta je tu loše? I da kriza nije bila jer sam ja kompletno luda nego je kriv SAturn.![]()
Ne znam ja šta ti oš reć.
-
visekratni klon
Krivo me čitaš. Ta kriza je iza mene, da kucnem, da neb bilo nove. Al sam naknadno čitala i kimala glavom, da, da, to j eto. Ok, navodno nije iza mene, ne znam, al ... ma! Ne strašim se. Ništa ne kapiraš...a unda wrote: ajme. da normalan proces saturna. a gdje je to zapisano kuda moras ic i ako je zapisano, sta sad ima veze taj saturn koji je mogao icc i tamo, ali nije isao tamo nego amo, i onako je sve zapisano, pa sta se onda strasis u prazno..
ipak ne bih..visekratni klon wrote:
Ja sam tako srela kad sam imala 15 jednu gataru na plaži koja mi je ispričala da je pokušala spriječit jednog čovjeka da ne ode na neki let i nije ju poslušao i pogodite dalje...
Rekla je da ću brzo rastat se s tadašnjom frendicom, ali da će s dečkom dugo potrajat (svo troje smo bili na plaži) i pogodila je.
Ona za bogatstvo u inozemstvu nije naravno pogodila.
do tipkanja.
-
visekratni klon
A ništa, da, vi ste ipak dva starija čovjeka... Idem ja onda pogledat big bang theory do kraja pa ić čitat. Uzela sam neki feminizam, strpala ga u torbu kad sam se vraćala iz knjižnice, osjećajuć se ko da nosim knjigu "tito je zakon" il tako nešto. Imala sam i spreman odgovor ako me šta pitaju "upoznaj neprijatelja". 
..e, uvijek je tako kad naknadno citas.visekratni klon wrote:
Krivo me čitaš. Ta kriza je iza mene, da kucnem, da neb bilo nove. Al sam naknadno čitala i kimala glavom, da, da, to j eto. Ok, navodno nije iza mene, ne znam, al ... ma! Ne strašim se. Ništa ne kapiraš.
ja sam na foletu. opuštenovisekratni klon wrote:A ništa, da, vi ste ipak dva starija čovjeka... Idem ja onda pogledat big bang theory do kraja pa ić čitat. Uzela sam neki feminizam, strpala ga u torbu kad sam se vraćala iz knjižnice, osjećajuć se ko da nosim knjigu "tito je zakon" il tako nešto. Imala sam i spreman odgovor ako me šta pitaju "upoznaj neprijatelja".
-
visekratni klon
Ma pfuj, liježe u dlake. Jednom sam spavala kod poznanice koja je imala četiri mačke, dlake su bile na jastuku, na deki, posvuda, jedva sam ih iščistila i to ne skroz.Zmaj021 wrote:
ova naša jedna dolazi tek kad poliježemo.. doduše, ti liježeš u toplo
-
visekratni klon
Pa dobro je da je ikako došla, poše tebe. Možda bih još mozgala...a unda wrote: ..e, uvijek je tako kad naknadno citas...spoznaja uvijek dolazi prekasno. po definiciji.
ove moje i ako nema nikoga u krevetu, dodju tek kad ja idem lec. i to dodju na mene..po meni..leze, ciste se, ceskaju, predu, mrmore, stupaju.. kao da sam komad namjestaja, eto..Zmaj021 wrote:
ova naša jedna dolazi tek kad poliježemo.. doduše, ti liježeš u toplo
-
visekratni klon
Ja ne bih mogla tako zaspati. Nikako. I kako kad se okrćete, nije strah da ih se ne ugnječi? 
e, to je vec druga stvar..mozganje. o proslosti. beskorisna, ali potpuno beskorisna stvar. isto kao da kopas po kontejneru. tj, jos gore..visekratni klon wrote:
Pa dobro je da je ikako došla, poše tebe. Možda bih još mozgala.
-
- Information
-